5 trendikkäitä värejä lisätä vaatekaappi tänä syksynä

Benjamin Jaakkola Elokuu 8, 2016 Miscellany 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Alku uuden kauden tuo suuri mahdollisuus lisätä tuoretta uudet värit teidän vaatekaappi. Mukaan Pantone Fashion Color Report, maanläheinen neutraalit joiden valikoima rohkeita värejä lausunnot ja kuviot ovat sävyjä, jotka sinun täytyy käyttää olla tyyliltään tällä kaudella. Jättää laivaston, musta ja harmaan sävyjä, ja valita sävyjä kuten turkoosi, kullankeltainen, ja poltettu oranssi lisätä pop väriä kaatumista kokonaisuus. Selvitä alla miten virkistää kaapissa näillä viisi syksyn sävyjä, sekä vinkkejä tehdä värit toimivat puolestasi.

Oliivinvihreä

Tämäntyyppinen tummanvihreä - virallisesti kutsutaan kuivattua yrttiä - on hyvin orgaaninen, maanläheinen väri, joka toimii aivan kuten neutraali, koska se vastaa kaiken. Jos yrität ulos uuden sävyn tällä kaudella, alkaa tämä vihreä helppo tyyli päivityksen menemättä yli laidan. Miten käytät sitä? Mahdollisuudet ovat rajattomat. Hanki pommikone takki ja tyyli sen mustat housut ja harmaa villapaita. Toinen vaihtoehto on yllään sinun pommikone takki yli puku auttaa tasapainottamaan ilmeen. Erottaa teidät voi saada tämän värisenä ovat: chinos, aavikko saappaat, painike alas paitoja, asennettu bleiseri, ja kashmir villapaitoja. Kuten aiemmin sanoin, tämä vihreä toimii kaiken.

Kameli

Maan sävyt ovat helpoin värit kuluvat. Kameli ei ole mielenkiintoisin pakkaus, mutta kun tyyli vastaan ​​luonnonvalkoinen, beige, rusketus, khaki, ja kerma se tekee koko näyttää tarkempia. Tiimi kamelin takki luonnonvalkoinen kauluspaita, rusketus solmio, ja lopuksi ilme beige räätälöityä puku. Voit varustautua pääasiassa kamelin kokonaisuus sävyjä viininpunainen, tavi, tai oliivinvihreä.

Tavi

Joka kerta kun käyttää tätä sinivihreä sävy se muistuttaa sinua kesän. Se inspiroi ajatukset merelle ja vie rentouttava, mukava paikka. Biscay Bay - sen nimeä Pantone - lisää viileyttä lämmin pohjavirettä, ja hienovarainen touch oliivin vihreä ja vihertävän harmaat. Käytä sitä head-to-toe varten rehevä ja tyylikäs kokonaisuus.

Lämmin keltainen

Tämä lämmin, lohduttava sävy keltainen on usein luonnossa tähän aikaan vuodesta. Yhdistää sen sini-vihreä harmaa sävyjä ilmeen innoittamana kasviston ja eläimistön Fall. Myös tämä kullankeltainen väri toimii hyvin kuin lausunto pala teidän kylmän sään asuja. T-paita tämän värisenä alla musta nahkatakki, ja tyylistä mustat farkut ja valkoinen lenkkarit näyttää hyvältä yö kaupunkiin. Toimistoon, voit käyttää kullankeltainen bleiseri, neuletakki, tai liivi valkoinen painike alas paita, solmio ja harmaa housut pitää etsiä ammattilainen, mutta ei tylsä.

Poltettu oranssi

Et voi saada paljon enemmän syksyinen kuin yllään rohkea väri. Burn oranssi on monipuolinen riitä, että voit pukeutua itse joko pukea päällystakki, takki tai housut tässä varjossa. Mutta se myös sekoittuu hyvin kuvioita, ja muut sävyjä kuten laivasto ja klassinen neutraaleja kuten ruskea, musta ja harmaa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha