5 Syyt Nuori lapsi olisi Kaksikielinen

Mariitta Aalto Tammikuu 27, 2017 Koulutus 10 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
  • Osa 1

Jossain vaiheessa meidän lapset annetaan mahdollisuus oppia vierasta kieltä, olivatpa he menevät julkiseen kouluun tai yksityisiä. Valitettavasti useimmat koulut eivät yli vieraiden kielten tunneilla kunnes lapset ovat keski tai lukiossa. Silti Tutkimus toisensa jälkeen osoittaa, että altistaa lapsia uuden kielen ennen viiden vuoden ikää on lukuisia etuja. Ja koska niiden maailma jonakin päivänä kasvaa myös oma yhteisö, sujuvuus toisella kielellä on hyödyllistä, ei väliä mitä uran he valitsevat.

Osa 1

1. Aiemmin Better

Mukaan lukemattomia tutkimuksia, olemme pystyvät parhaiten oppimaan toinen kieli jos lähdetään ennen kuusivuotiaana. Syynä on, että tämä on ajalta, aivomme ovat suurimmat kasvupyrähdys ne tulee koskaan olemaan. Aivomme ovat pohjamaalattu ja valmis oppimaan ja omaksua. Kun vieraan kielen kurssi ennen kuusivuotiaana avulla lapsesi puhua enemmän sujuvasti ja jopa parempi aksentti.

Tehostettu Kognitiivinen kehitys

Oppiminen toisena kielenä nuorena lisää lapsen aivokapasiteetin. Aivot on kahdenlaisia ​​kudosten - harmaa ja valkoinen. Tutkimukset ovat osoittaneet, että on olemassa merkittävä ero aivojen jotka puhuvat yhtä kieltä ja ne, jotka puhuvat kaksi. Ne, jotka puhuvat kaksi, ovat paljon tiheämmät harmaat aivosolut, erityisesti aivojen vasemmalla puolella joka ohjataan viestintä- ja kielitaito. Ne, jotka oppivat toinen kieli nuorena, siis, on vahvempi lukeminen, kirjoittaminen, puhuminen, ja ymmärtämisen taitoja.

Nousu kriittistä ajattelua

Oppiminen toisena kielenä lapsi auttaa lasta kehittämään kriittistä ajattelua, kuten matematiikka. Tutkimukset osoittavat, että lapset, jotka opiskelevat toisen kielen päihittävät heidän ikäisensä, jotka eivät opiskella vierasta kieltä, vaikka nämä opiskelijat olivat enemmän matematiikan oppitunteja ja opiskeli matematiikkaa useammin.

Kasvu Luovuus

Haluatko lapsesi olla luovia? Vieraan kielen oppiminen voi auttaa kehittämään luovuuttaan myös. Torrance testit Luova ajattelu mittaa henkilön kykyä tuottaa ratkaisuja ongelmiin. On neljä avainalueita tämän testin - sujuvuus, joustavuus, omaperäisyys, ja laatimiseen. Kaksikielinen opiskelijoita outscored ei kaksikielisiä jokainen näistä tekijöistä.

Vahvempi Muisti

Vuonna 2013 tutkimuksessa 56 viiden-vuotiaista, kaksikielinen lasten vastasi nopeammin tehtäviä, jotka vaaditaan eri työmuistin. Ja jopa vastata nopeammin, kaksikieliset olivat myös tarkempi.

Kuten vanhemmat, haluamme antaa lapsillemme paras alku mahdollista niiden tutkijoita. Kielikursseja teidän lapsi voi tuntua liioiteltu, mutta kun he pää pois Kindergarten, alakoulussa, lukion, college, ja lopulta aloittaa uransa, ne opetukset maksaa pois suuresti. Meidän pesonal yhteisö on globaalimpi kuin koskaan. Sosiaaliseen mediaan, ja yritykset, jotka ylittävät mantereilla, tietäen toinen kieli on tärkeä väline elämän.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha