5 tapoja tehdä Bedtime Go Pehmeämpi

Jukka Lampinen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
  • Osa 1

En tiedä sinusta, mutta vaimoni ja pelkään nukkumaanmenoa. Jostain syystä näyttää siltä, ​​että meidän pojat amp heidän temput kuin me tuuman lähemmäs ja lähemmäs niiden pelätty nukkumaanmenoa. He saavat enemmän ja enemmän käsistä ja näyttävät olevan jonkinlainen lisäenergiaa kuin tuntia vuorokaudessa rasti pois.

Me tajunnut useita yksinkertainen, tehokas, ja aikaa säästävä menetelmiä tehdä meidän nukkumaanmenoa rutiini työtä tasaisemmin. Se alkaa suunnittelu, sisältää tiimityö, ja jättää sinut ja puolisosi paljon rennompaa. Toivottavasti nämä vinkit toimii sinulle, liian.

Osa 1

On Rutiininomainen

Spontaanius ei toimi nukkumaan mennessä, erityisesti pieniä lapsia. Sinun on luotava selkeä ja toimiva järjestelmä sinulle, lapsesi, ja muut aikuiset, jotka saattavat auttaa sinua yöllä. Ensinnäkin, kehittää aikataulu. Yritä syödä päivällistä tietyn ajan, anna itsellesi aikaa siivota, rakentaa ajoissa kylpy lapsille ja lopuksi aika saada lapset sängyssä.

Aloittaa aikaisin

Suuri osa onnistunutta nukkumaan yöllä tapahtuu tuntia aiemmin päivällä. Kun lapset saavat koulusta kotiin, varmista, että ne alkavat kotitehtäviä tai askareita nopeasti, jotta ne eivät odota, kunnes viime hetkellä saada nämä asiat hoidettua. Ylittämällä kohteita pois heidän tehtävälistat, se säästää aikaa ja päänsärkyä myöhemmin.

Set Ohjeet

Anna lapsesi tietävät, käyttäytymistä, joka on odotettavissa, jos sääntöjä ei noudateta, tulee olemaan seurauksia. Toisaalta, jos he tottelevat, he voivat saada palkintoja. Oltava selkeitä ja johdonmukaisia. Ne ovat avaimia.

Soveltaa kurinalaisuutta

Jos lapset eivät käyttäydy, älä lue niitä kirjoja. Tai ottaa pois, että ylimääräinen puoli tuntia näytön ajan, tai että Iltapala. Todista, että et ole pikkujuttu ja se maksaa osinkoja. Myös, jos lapsesi pyytää extrat - enemmän kirjoja, enemmän aikaa kanssasi omassa huoneessaan, enemmän leluja nukkumaan - vain antaa periksi, jos niiden käyttäytyminen vaatii sitä.

Bedtime on Bedtime

Monet lapset yrittävät työntää kirjekuoren nukkumaan mennessä ja käyttää makuuhuone leikkihuone. On luultavasti lukemattomia häiriötekijöitä lähellä - älypuhelimet, leluja, kirjoja, tietokoneet, televisiot, ja videopelejä. Tee selväksi, että nukkumaanmenoa tarkoittaa nukkumaanmenoa. Kerran sängyssä, ne on keskityttävä arvokas nukkumaan. Jos he eivät voi ja ovat liian houkutusta jäädä ylös ja pelata, ilmoittaa heille, että heidän lelut poistetaan omassa huoneessaan.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha