5 tyylikkäin Rajoitettu erä Pelikonsolit

Tiitus Aakula Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 4 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Laitteisto päättäjät ovat jo pitkään vapauttavan rajoitettu painos pelikonsolit, erityisesti juhla suurten pelien julkaisuajankohta. Nämä vetoavat keräilijät, vaan myös kaikille, jotka on kiinnostunut istutus viileässä näköinen pala laitteisto niiden viihde seistä. Tässä ovat poimii viiden tyylikkäin rajoitettu painos pelikonsoleissa koskaan julkaissut.

1. 20th Anniversary PlayStation 4

Jokainen, joka on hyviä muistoja pelaamisen Sonyn ensimmäinen konsoli voi auttaa, mutta rakastua tämä upea kunnianosoitus sen laitteisto. Ei vain se sama maitomainen harmaa väri, mutta ohjain on myös tyylistä sama, ja se on jopa alkuperäinen värikäs PlayStation logo.

Valitettavasti keräilijöille, Sony vain tuottanut 12300 heistä ja piti fanit kilpailu "ostaa" -painiketta kaikki samaan aikaan, jotta repiä yksi. Jotka liikkuvat vasemmalle paljon faneja tyhjin käsin ja pettynyt, mutta sitten taas, he kutsuvat sitä "limited edition" syystä.

2. Xbox 360 Kinect Star Wars Bundle

Jos joku planeetalla ei jumaloida R2-D2, olen varma ole tavannut heitä. Joten miksi ei laittaa pikkumies alla televisiossa? Tämä erikoisnumero Xbox 360 on suunniteltu näyttämään Luke Skywalkerin robotti ystävä, valkoinen ja sininen paneelit adorning se puolelta.

Ohjain mukana se tekee suunnittelu vihjeitä C3P0, kiiltävä kulta beanpole jotka yleensä viettää enemmän aikaa huolestuttava ja laskemalla synkkä kertoimet kuin auttaa. Se on hyvä näköinen yhdistelmä, vaikka Kinect Star Wars, peli että mukana tämä rajoitettu painos 360, ei ollut mitään hyvää.

3. The Legend of Zelda: A Link Between Worlds Nintendo 3DS

Useimmat standardi Nintendo 3DS yksiköt näyttävät enemmän tai vähemmän kuin leluja, heidän rohkeita värejä ja pehmeät reunat. Ei tämä rajoitettu painos versio, joka tuli ulos rinnalla The Legend of Zelda: A Link Between Worlds. Se on suunniteltu tyylikäs musta ja kulta värimaailman sekä ylhäältä ja alhaalta urheilu hienovarainen Triforce suunnittelu.

Ja kun avaat sen ylös, koko asia on kultaa sisäpuolella, jossa silmäänpistävä musta painikkeet, D-pad, ja analogista sauvaa. Jos haluat enemmän aikuisen ottamaan 3DS laitteisto, tämä on malli saada.

4. Pikachu Nintendo 64

Tämä rajoitettu painos konsoli voisi näyttää lelu, mutta se on aika paljon siinä vaiheessa, kun se tulee juhlii Pokémon videopeli sarja, joka, vaikka se vetoaa sekä aikuisilla, on ensisijaisesti lapsille. Myös, se ei ole kuin tavallinen Nintendo 64 sported hienostunut muotoilu, kiitos sen kurvikas muovikuori ja valtava, värikäs ohjain.

Mutta tämä rajoitettu painos konsoli on erityisen viileä, koska se on kirkkaan keltainen Pikachu kirjaimellisesti popping ulos siitä. Myös virtapainiketta on tyylistä näyttää pokeball, ja ohjain on emblazoned Pokémon logo. Konsoli ei ole aivan hiuksenhieno sen brändin, mutta juuri se tekee siitä niin siistiä.

5. Metal Gear Solid 3D: Snake Eater Nintendo 3DS

Alaotsikko tämä peli on Snake Eater, joten se vain järkevää, että Nintendo 3DS on suunniteltu mennä yhdessä peli näyttäisi se on valmistettu käärme iho. Materiaali on kovaa mustaa muovia, mutta urat kehossa jotta se näyttää ja tuntuu hilseilevä, kuten köyhät olentoja pelin päähenkilö päätyy syö vahvistamaan hänen kestävyyttä.

Jos luulet se näyttää siistiltä tarpeeksi ostaa, mutta saatat haluta tampata odotuksiasi. Se oli vain tehty myynnissä Japanin Konami Style sivusto, jossa vuonna 2012 toiveikas fanit oli tulla arpajaiset voittaa mahdollisuus ostaa se. Kaikki muu on joko poissa onnea tai on maksettava suuria taalaa se jälkimarkkinoilla.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Tekemistä Georgetown DC
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha