5 tapoja pysyä Kirkas Kun yötä, saat pitkä ja pimeä

Reetta Kuusi Elokuu 10, 2016 Miscellany 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos jakamisesta Koko kirjon valot ovat erittäin hyödyllisiä. tyfs Hyviä ideoita! Kiitos Kiitos Kiitos

Jos kääntää kelloa taaksepäin, kun kesäaika loppuu heittää sinut lama, tämä viesti on sinulle. Se tarjoaa vain opas sinun täytyy kompensoida lyhyempiin päiviin ja pitempi, kylmempää yötä-kuluttamatta pienen omaisuuden kasvoi sähkölaskussa.

5 tapoja pysyä Kirkas Kun yötä, saat pitkä ja pimeä

1) Kytke pois vanhoja hehkulamput LEDille - LED-lamput ovat energiatehokkaan valaistuksen vaihtoehto. He maksaa hieman enemmän etupainotteisesti, mutta voit enemmän kuin muodostavat sen vähenemiseen sähkölaskussa ajan. Plus, ne ikuisesti-hyvin, vähintään 20 vuotta. Joten laittaa LED ja vain fuhgeddaboutit. Varmista, että valitset lamppu, joka päästää "lämmin" kevyt, ja se täyttää asettamat EPA: n ENERGY STAR -ohjelman maksimaalisen suorituskyvyn. Natural Resources Defense neuvosto voi auttaa sinua selvittää, mikä lamppu käyttää missä.

2) Light kynttilöitä - Minulla ei ole takka, mutta minulla on paljon kynttilöitä, ja he varmasti saavat minut tuntemaan valoisa, lämmin ja kodikas kun valo niitä. Valitse mehiläisvaha tai hajusteettomia soija kynttilät pitämään ilman puhtaana ja terveenä. Sitten sekoittaa sitä hieman eri kokoisia kynttilänjalat: votives, kaventuu, pilarit tai lautasellinen eri kynttilöitä. Pidän ne minun sohvapöytä, ruokapöydän ja loppuun taulukot olohuoneessa. Välkkyvä valo lisää cheer sekä lumenia.

3) Hang merkkijono mini valot - Mini valot ovat hauskoja ja iloinen, koska he ovat niin twinkly. Lomien tulossa, he ovat erittäin helppo löytää. Hanki merkkivalot energiatehokkain vaihtoehto, ja koska ne ovat paljon kestävämpiä kuin tavanomainen mini lamput. Kierrä ne läpi korkein ja bushiest kasveja, jopa portaat kaide, pitkin parveke tai ympärillä oven karmiin. Ei tarvitse odottaa joulua nauttia näistä erityistä valot.

4) Nauti takka - Jos olet onni on takka, nyt on aikaa nauttia siitä. Varmista, että olet savupiippu pyyhkäisi vähentää tulipalon, ja käyttää insertin auttaa lähettää lämpöä tulen kotiisi sijasta katolle. Varmista seurata näitä ylimääräisiä turvavinkkejä kun sytyttää tulipalon.

5) Piristä pimeään - Suunnattu valaistus säästää enemmän energiaa. Mutta lisäämällä LED-powered valoa pimeässä nurkassa ei käytä paljon valtaa, joten katsomaan noin kotiisi ja tunnistaa kulmat, jotka näyttävät erityisen tumma, silloinkin kun muut valot palavat. Voit käyttää HGTV opas tehdä valaistus suunnitelma, niin ota ENERGY STAR website löytää tehokkaimmat lamput asentaa.

Mitä muita ideoita teillä on aina kodin valoisa ja iloinen talvella? Jakakaa, pyydän!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (4)
Elokuu 12, 2017 | 14:32:04 | myöhemmin 1 vuosi
Aapeli Jaakkola
  Like 2   Dislike 1

On liian myöhäistä - SAD on jo lyönyt minua ja harmaa päivät ovat vasta alkaneet.

Elokuu 12, 2017 | 21:29:37 | myöhemmin 1 vuosi
Pirkka Suomalainen
  Like 0   Dislike 0

Käytän koko kirjon polttimot pimein nurkissa olohuone ... minun papukaija arvostaa tämäkin.

Elokuu 13, 2017 | 00:04:44 | myöhemmin 1 vuosi
Jalmari Tikkanen
  Like 4   Dislike 0

En välitä, jos se saa pimeää aikaisin. Rakkaus käpertyä alle lämmin peitto ja lukea hyvää kirjaa. Rakastan kynttilät & käyttää Himalajan suola lamput. Heillä on kaunis lämmin hehku. Mielestäni talvi valaistus oltava minimaalista tukea rentoutumista ja valmistautumista sleep..Never halunnut kirkkaita valoja. Kiitos jakamisesta 😊

Elokuu 13, 2017 | 06:52:36 | myöhemmin 1 vuosi
Asseri Nurmela
  Like 4   Dislike 1

Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että savu saastuminen lisää dementian riskiä, ​​sekä aivohalvauksia, sydänkohtauksia, sekä johtavia pienempiin keskimääräinen aivojen koko, ja pienempiä määriä valkean aineen aivoissa. Myrkyllisten kemikaalien woodsmoke ja muiden ilman epäpuhtauksien on myös yhdistetty geneettisiä vaurioita vauvojen ja vähentää IQ ja käyttäytymisen ongelmia, kun lapset aloittavat koulun. Puu ja takka savu on yksi tärkeimmistä vältettävissä PM2.5 ilmassa jota hengitämme, diesel kuorma-autot ehkä listalla toisena. Jos haluat pitää aivot terve, pitää poissa takat, puuliesien ja tulipalon kaivoksia. Jos sinulla on valinnanvaraa, kun muuton, eivät asu lähellä pääteitä diesel liikennettä. Parempi vielä, kokeile ja selvittää, mitkä ovat puhtain alueilla elää - jos etsit talvella, pitää ostaa yksi halpa, kannettava PM2.5 valvoo mm tzoa. Jos kaikki teki tämän, viranomaiset aloitat ilmansaasteet vakavammin ja tuhansia ennenaikaisia ​​kuolemia estyisi vuosittain. Lisätietoa terveysvaikutuksista PM2.5 saastumisen: woodsmoke.3sc.net/health

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha