5 Syyt Miksi sinun pitäisi olla huolissaan Maahanmuutto

Tomi Kuusela Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kun se tulee maahanmuuton suohon Yhdysvalloissa, me usein unohtaa Useimmat yksinkertainen kysymys, että ihmiset odottavat vastannut: Millaisia ​​vaikutuksia maahanmuuton olla keskiverto amerikkalainen, jos mitään?

Kokonaisuutena, laillisen maahanmuuton taipumus olla nettohyötyä yhteiskunnalle. Tulevaisuuden talouden todella tukeutuvat vahvasti maahanmuuttajien poimia taloudellisia löysällä luoma väestön ikääntyminen. Maahanmuuttajat tuovat mukanaan ideoita, taitoja ja kykyjä - viitataan kollektiivisesti inhimillistä pääomaa - jotka lisäävät talouden. Lisäämällä väestönkasvu kysyntä tuotteista ja palveluista, avaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia myös. Temppu on löytää ihanteellinen sekoitus julkista ja talouspolitiikan menestyksekkäästi integroida uusia amerikkalaiset järjestelmäämme, ja hyötyä siitä, mitä heillä on tarjottavana.

Huoli maahanmuutto keskittyvät usein työ- ja keskiluokka. Yksi merkittävä ero kahteen luokkaan on, että on niitä ihmisiä, jotka ovat parhaillaan kohti löytää tervettä taloudellista pohjalle, ja ne, jotka ovat jo tehneet. Nämä ovat ihmisiä, jotka ovat eniten syvästi vaikuttaa virtasi uutta amerikkalaisten tavalla tai toisella, ja siksi on eniten aihetta huoleen.

Kun kaikki, että pöydällä, tässä on viisi todellisia, suoria keinoja, joilla maahanmuuton vaikutuksia työskentelevät amerikkalaiset, sekä myönteisesti että kielteisesti.

1. ammattitaidottomiin kilpailijoita

Todennäköisesti suurin pelko American työntekijöitä on, että ne korvataan halvemmalla, ulkomaisen työvoiman. Joissakin tapauksissa tämä on perusteltu huolenaihe, mutta vain kouluttamattoman työvoiman työssä erittäin kilpailukykyisiä työpaikkoja. Syynä näiden siirtymien on tyypillisesti koska siirtotyöläiset voivat olla tuottavampia ja motivoitunut. Laittomat maahanmuuttajat eivät aiheuta uhkaa useimpien ihmisten työpaikoista, mutta jotkut amerikkalaiset alareunassa taloudellisen tikkaat alttiissa.

2. Tyhjennä sosiaalisessa ohjelmista

Yksi useasti kritiikkiä viime maahanmuuttajia on, että ne ovat valua sosiaaliturvaohjelmiaan. Tämä taipumus järkyttää ihmisiä, varsinkin kun keskustellaan laittomia maahanmuuttajia, koska ne eivät yleensä ole verovelvollisia ja saada kirjoilla näissä ohjelmissa edustaa varallisuuden siirto alkuasukkaat uusia tulokkaita. Olemme tutkinut aihe ennen, ja todettiin, että sekä laillisten ja laittomien maahanmuuttajien taipumus käyttää sosiaalisiin ohjelmiin enemmän kuin synnynnäinen kansalaisia. On oikeutetusti närkästystä kohtaan, jotka käyttävät näitä ohjelmia lainvastaisesti, sen jälkeen kun skirted oikeudellinen reitti muuttaa.

Kun maahanmuuttajia tulee maahan laittomasti, he voivat tulla rasittaneet julkisia varoja - virittää jopa $ 20.2 miljardia vuodessa - joka on mitä yleensä vihaa monia veronmaksajille.

3. Lisääntynyt taloudellinen tuotos

Negatiivisesta positiiviseen nyt - on todella paljon syitä, miksi amerikkalaiset pitäisi omaksua uudistuksia auttaa kansalaisuuden prosessi tehostuu. Tämä johtuu laillisen maahanmuuton taipumus olla nettohyötyä yhteiskunnalle. Tulevaisuuden talouden todella tukeutuvat vahvasti maahanmuuttajia tekemään töitä, että monet amerikkalaiset eivät halua tehdä, tai tuntea on alla heidän palkkausluokkaan.

Kuten edellä mainittiin, maahanmuuttajat ovat inhimillinen pääoma, joka voi lisätä taloudelle. Lisäämällä väestönkasvu kysyntä tuotteista ja palveluista, avaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia myös. Temppu on löytää ihanteellinen sekoitus julkista ja talouspolitiikan menestyksekkäästi integroida uusia amerikkalaiset järjestelmäämme, kääntämällä sen osaksi myönteisempi.

Mukaan Obaman hallinto, uudistamalla meidän nykyinen maahanmuuttopolitiikka voisi edistää taloudellisen tuotoksen välillä +0,4-,9% ensi vuosikymmenellä, lähinnä lisäämällä niin paljon kuin $ 210 miljardia Amerikan BKT 2024. Niistä hyötyy lisääntynyt tuotanto ovat korkeammat palkat, enemmän työvoimaa, ja pienempi budjettivaje.

4. Maahanmuutto avulla alkuasukkaat erikoistua

Kun on enemmän työntekijöitä tekemään töitä kukaan ei halua tehdä, että tekee tilaa alkuasukkaat liikkua ylös tikkaita, jos he ovat valmiita työskentelemään sen.

"US-syntynyt työntekijöiden on myös mahdollista hyötyä tuoda rekisteröimättömät työntekijät esiin varjoista," Jason Furman, puheenjohtaja taloudellisten neuvonantajien neuvoston, kirjoitti op-ed CNN. "Parempi työ sopii maahanmuuttajille myös lisäisi tuottavuutta oman maan työntekijöiden antamalla heidän erikoistua tehtävien parhaiten kykynsä samoin. Ja sisällyttämällä rekisteröimättömät työntekijät osaksi valtavirtaa talouteen, jossa suojaukset että se tarjoaa ja veronmaksajia että se velvoittaa, suojelee amerikkalaisia ​​työntekijöitä epäreilulta kilpailulta. "

5. verotuskysymykset

Kuten edellä mainittiin, laitonta maahanmuuttajaa käyttäen enintään julkisia varoja voi muodostaa jopa $ 20.2 miljardia vuodessa julkisia menoja. Ratkaisu, kun taas epäilemättä monimutkainen tekemiseen, on uudistaa järjestelmää, jotta ne, jotka tarvitsevat nopeasti ja tehokkaasti osaksi asemaan, jossa he voivat tulla veronmaksajien pyrkimyksissä korvata osa näistä kustannuksista.

Paitsi että säätämällä järjestelmää, jonka avulla maahanmuuttajat tulla veronmaksajille nopeammin apua sosiaalisia ohjelmia, mutta myös liittyvät kustannukset poliisi- ja vartiointi rajojen samoin. Enemmän veronmaksajien ja taloudellisempi tuotanto ovat netto positiivisia maan, ja kuten juuri nyt, löytää tapoja helpottaa ja tehostaa uuden amerikkalaiset talouteen on nopein tapa hyötyä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha