5 Virheet, että niin monet miehet Vaikka trimmaus ja parranajo

Arsi Aakula Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 17 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Olet ylpeitä työsi, auton, ja ehkä jopa kotiin. Mutta liian monet miehet, kiusaus antaa muutamia asioita liu'uta teidän grooming rutiini tulee tapa. Olitpa yrittää säästää aikaa, rahaa, tai et vain ei huvita on yksi niistä kaverit jotka todella on hoitotuotteita rutiinia, ehkä tiedätte on olemassa muutamia asioita olet unohtamatta.

Tämä ei tarvitse olla tunnin mittaisen tuotannon muita huomattavia on - kukaan kysyy teitä siitä. Mutta on olemassa muutamia yleisiä virheitä miehet jokapäiväisessä elämässään, että vain kestää muutaman minuutin korjata, ja tehdä valtava ero. Erityistä joku elämäsi arvostavat sitä, ja jos olet vielä etsimässä "yksi", voit lisätä kertoimella löytää kyseisen henkilön.

Lupaamme näitä temppuja ei muuta rutiinia niin paljon. Ne kuitenkin tehdä hienoisia eroja, että olet varmasti huomata. Tarkista nämä viisi virheitä, ja kuinka monta voit ottaa pois teidän ohjelmistossa.

1. Kuiva parranajo

Tule. Tämä on tervettä järkeä, ja melko paljon kaikki tietävät kuiva parranajo on haitallista partaveitsi ja ihoa. Riippumatta, se vielä tekee listan grooming virheitä Marinello n koulut Beauty sivun. "Ei vain se vaikuttaa ihon ja laatua parranajon, mutta se voi jopa vahingoittaa partakone, joten se tylsä ​​ja vaikea käyttää tulevaisuudessa", se toteaa verkkosivuilla. Älä tunne kovin paha, jos olet ollut syyllistynyt tämän aiemmin - et ole yksin; Marinello neuvo on suunnattu pyrkivä parturit, joiden pitäisi tietää paremmin.

Jos olet haluavat säästää Buck partavaahtoa, yritä tallentaa että rahaa muualla. Jos se on aika crunch olet vastaan, Marinello ehdottaa käyttäen trimmeri kunnes sinulla on aikaa koko ajella. Ja seuraavan kerran joku tarkistaa sinut ulos, sinun ei tarvitse huolehtia razor polttaa sivuilla kasvosi.

2. Ei käyttäen kosteusvoidetta

Mikään sanoo "Tiedän, miten pitää huolta itsestäni" aivan kuten kuiva, hilseilevä iho. Jos olet parranajo säännöllisesti, sinun pitäisi myös olla sisällyttää kosteusvoide osaksi päivittäistä rutiinia. Kyse ei ole vain tytöille, ja kun käytät se vähentää mahdollisuuksia ennenaikaista ryppyjä, sinun ei tarvitse käyttää isoäidin ryppyjä kerma hyötyä ihoa.

Marinello n ehdottaa käyttämällä kosteusvoidetta SPF, joten olet automaattisesti suojattu ainakin hieman, kun olet ulkona. Saatat olla kokeilla tuotteen tai kaksi löytää joka toimii hyvin sinulle, mutta tämä pieni lisäys tekee valtava ero ulkonäkö ihoa. The Art of Shaving ehdottaa kosteuttava heti pesu naamasi aamulla ja ennen kuin menet nukkumaan, ja valitsemalla kosteusvoide, joka on enemmän luonnollisia ainesosia, jotka ovat todennäköisesti toimisi hyvin kehon luonnolliset öljyt ja toimintoja.

3. Liian paljon Köln

Hienovarainen spritz tai kaksi suosikki tuoksu on hyvä soittaa - ihmiset alkavat liittää että Kölnin kanssa, jos käytät sitä säännöllisesti. Mutta menee yli laidan Köln on yksi helpoimmista virheitä tehdä, ja myös yksi loukkaavaa, varsinkin jos ihmiset olet noin ovat erityisen herkkiä partavesi ja hajuvedet. Välttää tarjoamalla kaikille ympärilläsi päänsärky - tai vain on tunnettu kaveri, joka kylpee juttuja, ryhtyä varotoimiin hakiessaan. Iron ja Oak neuvoo soveltamalla hieman rintaan juuressa niskaasi heti suihkussa, kun huokoset ovat vielä avoinna ja imee tuoksu paras. Jos sinulla on enemmän rasvainen iho, vähemmän on enemmän, koska tuoksu tarttuu noin pidempään.

Huolimatta Febreze n outo nenä sokeutta mainoksia, että ilmiö on todellinen asia - tottuu tuoksuja, jotka ovat ympärilläsi koko ajan. Pohjimmiltaan se tarkoittaa, että aivot alkaa estää haju oman Kölnin, koska se on liian monia muita tuoksuja kiinnittää huomiota. Noin kaksi inhalaatiota Kölnin, reseptorit aivoissa eräänlainen sammuttaa, kertoo Pamela Dalton, kognitiivinen psykologi Monell Chemical Senses Centerissä. Toisin sanoen, sinun kannattaa spritz hieman ylimääräistä Kölnissä ennen iso päivämäärää, koska et näytä haista sitä kovasti. Seuralaisesi voi haistaa, joten kiusausta yli-soveltaa. Jos näyttävät pitää pelottaa ihmiset pois summa laittaa, kokeile näitä suuria vaihtoehtoja, joka näyttää, miten haise ilman Kölnin.

4. Liian paljon hiuksia tuote

Jersey Shore kiinnostus on pitkä yli, joten sinun ei tarvitse yrittää näyttää "tilanne" olla cool enää. Menettää ylimääräinen hiukset tuotteita, jotka tekevät sen näyttämään öljylautan, ja voit olla paljon paremmassa kunnossa. Lähes kaikissa tapauksissa, vähemmän on enemmän. "Yksi suurimmista virheistä miehet tekevät, kun se tulee hiusten muotoilutuotteita käyttää liikaa tuote", sanoo parturi Lachlan Watson, mistä Covent Garden haara Murdock Lontoossa.

Tyyppisten hiusten sinulla pitäisi ohjata tuotevalikoimat. Ohuet hiukset alkaa näyttää rasvaiselta ja "rapeita" paljon nopeammin raskasta geelejä tai muita tuotteita, joten suosi kevyempiä kaavojen jos näin on sinulle. Aineet kuten pomades ja vahoja tulisi käyttää äärimmäisessä maltillista ohuet hiukset, mutta älä tarjoavat hyvän muotoilun kykyjä kun niitä käytetään asianmukaisesti. Kaveri Style Guide kirjoittaa, että yhdeksän 10 ongelmia muotoilu tulevat tuotteen liikakäyttöä, ja herneen kokoinen määrä on aina riittää, jos sinulla on erittäin pitkä tai paksut hiukset. Plus, tuotekokojakauman kosteisiin tai kuiviin hiuksiin varmistaa, että olet säilyttää luonnollisen ilmeen.

5. Unohtaminen korva ja nenä hiukset

Se tosiasia, että nenä ja korva hiukset on olemassa, onko sinulla päättävät myöntää sitä tai ei. Ja sinun pitäisi tunnustaa se, koska hiukset on vain menossa kasvavat, ja alkaa tulla vähän möhkäleitä kun ikääntyessään. Kiva, eikö? Marinello n muistuttaa, että parturi hoitaa niskaa ja ympäri korvia, mutta loput on sinun.

Tiedot suosittele käyttäen pinsetit, koska se voi aiheuttaa tulehduksen, erityisesti korvien sisäpuolella. Karvat molemmissa paikoissa suojaamaan ulkopuolella epäpuhtauksia, joten haluat pitää jotkut - vain ole niitä näet ulkopuolella. Trimmaus pieni pari hoitotuotteita sakset on tiedot 'go-neuvoja, vaikka parranajo on myös vaihtoehto. Hoito Salonki ehdottaa, huolehtii ei-toivottujen munarakkuloita kerran viikossa.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Jitterbug tanssin askelia
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha