5 syytä Nauru on paras lääke

Taija Karjalainen Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 11 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kautta historian, nauru on pysynyt suuri vakiona - Maya Angelou on sanonut hän ei luota kehenkään, joka ei nauraa, ja ee Cummings sanoi eniten hukkaan kaikki ollut yksi ilman naurua. Me katsomaan joitakin tiede, joka tukee sanonta, että nauru todella on paras lääke.

1. Muisti

Tuoreen tutkimuksen kohteesta Loma Linda University Etelä-Kaliforniassa oli yksinkertainen, mutta ilmeisesti onnistunut. Tutkijat yrittävät edelleen vahvistaa suhdetta naurua ja muisti vanhemmilla henkilöillä esittämällä yhden ryhmän terveitä eläkeläiset komedia video, kun taas kontrolliryhmän kaksikymmentä eläkeläiset ei katsella mitään. Kun aika oli ylös, osallistujat jokaisessa ryhmässä annettiin sen jälkeen muisti testejä.

Sylkinäytteet otettiin myös, jotta tutkijat voisivat testata hormonitasot osallistujat. Tulokset? Ne, jotka katseli "hauska" Video esillä paljon suurempi muistia pisteet kuin kontrolliryhmässä, ja video-Watchers oli myös alhaisempi kortisolin; tyypillisesti liittyvät stressiin.

2. Sydämen terveys

Vuonna 2009 tutkijat ja kardiologit klo Marylandin yliopistossa Medical Center Baltimoressa totesi, että "ihmiset, joilla on sydänsairaus oli 40 prosenttia vähemmän todennäköisesti nauraa erilaisissa tilanteissa verrattuna ihmisiä samanikäisiin ilman sydänsairaus." Tutkimus - ensimmäinen laatuaan osoittamaan, että nauru voi auttaa ehkäisemään sydänsairauksia - tutkinut huumoria vastaukset 300 ihmistä, joista puolet oli ollut sydänkohtaus tai tehty sepelvaltimoiden ohitusleikkaus. Läpi useita kyselylomakkeita, todettiin, että ne, joilla on sydänsairaus nauroi vähemmän - jopa positiivinen tilanteissa - ja että ne näkyvät enemmän vihaa ja vihamielisyyttä.

"Emme tiedä vielä miksi nauraa suojaa sydäntä, mutta tiedämme, että henkinen stressi liittyy heikentynyt endoteelin, suojaava este vuori meidän verisuonia", sanoo Michael Miller, MD, johtaja Center for Ennaltaehkäisevä Kardiologia osoitteessa Marylandin yliopistossa Medical Center ja lääketieteen professori University of Maryland School of Medicine. "Tämä voi aiheuttaa useita tulehdusreaktioita, jotka johtavat rasvaa ja kolesterolia kertyminen sepelvaltimoissa ja lopulta sydänkohtaukseen."

3. Harjoitus

Jep, aivan oikein: Naurua voi laskea liikunta - hieman. Yhdessä erityisessä tutkimuksessa, tohtori William Fry Stanford totesi, että nauraa 100 kertaa vastaa 10 minuutin soutulaite tai 15 minuuttia kuntopyörä. Erityisesti tämä johtuu jaettu tulosten välillä nauraa ja käyttäessään ovat usein samanlaisia. On nousu verisuonten verenkiertoa ja hapetus veressä; ja nauru voi myös antaa pallean, vatsan, hengityselinten, kasvojen, jalka, ja selkälihaksia harjoitus.

"Uskon, että emme naura vain meidän keuhkot, tai rintalihasten, tai pallean tai seurauksena stimulaation meidän sydän toimintaa", Fry sanoi. "Uskon, että me nauramme meidän koko fyysinen olento. Odotan, että tämä koko osallistuminen lopulta kirjataan. "

4. Terve ruokahalu

Samalla tavalla, että liikunta voi, nauru on osoittautunut vapauttaa ruokahalu hormonit leptiini ja greliini. Sekä hormonit toimivat edistää nälkää tasolle, nauru voi auttaa niitä, jotka ovat "menettäneet ruokahalu" takia suru, masennus, tai jopa vanhuus. Vaihtoehtoisesti, niille, jotka haluavat välttää "stressi" syöminen, nauru on myös tärkeä rooli. Stressiä lahjakkuuteen verensokeri, myöhemmin johtaa tuotannon enemmän insuliinia ja lisännyt nälänhätää, nauru auttaa säätelemään verensokeria hierovat Umpieritysrauhaset vastaava glukoosin tuotantoa.

5. Sleep

Tossing ja kääntämällä yöllä, ja äreä ja ärtyisä seuraavana aamuna? Levoton yöunet tiedetään tuottavan vain että reaktio, ja ymmärrettävästi. Silti on tärkeää hyvä nukkua on muutakin kuin vai ei olet hyvällä tuulella seuraavana päivänä - unen puute voi muuttaa immuunijärjestelmän toimintaa, johtaa painonnousu, ja on jopa sidoksissa verenpainetauti ja sydänsairauksia. Onneksi sinulle, ryhmä Japanilaiset tutkijat havaitsivat, että nauru voi auttaa nukkumaan paremmin. Erityisesti tutkimuksessa todettiin, että nauru auttaa parantamaan kehon melatoniinin tuotantoa, hormoni, joka auttaa ylläpitämään unirytmillä.

Lisää Wall St. lunttilappu:

  • Tutkimus: Lisää raskaana olevat naiset ovat täyttö Narkoottiset Reseptiä
  • 5 Diet Virheet, kallistaa vaaka vastaan ​​Menestys
  • Järkevä Snacking: 10 Terve tapoja saada Keskipäivän Ruoka Korjaa

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha