5 tapoja lisätä lomasta Happiness

Vihtori Kolkka Joulukuu 13, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Useimmat ihmiset odotan heidän kesäloma ympäri vuoden. Kylmä lämpötila ja omituinen lumisateet talven ovat hieman siedettävämpää tietäen siellä on hiekkaranta odottaa sinua useita kuukausia tiellä. Kun kesä vihdoin saapuu, se tuntuu matka, joka oli kerran niin kaukana hurahtaa ohi hetkessä. Ennen kuin huomaatkaan, olet takaisin samassa aikataulussa, samaan työpöytä, jolla on sama kahvikupin. Se saattaa tuntua et koskaan edes vasemmalle.

Sitä kutsutaan post loma oireyhtymä, ja paljon ihmiset tuntevat täsmälleen samalla tavalla, kun he saavat takaisin todellisuuteen. Wall Street Journal raportoi, että vaikka harvat tutkimukset ovat tarkastelleet ilmiö, monia ammatillisia terapeutit ja ohjaajat nähdä lisätä niiden asiakkaiden määrä lopussa joka kesä. Vaihtoehto, ei minkään aikaa pois, ei varmasti ole parempi vaihtoehto. Sinun on vain löytää itsesi tunne ylityöllistettyjä ja stressaantunut.

Tiedät jo olet menossa on hauskaa lomalla, mutta voit saada vielä enemmän iloa irti matkasi jos värvätä kourallinen strategioita. Nämä viisi vinkit auttavat sinua tekemään suurimman osan ajasta pois, ja auttaa sinua pitää kiinni tuon tunteen kauan sen jälkeen paluulento on laskeutunut. Työtoverisi ei koskaan tarvitse pelätä oman lopun loma vihamielisyyttä uudelleen.

1. Go jotain ainutlaatuista

Vaikka haluat vain oli paras matka elämäsi, se voi alkaa tuntua yhteensä vitsi kun alkaa kuulla kaikki kollegojen upea lomille. Joku on aina pysynyt cushier sviitti, harrastanut paremmin makuista ateriat, tai pelannut tarkemman golfkenttä. Se on helppo päästä tapana suunnittelee saman tyyppistä toimintaa, erityisesti niitä pidät, mutta se lähes takaa voit vertailla kokemuksia jonkun toisen.

Jos todella haluat hyvää meininkiä kestää, kokeile jotain ainutlaatuista sijainnin tai erityisiä etuja. Frank Farley, psykologi Temple University, kertoi Yahoo Travel, "Huomaamme, että kun teet asioita, jotka yhteyden persoonallisuuttasi ja omien vahvuuksien, olet todennäköisesti melko onnellinen ihminen." Jos olet pakkomielteinen vaeltaja, Trek ylös, että yksi-of-a-kind vuori. Minne menetkin, hyödyntää oman ympäristönsä.

2. Aloita ja päättyy bang

Ensimmäinen muutaman päivän päässä työstä saattaa olosi melkein pyörryksissä, ja voit käyttää sitä sinun eduksesi. Tiede meistä sanoivat alusta loma on yleensä mieleenpainuvin osa, tehden että ensimmäisen yön uskomattoman todennäköisesti aiheuttaa Fonder muistoja. Elizabeth Dunn, onnellisuus tutkija University of British Columbia, kertoi julkaisu hän työskenteli tämän strategian avulla pistettä varata upea hotelli yhden yön, kun hän ja hänen miehensä matkusti Bali, Indonesia. Kun hän valmistautui matkansa hän sanoi: "Minä keskittynyt suhteettomasti että ensimmäinen yö." Mene jostain antaa sinulle eniten nautintoa. Jos olet innolla ruokaa, suunnitella uskomaton ensimmäisen yön ateria.

Sama pätee lopussa matkasi. Säästä jotain erityistä viimeisen päivän sijasta täysin etupainotteisesti lomasta. Että tuore muisto viime päivä tekee siirtymistä takaisin elämään kotona paljon vähemmän tuskallista.

3. Plan tasainen tuotto

Kun olet suunnittelet matkaa, sinun pitäisi viettää niin paljon aikaa ajatella teidän kotiin kuin teet pako. Kirjailija Jennifer Wallace puhui CBS This Morning miten tehdä paluun vähemmän stressaavaa, ja hän ehdotti tulossa takaisin lauantaina sijasta sunnuntaina. Yritetään purkaa, pestä pyykkiä, poimia päivittäistavarat, ja saada nukkumaan kunnon aikaa vain ei ole käytännöllistä, jos et tule takaisin vasta sunnuntai-iltapäivänä. Tämä strategia tekee myös asioita paljon vähemmän päänsärkyä jos lentosi saa lykätty tai peruttu.

Mitä teet että ylimääräinen päivä on sinun. Jotkut kaverit voisivat nauttia hengailu swetarihousut päivä, kun taas toiset voivat haluta vaikutusten lieventämiseksi ensimmäinen päivä takaisin töissä. Yksinkertaisesti läpi kaikki vastaamattomat sähköposteja voisi maanantaiaamuna paljon helpommin hallittavissa.

4. Koe muistot

On tyypillistä ottaa kuvia ja lähettää ne verkossa poissa, mutta se näyttää aina äkisti pysäyttää instant tarkistaa ulos hotelli. Huffington Post sanoi, että on parempi pitää pois jakamiseen joidenkin kokemuksia vasta olet takaisin, koska se tuntuu olet pidentää matkaa. Se voisi myös tehdä todellinen loma paremmin. On vaikea kiinnittää huomiota kaikkia ihania asioita tapahtuu ympärilläsi jos olet jatkuvasti päivittää sosiaalisia syötteitä ja kuvin. Ota muutamia kuvia, ne laittaa kameran alas viihtymään.

Se saattaa vaikuttaa typerältä, mutta matkamuistoja ovat toinen erinomainen tapa pitää muistissa lomasta elossa. Sen ei tarvitse olla mitään ylenpalttista, vain jotain, joka saa sinut hymyilemään. Yksi Bloggeriin SparkPeople sanoi hän toi takaisin keittokirja jälkeen matka Turkkiin. Hän teki yhden reseptejä lounaalle ja sanoi, "joka pure muistutti minua matkan."

5. Ala suunnitella seuraava

Oletko koskaan tuntenut kuten kertyminen matka oli parempi kuin varsinainen loma? Et ole yksin. 2010 Hollanti tutkimuksessa todettiin lomanviettäjille kokenut kohonneet onnellisuuden ennen loma, mutta ei sen jälkeen he olivat palanneet. Vaikka tämä saattaa kuulostaa masentava, voit käyttää tätä tietoa oman etuuden alkanut tutkimus seuraava getaway.

Vaikka et ennakoida katoa tahansa pian, saatat silti haluta ajatella joitakin yleisiä suunnitelmia. Ei vain se parantaa mielialaa nyt, se voisi myös tehdä seuraavaa matkaa miellyttävämpää. Mukaan Happify, 90% ihmisistä raportoivat onnellisin lomat suunniteltiin yli kuukauden etuajassa. Joten saada toimimaan että matkailu Bucket List.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha