5 videopelit uudistunut Heidän Genre

Aamu Aarnio Elokuu 24, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Jokainen videopeli genre on sen klassikoita, mutta pelejä, jotka keksiä luonteen tyylilaji ovat harvinaisia. Nämä ovat pelejä, jotka ottavat suuria riskejä ja innovaatio. Jokainen peli tässä luettelossa rikkoi muotin niin fiksu ja mielenkiintoisia tapoja että jokainen otti ilmoituksen, ja lajityyppien olivat koskaan sama uudelleen.

1. Halo: Combat Evolved

Ennen Halo, ammuskelua konsoleille pidettiin yleensä huono idea. Toki jotkut oli löytänyt menestystä, kuten Medal of Honor ja GoldenEye 007 Mutta jos palata ja pelata näitä ennalta Halo pelejä nyt, luultavasti toivot, että ei. Ennen Halo, vain ampujat että tuntui hyvältä pelata olivat PC.

Halo muutti kaiken. Se tarjosi suunnitelman konsoli ampujaa, joka on edelleen käytössä. Sen innovatiivinen moninpeli ja järkähtämätöntä ohjausjärjestelmä, Halo osoittanut, että ensimmäisen persoonan ampujia voisi olla yhtä hyvin konsoleille kuin he tekivät PC. Tämä peli poiki vallankumous.

Kokeile myös: Halo: Master Chief kokoelma, Call of Duty: Advanced Warfare, Bioshock Infinite

2. The Walking Dead

Useimmat ihmiset ajattelivat seikkailupelejä oli tiensä päähän 1990-luvulla. Pelejä tuolloin olivat hyvin aikaa; pelejä, kuten Indiana Jones and the Fate of Atlantis, Beneath Steel Sky, The Secret of Monkey Island, ja jopa Myst olivat suosittuja syystä.

Mutta he tunsivat kieltämättä kömpelöitä, ja kehittäjät vähitellen lopettanut niitä. Yksi ainoa yritykset vielä tehdä niitä 2011 oli Telltale, jonka Paluu tulevaisuuteen ja Jurassic Park pelejä tuskin antoi pelaajille uskoa tulevaisuuteen genre.

Sitten Telltale julkaistiin The Walking Dead vuonna 2012 ja puhalsi kaikki pois. Täällä oli peli mielenkiintoisia hahmoja, vaarallinen päätöksiä, odottamattomia juonenkäänteitä, ja kokonaan uusi tapa esittää kanteen. Se kaikki pohjimmiltaan yhdistelmä älykkäitä pelisuunnittelun ja hyvä kerronta. Sittemmin muut yritykset ovat ottaneet Telltale n cue ja alkoi tehdä jännittävä seikkailu pelejä uudelleen. Ei paha pikku peli perustuu TV-show, joka on perustuu sarjakuvaan.

Kokeile myös: Wolf Among Us, Elämä on outoa, Broken Ikä

3. Super Mario Bros 3

Yksikään yritys on tehnyt enemmän tasohyppely genre vuosien kuin Nintendo. Yhtiö on kärjessä lähes jokaisella kierroksella, joka on tapahtunut genren pitkä historia. Mutta suurin innovaatio todennäköisesti mukana Super Mario Bros 3, peli jonka suunnittelu sormenjäljet ​​löytyvät edelleen useimmissa platformers tänään, neljännesvuosisata myöhemmin.

Nintendo otti mitä se oli tehnyt kaksi ensimmäistä Mario pelejä ja kampi kaiken jopa 11. Ottelu oli enemmän maailmoja, enemmän lisävoimia, enemmän luovia ideoita, ja lisää älykäs tasosuunnittelu kuin mitään tasohyppely, joka tuli ennen sitä. Voit silti ostaa pelin kautta Nintendon eShop Wii U ja 3DS. Jos et ole pelannut tätä mestariteos vielä, se ei ole koskaan liian myöhäistä.

Kokeile myös: Uusi Super Mario 3D World, Super Meat Boy, Rayman Legends

4. Gears of War

Yksi ensimmäinen suuri ampujat Xbox 360, Gears of War tuonut monia innovaatioita kolmannen persoonan räiskintäpeli genre, mutta tärkein oli "snap-" kattaa mekaanikko, joka toimi aina kokeillut, ei hätää, ei häly.

Peli on täynnä vyötärö-korkeat muurit täydellinen suojan ja on asuttuja satoja hyvin aseistettuja vihollisia valmis pumppaamaan olet täynnä johtaa Heti kun astut auki. Bottom line: Voit joko löytää kattaa tai kuolet. Monissa muissa peleissä, kuten Grand Theft Auto ja Uncharted, hyödyntäisi kannen mekaanikko seuraavina vuosina. Mutta Gears of War täydelliseksi se.

Kokeile myös: Uncharted 2, Tomb Raider, Mass Effect 2

5. Grand Theft Auto 3

Grand Theft Auto 3 oli vedenjakaja hetki avoimessa maailmassa pelejä. Meillä oli ollut puoliavoin maailmanmestaruutta ennen, kuten The Legend of Zelda: Ocarina of Time, mutta mitään verrattuna valtava vapauden tarjoamia GTA 3: n Liberty City. Tämä oli moderni metropoli täynnä ihmisiä ja autojen voisit vuorovaikutuksessa.

Tämän päivän vaatimuksia, siellä on vähän tekemistä Grand Theft Auto 3 Mutta aika, se tuntui ensimmäinen peli simuloida todellisuutta niin iso asteikolla. Kaikki avoimessa maailmassa pelejä jälkeen velkaa GTA 3 velkaa.

Kokeile myös: Saints Row IV, Watch_Dogs, Red Dead Redemption

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha