5 tapoja optimoida CSA Kokemus

Petteri Äijälä Elokuu 8, 2016 Miscellany 1 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
mielenkiintoinen Totesi kiitos Suuri muistutus. Kiitos Kiitos Kiitos jakamisesta. Kiitos Kiitoksia jakamisesta.

Jos et ole vielä liittynyt varten CSA osuus, nyt on hyvä aika. Keväällä sato on vasta alkamassa - ainakin tässä kulmassa Ontario. Saattaa olla rajoitetusti tiloja, mutta se kannattaa kokeilla.

CSA ohjelmat ovat loistava tapa syödä tuoreita, korkealaatuisia, ja ravinteikas tuottaa saatavilla alueellasi. Ne perustuvat kolmeen periaatteeseen: kestävyyteen ympäristön, kohtuullinen hinta ihmisille, jotka tarjoavat ruokaa, ja hyvä tuote voidaan nauttia yhteisö.

Koska osakkeet on maksettu ennen sadon, CSA ohjelma tarjoaa kaivattua taloudellista ja moraalista tukea paikallisille viljelijöille. "Ostamalla CSA osake, sitoudut elinkelpoisuus paikallisen maatalouden ja oman elintarviketurvan. CSA uusinnat suhde viljelijän ja yhteisön ja reacquaints jokaisella on tietoa niiden keskinäinen riippuvuus. "

Tässä muutamia hyviä asioita ajatella, kun kirjaudut CSA osake:

1. Ole joustava ja luova

CSA osake on täysin erilainen kokemus syöminen ja ruoanvalmistukseen kuin ostoksilla luettelon ruokakauppaan. Kanssa CSA, sinun on oltava valmis luopumaan tietty valvoa, mitä syöt, koska et koskaan tiedä, mitä saat. Ateriat ottaa elää omaa elämäänsä.

Onneksi useimmat reseptit ovat joustavia, ja voit helposti korvata paikallisia kauden kasvis maahantuodun yksi. Käytä kyssäkaali, parsakaali, tai kaali sijasta kukkakaali. Kokeile chard, pinaatti, tai kaali sijasta Kale. On vaikea mennä pieleen, vaikka resepti voi maistella erilaisia ​​... ja tuoreempaa!

2. laatimaan strategian käsittelyyn extrat

Siellä on joitakin viikkoja, etenkin huippu kesän sato, kun ihmetellä, miten on mahdollista syödä, että monet vihannekset ennen seuraavaa saapuu. Hyvä uutinen on sinun ei tarvitse. Keskittyä syömiseen tuotteita, jotka pilaa ensimmäinen, kuten salaattia kasviksia, kurkut ja tomaatit. Pese, noppaa, ja jäädyttää muiden käyttöön yhden yön, kun jääkaappi on paljas. Se on tervetullut maistaa kesän keskellä talvea.

3. Lue tilan uutiskirje ahkerasti

Hyvä CSA viljelijä on mukana hänen yhteisöön. Mine tarjoaa ihanan yksityiskohtainen viikoittainen uutiskirje päivitykset mitä tapahtuu maatilalla, mitkä kasvit istutetaan ja korjattu, komplikaatioita tai tuholaisten ongelmia, jotka saattavat vaikuttaa kasvien, varastointi vinkkejä pitää vihannekset tuoreet ja raikkaat, ja - eniten hyötyä kaikista - erinomainen reseptejä, jotka käyttävät vihanneksia tietyllä viikolla osuus.

4. Käy maatilan

Monet maatilat tarjoavat opastettuja kierroksia koko kesän, joka on hyvä tapa nähdä, missä ja miten vihanneksia kasvatetaan. Se vahvistaa suhdetta kuluttajien ja maanviljelijöiden - aina hyvä asia - ja kannustaa avoimuuteen. Maatila matkat ovat hauskaa lapsille, liian, varsinkin kun he ymmärtävät, että sama vihanneksia he syövät joka aterialla tulevat paikkaan he ovat vierailleet.

5. Tutki vaihtoehto CSA ohjelmat

Summertime vihannes CSA osakkeet ovat yleisimpiä, mutta koska niiden valtava menestys, vaihtoehtoisia CSA ohjelmat pulppuaa. Allekirjoitan vuoden vihannes CSA, joka tarjoaa juureksia talvella, ja viljan CSA, joka tuottaa vehnä, kuivatut pavut, popcorn, bulgur, ohra, cornmeal, ja kaura. On liha CSA osakkeita, äyriäiset tukikehysten, ja jopa paikallisia juustoja CSA osaketta.

Aloita näköinen! Tässä on linkkejä, joilla pääset alkuun, mutta se on helpointa Google CSA maatiloilla omalla alueella.

localharvest.org
csafarms.ca
justfood.org
localcatch.org
offthehookcsf.ca
5 online-lähteistä paikallista luomuruokaa toimitus

artikkeli Katherine Martinko

Promo kuva Cedar Down Farm

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (2)
Kesäkuu 9, 2017 | 14:26:10 | myöhemmin 10 kuukautta
Tuure Suutari
  Like 0   Dislike 1

Vain toimitti artikkeli sähköpostiini jotta voin tulostaa ja jakaa.

Kesäkuu 9, 2017 | 20:44:15 | myöhemmin 10 kuukautta
Siiri Lahtinen
  Like 3   Dislike 1

Kuulostaa loistava tapa hankkia tällaisia ​​loistava tuotteita.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha