5 valtiot Kun keskiluokka tuhotaan

Raili Hirvisaari Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Taloudellinen haavat finanssikriisin ja taantumien ovat ilmeisesti syvemmällä kuin kukaan on toteutunut, huolimatta siitä, että lähes jokainen indikaattori osoittaa merkittävää edistystä. Asia kohtaan: kutistuu keskiluokka. Olemme kuulleet, miten keskiluokka on ollut vaikeuksissa jo vuosia, ja vaikka siellä on ollut runsaasti todisteita tukemaan näitä väitteitä ylös, uusi data osoittaa, kuinka syvä ja laaja vahinko on.

Pew Charitable uskoo, kautta Stateline blogi, on todennut, että keskiluokka on kutistunut jokaisessa tilassa vuosina 2000 ja 2013. Luonnollisesti jotkin valtiot ovat kärsineet kovemmin kuin toiset, mutta tämä uutta tietoa ei osoittavat, että oli todella minnekään piiloutua alkanut taloudellinen taantuma vuoden 2008 lopulla lasku keskiluokka riveissä oli myös mukana tippaa mediaanitulosta useimmissa valtioissa samoin.

"Analyysi osoittaa, että kaikissa 50 osavaltiossa, prosenttiosuus" keskiluokan "kotitaloudet - ne tehdä välillä 67% ja 200% valtion mediaanitulosta - kutistunut vuosien 2000 ja 2013", Stateline kirjoittaa. "Muutos tapahtui niinkuin mediaanitulosta useimmissa osavaltioissa laski, inflaatio huomioon. Useimmissa valtioissa, kasvava osuus kotitalouksista maksaa 30% tai enemmän tuloistaan ​​asumiseen osoittaa, että se on yhä vaikeaa monille amerikkalaisissa perheissä saada rahat riittämään. "

Se ei todellakaan ole kaunis kuva.

Mutta jotka valtiot ovat nähneet keskiluokan kotitalouksista supistuvan prosentuaalisesti eniten? Lue Seuraavilla sivuilla nähdä, koska olemme sijoittui viiden parhaan mukaan prosenttiosuuden lasku keskiluokan kotitalouksista, perustuu pois Pew tiedot.

5. Nevada: -5%

Maaseudun, valtava, Länsi Nevadan osavaltiossa on nähnyt sen keskiluokka väestö supistuvan noin 5% viime vuosikymmenen aikana ja puoli. Vuonna 2000 53,6% valtion väestöstä asui keskiluokka kotitalouksiin, ja että prosenttiosuus oli laskenut 48,8% vuoteen 2013 mennessä Nevada ei kokea valtava swaths suom finanssikriisin aikana, koska monet ihmiset pitävät kiinnitykset vedenalainen. Kaupungit kuten Reno ja Las Vegas ovat taloudellisia keskuksia valtion, lähinnä riippuvainen matkailusta dollaria. Tietenkin, kun talous kääntyi huonompaan, paljon näistä tuloista kuivui kuin ihmiset meni säästöjä-tilassa.

4. Vermont: -5%

Hieman yllättäen Vermont keskiluokan perheiden otti iso hitti viime useita vuosia. Kuten Nevada, prosenttiosuus keskiluokan kotitalouksista osavaltion laski 5%, 52,4% vuonna 2000 47,4%: vuonna 2013. Vermont tapaus on hieman erilainen kuin muut tässä luettelossa, koska se ei ole koti valtava teollisuusalueille tai rönsyilevän lähiöissä täynnä suljettu koteja. Mitä se ei ole on paljon eläkeläiset jotka tunsivat räsähdys erityisen kovaa, sekä yhä kasvava elinkustannukset, työntää jotkut perheet pois keskiluokan.

3. North Dakota: -5,1%

North Dakota keskiluokan kotitalouksista laski 5,1% vuodesta 2000 vuoteen 2013, mistä 52,6%: sta 47,5%. Koska Pohjois-Dakota talous on sanottu olleen kukoistaa viime vuosien ansiosta valtava upticks öljyn ja maakaasun tuotanto, on mielenkiintoista nähdä, että vauraus ei ilmeisesti ole jaettu tasan. Suurin ongelma? Big nousu elinkustannukset, mukaan lukien koulutus ja terveydenhuolto. Mutta asiat ovat paranemassa äskettäin, ja on todennäköistä, että Pohjois-Dakota pystyy kääntämään tämän suuntauksen lähivuosina.

2. Ohio: -5,2%

Ohio - sen teollinen ruoste-vyö kaupungeissa, valmistus navat, ja suuri määrä ammattiyhdistysliikkeen - näki sen keskiluokan kotitalouksien meikki pisara 5,2% vuodesta 2000 vuoteen 2013. On olemassa paljon syitä Ohio otti valtava hitti, ja valtio itse näytti valitettavasti istua asennossa, jossa se oli paljon menetettävää. Monet teollisuuden työpaikkoja perustuu kaupungeissa kuten Cleveland on lähetetty ulkomaille, ja heikentämistä liittojen on myös ollut iso osa samoin. Katsokaapa vertailu oikaistun mediaani tulot: Vuonna 2000 se sopii yhteen jopa yli $ 56,400. Vuonna 2013? Vain $ 48,000.

1. Wisconsin: -5,7%

Selvä voittaja kilpajuoksu pohjalle on ollut Wisconsin, menettää 5,7% sen keskiluokan kotitalouksista vuodesta 2000. Keskimääräinen mediaanitulosta on laskenut noin $ 9,000 vuodessa, ja elinkustannukset ovat nousseet samoin. Lisäksi on monia poliittisia taisteluja, jotka eivät ole työskennelleet keskiluokka hyväksi. Kuvernööri Scott Walker perattu monet valtion ammattiliittojen - joka on suuri vaikutus keskiluokan - ja kaikki merkit viittaavat siihen, että hän pyrkii vastaavanlaista politiikkaa. Kuten Ohio, Wisconsin meikkaus oli erityisen alttiita laman, ja todisteet on numeroita.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha