5 TV Rom-Coms, joita ei ole peruutettu

Sirpa Salminen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Syksyn televisio kausi ei ollut ystävällinen surmasi romanttinen komedioita että verkot debytoi, ja monet heistä perutaan vain muutaman viikon kuluttua kärsivät synkkä arvioinnista. Z, Manhattan Love Story, ja Selfie olivat kaikki suuret uusi romanttinen komedioita tällä kaudella, että peruutettiin jälkeen kriitikot panned niitä ja katsojat vain ei näytä olevan kiinnostunut. Vaikka jotkut TV kriitikot ovat kirjoittaneet rom-com kaava on olennaisesti arvioinnista itsemurha, on vielä joitakin romanttinen komedia televisiosarjoissa tuuletus, jotka ovat menestyneet hyvin ja jopa jotkut tulokas ROM-coms jotka näyttävät ne voisivat jäämään. Jos rakastat hyvä romanttinen komedia sarja ja oli surullista nähdä Z, Manhattan Love Story, ja Selfie mennä, tässä on joitakin muita ohjelmia voit kokeilla sijaan.

1. Marry Me

Marry Me on uusi verkko rom-com, jotka elivät. Sen sijaan, että peruutetaan kuten sen veljet, kisa on mennyt paremmin arvosteluja ja paremmin luokitukset, jolloin tilauksen viisi uutta jaksoa NBC. Sarja on melko yksinkertainen romantiikkaa hinta, seuraava pitkäaikainen pari kuin ne toteuttavat niiden suhteesta seuraavalle tasolle ja päättää mennä naimisiin. Tämä prosessi ei ole ilman sen tien kuoppia, tietenkin, useita sekaisin ehdotuksia jättää pari ihmettelevät, jos he tuomittu. Se näyttää nyt näyttää ainakin tekee hyvin, vaikka se ei ole vielä saanut koko kauden järjestyksessä. Romanttinen komedia ystävät voivat laittaa uskossa Marry Me ja ehkä Annie ja Jake näkevät sen läpi kauden kaksi.

2. Mindy Project

Mindy Karling suosittu komedia komediasarja noin Intian amerikkalainen OB-GYN vie paljon vaikutteita klassisesta romanttisen komedioita Nora Ephron. Vaikka Karling on kirjoittanut New Yorker, joka myöntäisi rakastava romanttinen komedioita "on pohjimmiltaan ottamista lievä tyhmyys," hänen show on yksi älykkäin ja kaikkein ainutlaatuinen versiot televisiossa. Karling rakkaus genren samalla tunnustaa sen ridiculousness ja sen puutteita tehdä hänen täydellinen koomikko kirjoittaa rom-com. Kolmannessa ja viimeisimmän kauden Mindy Project, Mindy on vihdoin tehnyt suhteet muiden lääkärin ja ystävä Danny, kuten kemian välillä oli ollut rakentamassa alusta lähtien näyttää.

3. New Girl

Zooey Deschanel New Girl on romanttinen komedia kummallinen lajikkeesta, show'n alussa vuodenaikaa tekee loistavaa työtä rakentaa jännitteitä kämppäkaverini Jess ja Nick tasapainotetaan puolella tonttien heidän ystävien Schmidt ja Cece, niiden on-ja-off suhde , ja yksinäinen kämppäkaveri Winston. Kaikki valettu paistaa niiden ainutlaatuinen komedia vahvuuksia ja kumma persoonallisuuksia, mutta parhaat hetket ilmetä, kun ne ovat kaikki yhdessä. Kuten usein tapahtuu TV rom-coms, ovatko he mukana romanttisesti, kaikki merkit ovat omistautuneet jäljellä ystäviä, joka jättää tilaa enemmän romanttinen kemia syntyä. "Ei sillä Rossin ja Rachelin tango ystäviä on katsomassa komedia romanssi ollut niin tyydyttävä", sanoi Hollywood Reporter.

4. benched

Onnellisia loppuja "Eliza Coupe soittaa Nina, kala-out-of-vesi pilaantunut yritysten asianajaja, joka on sopeutua unglamorous elämän puolustaja. Better Off Ted Jay Harrington soittaa Phil, julkinen puolustaja, joka on ollut siellä aina ja näyttää Nina köydet. Tietenkin kipinöitä lentää ensimmäisen jakson ja niiden suhde on keskeinen osa sarjan. Uusi USA komedia varmasti putoaa romanttinen komedia luokkaan, vaikka kirjoittajat ovat paljon sosiaalista oikeudenmukaisuutta-tyyppinen materiaali, kuinka kovaa julkista puolustajien työtä niin vähän.

5. Jane Neitsyt

CW uusi komedia on yksi niistä osoittaa, että on lähtökohta niin naurettava, näyttää siltä, ​​että se ei voisi mahdollisesti johtaa hyvä televisio. Jane on nuori latina, joka on päättänyt odottaa avioliittoon seksiä, mutta hän vahingossa keinosiemennetty hänen lääkäri ja vauva isä osoittautuu miehen päivätty viisi vuotta sitten. Hän myös parhaillaan toiselle ja käsittelevät hänen hyvin lähellä, mutta sekaantuu äiti ja isoäiti. Suurimmat levy-com tekijöitä ovat Janen pakkomielle telenovelas, ja miten hän kehykset hänen omista kokemuksistaan ​​näissä liian romanttinen ja usein hyvin dramaattisia esityksiä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha