5 tapoja haise käyttämättä Köln

Herkko Korhonen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kun se tulee hajuisia tuore, spritzing itseäsi joitakin Kölnin on luonnollinen valinta. Saatat tuntuu et urheilu kiva kevyt tuoksu, mutta se on todennäköisesti ylivoimainen haju kaikille muille. Wall Street Journal selittää miesten tuoksut yleensä paljon tehokkaampi kuin naisten. Tuoksu suunnittelija Raymond Matts kertoi julkaisu siellä "ei niin paljon painoa tuoreuden" tuoksut kaverit. Sen sijaan, tuoksuu yleensä tummempi ja spicier.

Kukaan ei halua olla inhottava mies, joka haisee hän meni uimaan Kölnissä, mutta et myöskään halua tuntea haisevia lapsi koulusta. Onneksi on olemassa joitakin parempia vaihtoehtoja varmista, että sinulla haju suuri menemättä yli laidan. Seuraa näitä viisi vihjeitä, ja saatat päätyä heitin kaikki nämä myskin pullot roskiin hyvää.

1. Valitse oikea deodorantti

Voit kiittää kainaloiden edistää epämiellyttäviä kehon hajuja. Mayo Clinic selitti kainalot asuu runsaasti hikirauhaset. Vaikka neste itse on tuoksu-maksuton, löyhkä alkaa instant se koskettaa bakteereja ihon pinnalle. Kohdistaminen tämän olisi oltava etusijalla pitää itse haisi hyvä.

Tuomariston vielä ulos, onko kemikaaleja löytyy perinteisten deodorantit ovat haitallisia, mutta ei ole kiistatonta pitkä lista mahdoton ääntää ainesosien. Jotkut näistä lisäaineista voi myös olla ongelmallista kaverit herkkäihoisille. Miesten lehti selitti alumiini, parabin, ja ftalaatteja voi aiheuttaa ärsytystä. Mitä hyötyä on hajuisia hyvä, jos sinulla on kärsiä kutiava kainalot?

On tonnia luonnon tuotteita markkinoille, mutta jotkut ovat parempia valintoja kuin toiset. Esquire ehdotti Tomin Mainen sen pitkäaikainen, raikas tuoksu. Lisää ideoita, tarkistaa joitakin näistä poimii Miesten lehdessä. Mutta ei huvita sinun täytyy mennä luonnollista reittiä, jos et halua. Vain olla varma, että olet menossa tuoksu, joka ei ole liian ahdistava.

2. Valita partavesi

Jos sinulla on tapana mennä yli laidan Köln mutta eivät halua luopua lisäämällä hieman tuoksu ihoon, harkitsemaan partavettä yrittää. AskMen UK selitys ihon salve sisältää pienemmän pitoisuuden tuoksuva öljyä kuin Köln, joten haju ei ole yhtä voimakas tai kestää niin kauan. Se on myös luonnollinen valinta ärtynyttä ihoa. Jos yleensä tuntuu kuivuneet tai kamppailla akne, tämä viesti parranajon hoito voi auttaa rauhoittaa ihoa. Coed varoitti varoa nestemäisten itse jos saat nimimerkki. Niillä on korkein alkoholipitoisuus, mikä tarkoittaa, että ne täytyy polttaa eniten.

GQ suositeltava Bulgari Aftershave balsami kaikkein klassinen tuoksu ja tunnelma. Ja hyvä uutinen, jos suunnittelet matkaa Eurooppaan: Daily Mail raportoitiin partavesi joukkoon Britannian suosikki tuoksuu.

3. Käytä tuoretta vaatteita joka kerta

Vaatteesi voi olla valtava vaikutus siihen, miten haistat, hyviä tai huonoja. Jos olet syyllistynyt annat kuntosali shortsit haistella testi ja kutsuneet niitä välttävä, sinun pitäisi harkita. Marshall Roy, kouluttaja Equinox New Yorkissa, kertoi Miesten lehdessä, "Sinun täytyy pestä vaatteita ja harjoitus vaihde jokaisen käytön jälkeen." Artikkeli jatkoi sanomalla, että ajantasaisuutta asioita yhtä paljon, koska haju voimistuu pidempään pysyt sinun tuoksuva vaatteet.

Sinun on myös kiinnitettävä huomiota mitä kuitutyypeille vaihde on valmistettu. Miesten Fitness selitti eniten kuntosali vaatteet sisältää kuituja, joiden tarkoituksena on torjua vettä, mikä tekee niistä vaikeampi puhdistaa. Tarina suositellaan esikäsittelemällä jokin näistä materiaaleista lämpimässä sitruuna ja vesi ratkaisu ennen pesua. Voit myös lisätä hieman etikkaa koneeseen auttaa tappaa bakteereja.

Kiinnitä huomiota arjen vaatteita sekä. Jos sinulla on kiireinen päivä, joka poistaa mahdollisuuden muuttaa töiden jälkeen, saatat haluta lisätä toisen kerroksen. Kosmopoliittinen selitti yllään tavallinen tee paita kuin pohjakerros toimii puskurina auttaa imeä hajuja.

4. Mind suusi

Ei ole väliä kuinka usein käyt suihkussa tai vaihtaa vaatteet, pahanhajuinen hengitys voi silti olla tuhonsa. Popping minttu tai pureskella sauvan ikenet voi korjata ongelman muutaman minuutin, mutta se vain peittää mitä yleensä suurempi ongelma. Miesten Fitness Suositeltu suoritusaika käynti hammaslääkärin vastaanottoa mahdollisimman pian. Artikkeli selitti ruuan, iensairaus, ja kolot voivat kaikki osaltaan epämiellyttäviä hajuja. Älä pidä kertaluonteinen korjata, koska sinun täytyy säännöllisesti harjata, hammaslankaa, ja käyttää suuvettä pitämään hengenvetoon tuore.

Jos ongelma ei poistu, vaikka teidän ponnisteluja, ehkä ottaa se lovi. Art of manliness sanoi investoimalla kielen kaavin auttaa puhdas asioita. Artikkeli selitti tämän suu lihas taloja ruuan ja bakteerit, jotka voivat johtaa epämiellyttäviä hajuja. Hyvä kaavinta voi tehdä ihmeitä.

5. Anna päänahan hangata

Lyhyet hiukset ei oikeuta ohita hyvä sampoolla. Miesten lehti paljasti hiukset ansoja hiki, joka johtaa hajua aiheuttavia bakteereja. Muista keskittyä erityisesti alueilla korvien taakse ja niskaanne, koska ne ovat alttiita hajuisia funky.

Joillekin miehille, säännöllinen tuotteita ei ehkä leikata sitä. Miesten Fitness selitti sinun täytyy varmistaa valita tiukkoja shampoo, joka tappaa kaikki jäljellä bakteerit. Tarina ehdotti valita jotain rikki, sinkki, tai terva, koska nämä ainesosat poista ylimääräinen öljy. Päiviä kun tiedät ei voi lyödä suihkussa jonkin aikaa, saatat haluta investoida joihinkin kuiva shampoo. Livestrong sanoi nämä tuotteet auttavat imevät öljyä, joka estää hajuja. Se ei satuta on joitakin hyviä hajuisia tuotteita muotoilu.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha