5 tapoja Rebuild Trust kun se on Broken

Ilari Kivi Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
8 roskapostittajat merkitty. Itse joka sanoo valkoinen valtuudet eivät toimi? olin uskottoman se vasta se toimi minulle, tuomitsen nuo asiat kunnes tilanne pakotti minut antaa kokeilla ja nyt olen löytänyt itseni saada muut myös. Tajusin juuri meidän täytyy uskoa sitä elämässä tehdä it.my nainen oli ihastunut pois ns ystävä johon minä majoittua meidän koti, molemmat katosi päässä kodistamme ja meni asettua maschutte 24. kesäkuuta. Yritin vakuuttava rakkauteni takaisin elämääni mutta hän kääntyi kuuron korvan kaikki sanoin ja jopa löi minua kerrallaan. Lähetti useita sähköposteja, jotka hän jättää vasta otin yhteyttä tämän psyykkinen jonka olen nähnyt lyhyt tarina häntä iltapäivälehtien ja voimiaan, yritti häntä vähän uskoa ja koska olen todella rakastan nainen. Olin taattu vain 3 päivää ja kohti tarkka aika hän saa takaisin kotiin minulle. Taivas tietää, etten todellakaan tiedä, miten tai mitä he tekivät, mutta se toimi minulle, vaikka olen kristitty uskonto tällä asiat toimivat ja uskon, että he ovat edelleen jälkeläisiä Jumalan. Olen kotoisin Washington DC, Ota yhteyttä tähän psyykkinen kautta hänen sähköpostiosoitteensa: oselovespelltemple

"En ole järkyttynyt, että valehtelit minulle, olen järkyttynyt, että tästä lähtien En voi uskoa sinua." - Friedrich Nietzsche

Laurie ja Frank oli lukion rakastavaiset. He menivät naimisiin nuori koska Laurie tuli raskaaksi, ja koska katolinen, muuta vaihtoehtoa ei tullut kysymykseen, joten hän päätti tehdä oikein. Se ei ollut, että hän ei rakastanut häntä-hän teki, mutta kuten kaikki asiat lukion ja keskeneräinen, ajan mittaan, Frank kaipasi kadonnutta nuoriso. Voit nähdä, mihin tämä on menossa ja se ei ole hyvä. Laurie työskenteli koko ajan laittaa Frank läpi college ja Law School. Hän työskenteli pitkään tuntia ja hän jäi kotiin lasten kanssa. Kuten hänen menestys nousi, he alkoivat johtaa erillinen elämää. Hän ja hänen kaverinsa olisi rutiininomaisesti usein nauhat seurat töiden jälkeen ja joskus karata varten Vegas matka, joka väistämättä ei pysy siellä. Yhden yön jälkeen Frank saapui kotiin humalassa ja sammui sohvalle, Laurie törmäsin tekstiviestejä yksi tytöistä haluavat kytkeä ja se oli alku heidän erityisen Fandango.

Aluksi hän kielsi, ja sitten hän tuli närkästynyt, ja lopuksi murtunut, surullinen ja kauhuissaan, että hän menettää häntä. Frank tajusi mitä hän tarkoitti hänelle, mutta Laurie huolissaan lakkaamatta aina kun hän meni ulos ja antaisi hänelle kolmannen ja neljännen asteen, kun hän saapui kotiin. Väistämättä, valtava rivi aiheuttaisi vain loppuun jäisessä pattitilanne, joka kestää päiviä. Laurie luottamus Frank oli raunioina, ja ei ollut paluuta. He menetettiin mereen epäilyn ja salassapitovelvollisuus.

Luottamus on peruskallio, mikä tekee suhteita työtä. Se on keskeinen prosessi rakkauden ja läheisyyden. Kun luottamus menee, mitä menee sen kanssa ovat turvallisuus, turvallisuus, kunnioitus, rakkaus ja ystävyys, korvattu viha, turvattomuus, ahdistus, pelko; vahinkoa kärsineen henkilön tulee kuin poliisi, FBI, ja / tai CIA. Epäluottamus aiheuttaa puolisot käydä läpi matkapuhelimet, tarkistaa sähköpostit, ja kysyä loputtomia kysymyksiä "Missä olet ollut ja kuka puhuit?" Elämä tulee terästetty argumentteja, suuret ja pienet, mitä todella tapahtuu, eikä lähteä mitä sanotaan nimellisarvoon. Muina kolmisenkymmentä vuotta tehdä hoito, ei ole thornier asia kuin luottamuksen menettämiseen, missä tahansa muodossa se voi kestää.

Luottamus voidaan menettää valheilla, raivoa, väkivalta, huumeiden ja alkoholin väärinkäyttö, ja, näkyvimmin, seksuaalinen uskottomuus. Kun se on kadonnut, on yleensä Humpty Dumpty vaikutus: vaikea laittaa se takaisin yhteen. Yleensä käyttäytymistä, joka loi epäluottamus on vaikea muuttaa, koska ne ovat monimutkaisia ​​ja mutkikas. Nämä pikku otuksiin skip ja hypätä järjestelmämme kuten ciphers popping odottamattomiin paikkoihin, samalla kun mielemme parasta syitä tehdä mitä se on, että kehomme ajavat.

Keho ei varmastikaan äänestää, ja kun se tulee sukupuoleen, mikään ei ole tehokkaampi. Olen nähnyt hyvin varakas ja voimakkaita ihmisiä kirjaimellisesti käyttävät miljoonia dollareita sukupuoleen, huumeita, ja rock and roll-kaikki samalla keskellä avioliitto lasten kanssa. Taso syyllisyys on huikea riittää tappamaan lauma hevosia, mutta se ei yleensä lopeta rikoksentekijä. Syyt miksi miehet tai naiset huijata ovat monitahoisia. Ne voivat vaihdella yksinäisyys, huono itsetunto, kulttuurinen oikeus, ylimielisyys ja / tai seksuaalisen kysymyksiä avioliitto tai suhde. Yhteiskuntamme on myös pullollaan halukas miehillä ja naisilla, jotka tietävät hyvin, että roll heinää tulee Viiden mitä he muutoin ansaita, puhumattakaan kenkiä, koruja, asuntoja ja autoja. Se kertoo jotain meidän maailma ja tasaisessa laskussa moraalisen välttämättömyys. Tästä huolimatta se luottamus, että on suurin häviäjä.

Kun luottamus on menetetty, mitä voimme tehdä, jotta saan sen takaisin-jos mitään?

1. Tulossa puhdas tekee työhön mutta ei täysin puhdas. Kieltäminen johtaa vain enemmän epäluottamusta, joten totuus on tullut ulos yhdessä halukkuutta ottaa vastuu teoistasi. Kuitenkin yksityiskohtainen totuus voi joskus tehdä satuttaa vielä pahempaa ja yhdiste kipua, ja siksi paranemista. Pariskunnat voivat viettää tonnia aikaa yksityiskohdista mutta se menetti lanka mitä on tehty oikein virheeseen.

2. Koska puolustava, vanhurskas tai rento ongelmasta koskaan toimii. On oltava vilpitön pyrkimys selvittää kysymyksiä, tai seinä ei koskaan tule alas. Angrier olet, sitä vähemmän voit kuulla, mitä vahinkoa kärsinyt yksi on sanottavaa, ja pahempi mitä he tuntevat saavat.

3. Keskustele mikä sai sinut tekemään sen. Avaaminen noin oman taistelu, tarve saada apua, ja tietoisuutta siitä, mitä sai sinut siellä ensinnäkin auttaa estää rikkomuksista. Jos on seksuaalinen riippuvuus ongelma, sinun on oltava valmis osallistumaan SA kokouksiin tai mitä on tarpeen, jotta se paremmin. Jos on yksinäisyys avioliitto, tehdä aloitteen tehdä ajanvarauksen kanssa neuvonantaja. Puhutaan tunteita vieraantuminen on paras tapa muodostaa yhteys uudelleen.

4. Ole avoin kirja. Tämä tarkoittaa avaa matkapuhelin, sähköposti, ja nimittäminen kirja aikaa. Tämä on yleensä vaikein osa, koska henkilö, joka on asunut että laitonta maanalainen elämä salailun tykkää niin. He tuntevat oikeutettu yksityisyyteen, ja niistä tulee vanhurskas ja närkästynyt. Tässä vaiheessa sinun tulee ottaa hetki ja kysy itseltäsi, mitä on todella tärkeää: teidän suhde tai yksityisyyttä? Se todella tulee alas, että.

5. Uudista lupaukset. Onko naimisissa vai ei, on tarpeen keskustella arvoja noin elämästä ja mitä se merkitsee. Tämä voi olla tärkein osa prosessia. Ota aikaa puhua mitä haluat, mitä sai sinut tähän sotkuun, ja mitä on tapahduttava eteenpäin. Kirjoita se kaikki alas ja tehdä seremonia irti. Kutsu ystäväsi ja perheesi. Kertoa maailmalle mitä aiot tehdä ja tarkoitan sitä.

Laurie ja Frank, se oli liian myöhäistä. Frank oli mennyt liian pitkälle, liian monilla aloilla korjata mitä oli mennyt pieleen. Olivatko he puhuivat sitä aikaisemmin, on saattanut olla tilinteon, mutta liian paljon vettä oli mennyt niiden suhteen, jotta se toimisi. Luulen Frank opin valtavasti siitä, miten elää toisen henkilön kanssa ja siitä, kuka hän halusi olla. Laurie, haavat olivat syviä ja se vie aikaa hänen luottamatta kehenkään uudelleen. Sana täällä kaikille niille ihmisiä, jotka suunnittelevat jotain outoa: on olemassa paljon ihmisiä, jotka ovat loukkaantunut toimia tuhota luottamuksen.

Uusiminen luottamus ei ole vain päätöksenteon se elämäntapojen muutos. Kyse tulossa kotiin itseäsi ja perämies, ja niiden toiminnan. Keeping suhde selkeä ja avoin on arvokas prosessi. Kun me valehdella, huijata, varastaa ja tehdä pahoja asioita itsellemme tai muille, me maksamme lopullinen hinta, ja menetämme mikä on arvokkain meille. Jos tarvitset apua, saat sen. Jos tarvitset muutoksen, tee se. Luominen luottamus on iso juttu, niin kohdella niin. On monia puolia ja kääntyy tässä hyvin herkkä ja pelottava prosessi luottamuksen. Jos se ei ole käsitelty kunnolla, niin se soihtu suhteenne kunnes mitä jäänteet ovat tuhkaa ja pahoillani. Jos katsoa palauttaa luottamus oppimisprosessina, joka toivottavasti tuo mukanaan enemmän läheisyyttä ja rakkautta, sitten mennä eteenpäin. Jos ei, niin tee muita suunnitelmia.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Vihreä Linssi Hampurilaiset
Kommentit (6)
Toukokuu 28, 2017 | 03:11:22 | myöhemmin 9 kuukautta
Aaro Haapalainen
  Like 2   Dislike 2

Haluan maailman tietävän suurmies, joka on tunnettu tohtori Miracle, hänellä on täydellinen ratkaisu suhde kysymyksiä ja avioliitto-ongelmat. Tärkein syy, miksi menin tri Miracle oli ratkaisun Miten saan mieheni takaisin, koska viime aikoina olen lukenut joitakin todistuksia Internetissä, joka jotkut on kirjoittanut tohtori Miracle ja olin niin iloinen ja päätin hakea avustusta häntä sähköpostia, jotka hän teki täydellistä työtä valamalla loitsun mieheni mikä sai hänet tulemaan takaisin minulle ja kerjätä forgiveness.I ei pysäytä julkaista nimensä netto takia hyvää työtä hän on tekee. Aion pudottaa hänen yhteyshenkilöt hyödyllisyyttä jotka tarvitsee hänen help.His Lähetä sähköposti Dr ihmeitä "YHTEYTTÄ sähköpostitse: MIRACLESPELLHOME Voit ottaa yhteyttä häneen tänään ja saat ongelman solved.Call +2348071398555 .." tai voit myös ottaa yhteyttä häntä läpi hänen verkkosivusto

Toukokuu 28, 2017 | 08:06:42 | myöhemmin 9 kuukautta
Enni Suominen
  Like 0   Dislike 1

Haluan käyttää tätä suurta tilaisuutta kiittää Herraa Masuka auttaa minua saada poikaystäväni takaisin 3 kuukauden kuluttua breakup.My poikaystävä hajoamiseen minulle, koska hän nähdä toisen tytön hänen työpaikan ja kertoi minulle, hän ei ole enää kiinnostunut minusta ja elävät minulle tuskaa ja sydämen break.I hakea apua Internetissä ja olen nähnyt niin paljon hyvä puhua tämän suuren loitsu pyörän Herra Masuka on lordmasukaspelltemple ja otin yhteyttä häneen myös ja selittää ongelmia hänelle ja hän heittää rakkauden loitsu minua joka käytän saada takaisin poikaystäväni määräajassa 3 päivää ja olen niin kiitollinen hänelle hyvää työtä hän teki minulle, siksi haluan myös antaa kaikille, jotka ovat avun tarpeessa siellä myös hakea apua häneltä niin hän voi help.His sähköposti on lordmasukaspelltemple tai soita +2347053105287 tai katsella ja häneen yhteyttä hänen verkkosivuilla: voit ottaa yhteyttä kaikenlaista apua ja hän auttaa sinua. Ja voit myös päästä häntä facebookissa Harry Masuka tai Skype Herra Masuka

Toukokuu 28, 2017 | 14:05:08 | myöhemmin 9 kuukautta
Soili Heikinheimo
  Like 3   Dislike 2

friends.My nimi on Dennis i perustuu Chicago.I koskaan uskonut kaikissa oikeinkirjoituksen casting.I Ovat huijatuksi 5 eri people.I menettänyt toivonsa them.My ex vasemmalle me.I oli devastated.I kadottanut job.My paras ystävä näki plight.Then hän esitteli minut tohtori favor.I Kerrottiin hänen työnsä on free.I koskaan uskonut kunnes sain yhteyttä him.He teki oikeinkirjoituksen me.My ex palasi alle 72 tuntia. Olin muistutti minun paikka work.I oli vielä edistettävä välittömästi. .I Voinut uskoa on todellinen profeetta siellä, jotka ei vapaa spells.I maksetaan ainoastaan ​​arvostusta jälkeen loitsu oli worked.He ei veloita kukaan kunnes loitsu ei worked.You ei pitäisi pettää kaikki nämä huijarit, jotka ovat täällä rahalle. DR hyväksi ei charge.You voi valita vain maksaa jälkeen loitsu on worked.Try häntä ja katso, mitä minä olen saying.These ovat muutamia asioita hän tekee * HE Palauta menetetyt ystäville 24h. * Etähallinta ystäville. * KAIKKI loitsu valu ja VOODOO työntekijänä. * IS parantaja pitkät ratkaista ongelmia? Tämä on tilaisuutesi auttaa nopeasti. * GET RIDE MITÄÄN WITCHCRAFT, huonoa onnea ja kirouksiaan. * ASIANTUNTIJA etäisyyden HEALING * Tuomioistuimissa käsiteltyjä asioita vaikka yksi tuomitaan * IS jotkut elin mustasukkainen teidän suhde? * Keskeneräisiä töitä BY muiden lääkäreiden-IF EI TYYTYVÄINEN-Tule luokseni. * OLETKO pakotetaan avioero? * HE Estä pahanhajuinen tuurillakin ja Jealousy. * VOITONTAHTO Hevoset ja uhkapeli. * HE voi pysäyttää joku puuttumatta LIITTYVÄT

Toukokuu 28, 2017 | 20:54:22 | myöhemmin 9 kuukautta
Katri Ahokainen
  Like 1   Dislike 2

ystävä Nimeni on armoa. En koskaan usko loitsu pyörän koska olen oltava huijaus 4 eri ihmiset, i paljon toivoa, koska mieheni jätti minut, ystävä Meksikosta esitellä minut Dr.johnson minulle kerrottiin hänen työnsä on free.I koskaan uskonut kunnes sain häneen yhteydessä hän loitsun että vain auttoi minua hakemaan takaisin minun unionin mieheni ja tekevät suhteestamme erittäin vahvempi ja toi iloa ja onnea meidän avioliitto, en voinut uskoa on todellinen profeetta siellä joka tekee vapaa spells.I vain maksettu arvostusta jälkeen loitsu oli worked.He ei veloita kukaan kunnes loitsu ei worked.You ei pitäisi pettää kaikki nämä huijarit, jotka ovat täällä rahalle. DR Johnson ei charge.You voi valita vain maksaa jälkeen loitsu on worked.Try häntä ja katso, mitä minä olen saying.These ovat muutamia asioita hän tekee ihmiset * HE Palauta menetetyt ystäville * Etähallinta LOVERS .. * IS parantaja pitkät ratkaista ongelmia? Tämä on CHANCE auttaa nopeasti. * GET RIDE MITÄÄN WITCHCRAFT, huonoa onnea ja kirouksiaan. * ASIANTUNTIJA etäisyyden HEALING * IS jotkut elin mustasukkainen teidän suhde? * OLETKO pakotetaan avioero? * VOITONTAHTO Hevoset ja uhkapeli. * HE voi pysäyttää joku HÄIRITÄ teidän suhdetta. * HALUATKO Lapsia VALINTASI * HALUATKO PIKAHAKU kosintaa? Voit saada häneen yhteyttä kautta

Toukokuu 30, 2017 | 05:16:48 | myöhemmin 9 kuukautta
Kalevi Itkonen
  Like 4   Dislike 2

Oma avioliitto kokee valtava muutos, puolesta mieheni olen hyvin kiitollinen tohtori Lawrence käytännöllisesti Ling pelastamiseen marriage.What tekee Drlawrencespelltemple eroaa muista loitsu pyörä on, että se on hyvin yksinkertainen ja mahdollista jopa maallikko voi ymmärtää kiitos erittäin paljon apuanne am niin onnellinen törmäsin sähköpostiosoitteesi paljon kiitoksia Drlawrencespelltemple VAIN totuudenmukainen SPELL CASTER JA Minun Jumalani on muotoiltava SINULLE Dr ZUMA palattava minun rakastaja, kun muut oikeinkirjoituksen pyörän epäonnistui ME, hän on paras loitsu pyörän maapallolla . Olen ottanut yhteyttä useita oikeinkirjoituksen pyörille auttaa minua tuomaan takaisin minun rakastaja ja kun minun ex hän jätti minut ja poikani 2 vuotta ja muutti toisen naisen kanssa ja kaikki tämä loitsu pyörän ne yleensä luvata minulle ja lopussa ei minulle. MY NAME, SHEILA TAYLOR Chicagossa "2 viikkoa sitten olin kadulla 148 huippukokouksen AVE Jersey City IL ja nainen oli jakaa tämän käsi lasku niin keräsin yhden ja sisältö oli tästä loitsu pyörän joka toi takaisin hänen rakastajansa ja myös kädessä laskun hän sanoi jakaa käsi Bill lisätä tietoisuutta, että on vielä todellisia oikeinkirjoituksen pyörille ja myös tapa kiittää suuri loitsu pyörän. ennen Tapaan tämä nainen, joka jakoi käsi lakiesitys oli jo luopuneet oikeinkirjoituksen pyörille, koska ne vain lupaavat ja epäonnistua niin tämä uskollinen päivänä tavatessani tämä nainen ja lukea sisältöä käsi lasku oli ennen nainen jakaa tämän käden lasku kadulla se tarkoittaa loitsu todella toimii niin häneen yhteyttä ja 24 tunnin kuluttua minun koko tarina muutti mieheni oli jättänyt ilman syytä tuli takaisin. käyttämällä tätä virka omakätisesti Bill kertoa ihmisille, kuinka suuri DR.ZUMA on ja myös jakaa hänen yhteytensä koko maailman. hänen sähköpostiosoitteensa {spiritualherbalisthealers ja voin koskaan unohda tätä ihminen maan päällä. KIITOS.

Toukokuu 30, 2017 | 13:32:42 | myöhemmin 9 kuukautta
Kimmo Pulkkinen
  Like 2   Dislike 2

Heittää Rakkaus loitsuja, avioliitto loitsuja, hajoamiseen loitsuja ja tuoda takaisin menetettyä rakkautta loitsuja. Noituus rakkaus loitsuja, voodoo rakkaus loitsuja, mustaa magiaa rakkauden loitsuja, sitova rakkaus loitsuja, avioliitto rakkaus loitsuja, valkoinen magia rakkaus loitsuja, avioero loitsuja, loitsuja kadonneista rakkaus, rakkaus loitsuja, jotka toimivat nopeasti, rakkaus loitsuja miehille, rakkaus loitsuja naisille, rakkaus juoma, rakkaus Muti, rakkaudesta soi, noituuden loitsuja, wiccan rakkaus loitsuja, Wicca rakkaus loitsuja, perinteinen paranemista, ennustaminen ja voodoo taikaa rakkauden, sähköpostia tohtori Olorun Agbalazzy nyt: Olorunoduduwaspiritualtemple varten artikkeli.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha