5 Syyt Sinun pitäisi ostaa Matkavakuutus

Touko Juutilainen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kanssa monenlaisia ​​vakuutus siellä, mistä lemmikkieläinten kattavuus uusia malleja auton vakuutukset, on vaikea seurata, mitkä vaihtoehdot ovat todella arvoinen investointi. Hyvä asia matkavakuutus on, että sen sijaan, jatkuva kuukausimaksut, maksat vain kattavuus yhden matkan. Tietenkin, kuten muuta vakuutusta, useimmat ihmiset menettävät rahaa matkavakuutus. Mahdollisuudet ovat hyvät, että luonnonkatastrofin tai hätätilanne ei aio latistaa lomallasi, mutta joillekin matkustajille, se kannattaa maksaa mielenrauhan.

Kaksi päätyyppiä matkavakuutus ovat kansainvälisiä ja kotimaisia. Kansainvälinen kattavuus tyypillisesti kattaa sairauskulut ja on kalliimpaa. Vakuutus Information Institute sanoo tyypillinen kansainvälinen matkavakuutus paketti sisältää matkan peruutus, matka viive, kadonnut tai viivästynyt matkatavarat, lääketieteen, hammaslääketieteen, evakuoinnin, 24h Traveler apua, ja tapaturmaisen kuoleman, joitakin politiikassa myös vuokra-auton törmäyksessä ja vahinkoja kattavuus. Kustannukset matkavakuutus yleensä vaihtelee 5%: sta 7% matkan hinnasta, mukaan instituutin.

Consumer Reports varoittaa kuluttajia olemaan ostamatta politiikkaa matkatoimistoilta, koska ne todennäköisesti etsien palkkioita myynnistä kalliit politiikkaa. Online-välittäjä kuten InsureMyTrip.com suositellaan, ja ennen ostoa, Consumer Reports ehdottaa pyytää vakuutuksenantajalle mallikopion politiikan. Myös muista kysyä, onko kaikki erityisiä huolenaiheita ovat katettu ja on edustaja etsiä niitä sinulle sakon tulostaa.

Opiskelu ulkomailla opiskelijat tai ammattilaiset matkoilla työ voi usein saada matkavakuutuksen kautta koulun tai yrityksen, ja diskontataan vakuutukset voidaan tarjotaan järjestöjen kuten USAA, AAA, ja AARP. Muista kuitenkin, että matkavakuutus on erityisen pullollaan poikkeuksia ja rajoituksia, joten jopa alennettuun hintaan, matkailu kattavuus ei voi olla hyvä hinta. Mukaan NerdWallet, varastettu matkatavarat ei korvata, jos olet ollut "huolimaton" sen kanssa, mielenterveys on usein suljettu pois, ja voit menettää kattavuus jälkeen ottaa vain yksi alkoholijuoma, vain muutamia poikkeuksia.

Bob Hunter, johtaja vakuutus Consumer Federation of America, sanoo matkavakuutus ei useinkaan ole hintansa arvoinen. "Älä osta vakuutus, joka kattaa pienet, hallittavissa tappiot tai vain siivu riski", hän selitti. Kuluttajansuojalakeja, joissakin tapauksissa voi auttaa sinua, jos olet matkalla ilman vakuutusta tai on kattavuusaukot. Tässä lisää syitä et ehkä tarvitse ostaa matkavakuutuksen jälkeen kaikki.

1. Olet jo eri vakuutus

Matkavakuutus on usein tarpeeton, eli se päällekkäisyydet muiden politiikkojen sinulla on käytössä. Jos sinulla on jo suojelun kautta asunnon, auto, elämä, tai sairausvakuutuksen, matkailu kattavuus voi olla tarpeetonta. Tarkista erityispiirteet olemassa vakuutuksia auttaa määrittämään, jos se kannattaa vakuuttaa matkasi.

2. Olet jo luottokorttisi

Yksi yleisimmistä syistä ihmiset valitsevat ohittaa ostaa matkavakuutuksen on, koska ne on jo kattavuus niiden luottokortilla. Artikkeli NerdWallet tarjoaa yksityiskohtaisen erittelyn, mitä palveluja tarjotaan Visa Signature, maailma MasterCard, American Express ja Discover Escape. Jos olet kortinhaltijan, tutkia mitä palveluja tule ilmaiseksi, ja muista tehdä tarvittavat matkustusasiakirjat ostoksia että luottokortilla varmistaa kattavuus.

3. Kaikki haluat on lääketieteen matkavakuutus

Jos sairausvakuutus ei kata sinua kansainvälisesti, ja tämä on tärkein huolenaihe matkaasi, harkitse lääketieteen vain matkavakuutusta. Myös kertoa, että vaikka oman terveyden suunnitelma kattaa sinua ulkomaille, se ei voi maksaa Hätäevakuointivälineet sairaalaan, joten tarkista yksityiskohtia kattavuus ennen lähtöään lomallasi. Consumer Reports varoittaa, että matkasairausvakuutus, ennestään voidaan sulkea, joten pyytää tämän tiedon edessä.

4. Kaikki haluat on riskihenkivakuutus

Jotkut matkustajat kääntyä matkavakuutus yksinkertaisesti siksi riski ihmishenkien menetyksiä lentokonetta. Mutta jos näin on, matkavakuutusta ei voi olla paras käsitellä. "Jos olet huolissasi kuolee lento-onnettomuudessa," Hunter selitti, "sinun pitäisi saada riskihenkivakuutus sijaan lennon vakuutus, sillä saatat kuolla auto-onnettomuudessa."

5. Olet vain huolissasi menetetty pussit

Consumer Reports ei neuvoa ostaa matkavakuutuksen yksinomaan pienet tappiot, kuten varastettu tai kadonnut matkatavarat. Se on yksi yleisimmistä huolet liittyvät matkustaa, mutta se ei luultavasti ole syytä korkea hinta matkustaa vakuutusmaksu. Joissakin tapauksissa lentoyhtiö korvaa matkustajille kadonneista tai vahingoittuneista pussit tiettyyn määrään.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Confessions of Bond Hater
Seuraava artikkeli Miten olla hyvä ihminen
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha