5 tapaa pitää lemmikki lämmin talvella

Leevi Arvonen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitoksia jakamisesta. Kiitos pitää kotieläimiä sisällä! Ota eläimet sisätiloissa, ainakin yöksi!

Lisa Spector, Canine Musiikki Expert, Juilliard Graduate, ja yhteistyön luominen Through Koiran Korva

Vaikka olen välttänyt lumimyrskyjen tällä viikolla asuvat San Franciscon lahden alueella, minä muistan talvet lapsuuden Syracuse, NY. Meidän cockerspanieli, Doodle, ei fani lunta ja vihattu menossa ulos talvikuukausina. Nuorena aikuisena, olen asunut New Yorkissa jodlaus, pieni yhdeksän kiloa koira, jonka jalat voisi helposti saada kiinni jään jalkakäytävällä aikana meidän kävelee. Tällä hetkellä kotona, Gina rakastaa valehdella edessä lämmitin ja torkut auringossa, kun taas Sanchez pidetään "kuuma" koira. Jos se on yli 75 astetta kesällä, hän on epämiellyttävä.

Vaikka jotkut lemmikit kuten lämpö, ​​ja toiset jäähdytin temps, on monia varotoimia ryhtyä pitämään lemmikkisi turvassa talvella.
5 tapaa pitää lemmikkisi lämmin talvella

1. Neuleet ja takit: Enemmän kuin vain muodin, villapaitoja ja takkeja pienemmille ja kaljuja tai lyhyt tukka koirat ovat olennaisia ​​kylmässä temps. Vaikka Partacollie voi rakastaa roll ympäri lumessa ja olla mukava ulkona koko päivän talvella, pieni, lyhyt tukka koira voisi kuolla samalla sää. Vain välttää pukeutumalla pitkäkarvainen koiria ja niille tottunut talvi, kuten Huskies, mihinkään mutta heidän kelteisillään.

2. Lämmitetty Vuoteet: Vaikka jotkut koira vuoteissa sisäinen lämmitys tyynyjä, vähemmän kallis ratkaisu on pitää lämmitetty vesipullo alla koiran sängyssä. Tämä on erityisen hyödyllistä koirille niveltulehdus ja vanhempi koiria.

3. Trim turkiksen tassut: trimmaus turkiksen pitkäkarvainen koirilla estää heitä poimien lunta ja reki ja jopa vuorisuola, joka voi olla myrkyllistä. Koira saapikkaat ovat toinen ratkaisu estää niitä poimien jään pallot välillä varpaat. Rehellisesti, Toivoisin oli niitä jodlaus asuessani New Yorkissa.

4. Tuo heidät sisätiloissa: Tämä näyttää selvältä, mutta jos lemmikki viettävät päivänsä ulkona, harkitsee ne sisätiloissa aikana kylminä kuukausina. Jos ne pysyvät ulkona koiran talon tai autotallin, varmista, että se on oikein lämmittää. Olin ehdottomasti sydän rikki ja järkyttynyt lukea uutinen koira New Yorkin osavaltion pohjoisosassa, Apollo, joka oli kahlittu pöytä ja vasemmalle ulkona kylmä lämpötila. Kun löytyy, hän oli jääpuikkoja roikkuu hänen turkista. * - 5. Lisääntynyt kalorit: Vaikka lihavuus on suuri ongelma meidän lemmikki ja minä punastumaan kun en näe vyötärölinja on koira, ohuempi koirat tarvitsevat ylimääräistä kaloria talvella pitää ne lämpimänä. Eläimet polttaa enemmän kaloreita pitää lämpimänä, joten jos sinun viettää paljon aikaa ulkona kylmempi sää, he arvostavat ylimääräisiä kaloreita polttaa.

Miten pidät lemmikki lämpimänä talvella? Kiitos klikkaamalla kommentti alle ja jaat vinkkejä.

* Huomaa: omistaja Apollo syytettiin 3 vähäisiin rikkomuksiin, kukaan liittyvät eläinrääkkäystä. Enimmillään hän maksaa sakko ja palvella 15 päivää vankilassa. Sivusto on sittemmin aloittanut vetoomuksen nimeltään Apollo laki, joka tekisi tämä teko eläimiin kohdistuvaa julmuutta törkeästä New Yorkin osavaltiossa, koska se olisi Michiganissa ja joissakin muissa valtioissa. Klikkaa tästä allekirjoittaa vetoomuksen. Jos luulet tämä olisi törkeä rikos, ota jakaa ajatuksia kommentin.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (6)
Kesäkuu 12, 2017 | 01:13:55 | myöhemmin 10 kuukautta
Lyydi Helminen
  Like 2   Dislike 2

Erittäin hyödyllisiä vinkkejä. Kiitos jakamisesta.

Kesäkuu 12, 2017 | 07:00:32 | myöhemmin 10 kuukautta
Sauli Lehtonen
  Like 1   Dislike 0

Mielestäni on kunnossa antaa eläimille viettää aikaa ulkona. Ja tietenkin he tarvitsevat raitista ilmaa ja auringonvalolta kuten me kaikki teemme. Mutta jos eläin aiotaan aidattu tai ketjuttaa takapihalla, ruokitaan kerran tai kahdesti päivässä ja unohtaneet, niin että eläimet on löysi uuden kodin. Eläimet ovat osa perhettä, ei väliä, jos sinulla on lemmikki hiiri, marsu, lintu, koira, kissa ja ne olisi käsiteltävä sellaisena. Se on tunnettu tosiasia koira yksin takapihalla voi ja usein tulee väkivaltainen. Eläimet ovat sitoutuminen paljon kuin lapsen ja niitä on rakastettu.

Kesäkuu 12, 2017 | 09:02:14 | myöhemmin 10 kuukautta
Netta Hämeen-Anttila
  Like 1   Dislike 0

"* Huomaa: omistaja Apollo syytettiin 3 vähäisiin rikkomuksiin, kukaan liittyvät eläinrääkkäystä. Enimmillään hän maksaa sakko ja palvella 15 päivää vankilassa. Sivusto on sittemmin aloittanut vetoomuksen nimeltään Apollo laki, joka tekisi tästä teko eläimiin kohdistuvaa julmuutta törkeästä New Yorkin osavaltiossa, koska se olisi Michiganissa ja joissakin muissa valtioissa. Klikkaa tästä allekirjoittamaan vetoomuksen. Jos uskot tämän pitäisi olla törkeä rikos, ota jakaa ajatuksia kommentti. " Mitä tällä on tekemistä artikkelin, ihmettelen?

Kesäkuu 13, 2017 | 14:53:52 | myöhemmin 10 kuukautta
Katriina Numminen
  Like 4   Dislike 0

Paras kärki, on pitää lemmikkieläimiä sisällä talvella. Meidän 5 kissat ovat sisällä koko ajan, mutta siskoni pukeutuu hänen koira puseroita talvella ja paidat keväällä ja syksyllä. Lyön vetoa, että koira on enemmän villapaitoja kuin hän tekee - LOL.

Kesäkuu 13, 2017 | 17:51:03 | myöhemmin 10 kuukautta
Karoliina Tarkki
  Like 2   Dislike 2

Niin iloinen Apollo löytyi ajoissa. Allekirjoittaman vetoomuksen ja tweeted.

Kesäkuu 13, 2017 | 19:47:27 | myöhemmin 10 kuukautta
Talvikki Ruuth
  Like 5   Dislike 2

Kiitos, allekirjoittamasta vetoomuksesta Apollo.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha