5 syytä Brittany Maynard n kriitikot väärässä Dying arvokkaasti

Maaria Oja Elokuu 14, 2016 Miscellany 3 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Hänen päätöksensä, kukaan muu liiketoiminta. Kiitos Kiitos Kiitos

Lauantaina 1. marraskuuta Brittany Maynard, 29-vuotias nainen erittäin pahanlaatuinen ja aggressiivinen aivokasvain, joka lopulta tappaa hänet, päätti lopettaa oman elämänsä alle Oregonin ns Death arvokkaasti lain.

Säädös on polarisoivasta uskonnollisia luvut tuomitaan Maynard, mutta tämä vastaus osoittaa empatian puute ja epäonnistuminen yhteyden suuremmat kysymykset käsillä. Täällä me tarkastelemme viisi kritiikistä, jota on käytetty vuodesta Maynard kuoleman ja tutkia miksi he ovat väärässä.

1. Mitä Brittany Maynard Oliko oli järjetön ja Selfish

Top Vatikaani viranomaiset ovat tuominneet Maynard valinta kuolla kuin tuomittavaa ja itsekäs:

"Tämä nainen ei tämä ajattelu hän oli kuolemaisillaan arvokkaasti, mutta tämä on virhe," Vatikaanin johtoa ethicist Monsignor Ignacio Carrasco de Paula, johtaja paavillisen Akatemian Life, on sanonut. "Killing itse ei ole hyvä asia, se on huono asia, koska se sanoo ei omaa elämää ja kaikki tämä tarkoittaa suhteessa meidän tehtävää maailmassa ja niitä kohtaan lähellä meitä."

Haluaisin väittää, että tietysti se oli itsekäs, ja hyvä niin - hän oli yksi edessä usein ja pidemmän kohtauksia, vakavia pään ja kaulan kipua, ja oireet joka muistutti, jolla on ollut aivohalvaus lukien puhekyvyn menetys ja näppäryyttä, ja nämä oireet olivat vain menossa pahenee.

Maynard valinta lopettaa oman elämänsä oli noin oman omanarvontuntoa ja itsenäisyyttä. Kun syöpä oli ottanut niin paljon hänen, ja olisi ottanut enemmän, hän päätti olla hallita kuinka hänen elämänsä päättyisi. Tämä on ihmisarvoa. Se on rohkeutta oman. Ja se on ihailtavaa.

2. On Uskomme, että siellä on ihmisarvon ja arvo Suffering

Tämä on yksi tärkeimmistä argumentteja käyttävät uskonnolliset jotka uskovat, että Jumala osia ulos kärsimystä testi, tai että koska elämä on Jumalan luotu, ihminen ei ole oikeutta ryhtyä että elämä pois. On olemassa useita tapoja, joilla voimme purkaa tämän väitteen, mutta säästää teologinen keskustelu hyvyydestä jumala, jonka avulla sen luomuksia kärsivät, me tyytyä hyvin yksinkertainen ajattelutapa: emme päästä kieltää toisille, mitä niiden pitäisi tehdä omaa elämäänsä.

Kaikki eivät ole uskonnollinen, eikä edes jokainen, joka yhtyy ajatukseen, että muka rakastava Jumala tuomita ihmisiä, jotka haluavat lopettaa niiden kärsimyksiä ja kuolevat niiden tiedekuntien ehjä.

Otan myös erityinen poikkeus miten holhoavaa se on kertoa joku, itse asiassa, että heidän pitäisi katsoa kipua ja terminaali lasku he kohtaavat mahdollisuutena löytää merkitys, että ne pitäisi tehdä oppivainen hetki asiassa. Tämä ei ole vain paha maku, se on naurettavaa: ei ole mitään objektiivista merkitystä kuolemaan paitsi että kaikki ja jokainen on loppu, mutta päättyy tarvitse olla surkeissa tai kivulias. Maynard päätti ottaa kuolemaan omiin käsiinsä. Jos emme halua tehdä sitä, se on hieno, mutta emme saa sanoa, miten muut kohdata heidän päättyy.

3. "Oikeus Die" tulee "Velvollisuus Die"

Useat lausunnon kappaletta ovat piipahti väittäen, että jos on olemassa oikeus kuolla lakeja kirjoja, ihmiset jotka ovat vakavasti sairaita tuntevat painetta ottaa omaa elämäänsä niin kuin ei olla taakka muille. On yksi keskeinen asia puuttuu nämä väitteet kuitenkin, ja se on laskettavissa oleviin tietoihin: Kuinka laajaa on tämä tunne? Mitä lakeja nimenomaan laukaista tämän vastauksen? Jotka ovat erityisesti vaarassa tunne kuin tämä? Miksi he kokevat, että paine? Joka painostaa heitä?

Nämä kaikki ovat kysymyksiä meillä ei ole vastauksia, koska vastustajat avustettua itsemurhaa toistuvasti tilastoja. Toki, he voivat mainita joitakin pelottaa tarinoita, mutta nämä ovat yksittäisiä tapauksia ulos tuhansia ja niin ovat ne eivät edusta mitä oikeus kuolla liike todella edustaa: että avustettua itsemurhaa on myötätuntoinen tapa auttaa niitä, jotka ovat tehneet vaikean päätöksen lopettaa omaa elämäänsä, yleensä vuoksi terminaalin sairaus tai heikentävä terveyteen liittyvä kysymys, tehtävä huolella ja arvokkaasti.

Olin myös tarkastella, mitä Maynard sanoi hänestä valinta, koska hän oli uskomattoman selvillä siitä, mitä se oli hän halusi tehdä hänen päätöksestään kuolla julkinen tarina: "vapaus on valinta", hän on sanonut. "Jos vaihtoehto kuoleman arvokkaasti on unappealing kenellekään mistään syystä, he voivat yksinkertaisesti halua käyttää hyväkseen sitä. Ne hyvin todellinen suojaukset ovat jo olemassa. "

Se kannattaa toistaa: kaikki oikeus kuolla lakeja on tullut raskas varovaisuudella, yleensä vaaditaan kaksi eri lääkäriä allekirjoittamaan pois päätöksestä kuolla, sekä täynnä henkistä arviointeja ja neuvontaa.

4. Meillä ei ole oikeutta Assist Joku Suicide

Tämä toimii vain jos, jälleen, me tilata kapea, että Jumala on säätänyt, että elämä on pyhä ja on säilytettävä hinnalla millä hyvänsä, ja ainoastaan, että tämä Jumala voi ottaa elämän. Pikemminkin kuin toistaa itseäni ongelma asettaa uskonnollisia näkemyksiä tällä tavoin voimme siististi käsitellä tätä seuraavasti: että jos meillä ei ole oikeutta auttaa joku valinnassa kuolla koska kuolema on, jonka Jumala, me don ' t todella on oikeus auttaa joku elävä.

Onhan lääketieteellisiä toimenpiteitä tässä tapauksessa keskeyttää mitä voisimme muutoin harkita luonnollisen kuoleman. Jos Jumala haluaa tämän henkilön hengissä, he varmasti? Harvat uskonnolliset ryhmät olisivat edes yritä laajentaa uskovansa, että pitkälle, ja voisi luulla se on olki mies, mutta olin sitä mieltä se on yksinkertaisesti soveltamisesta samaa logiikkaa, joka altistaa miksi tämä väite ei.

5. että Brittany Maynard Legacy vähättelee Life

 Mikä on ollut äärimmäisen valitettavaa siitä kritiikistä ympäröivän Maynard valinta lopettaa omaa elämäänsä eikä anna syöpä ryöstää hänen hänen minäkuvaa on, että monet kriitikot näytti unohtaa mitä Maynard teki viime vuonna hänen elämänsä.

Vasta naimisiin miehensä, hän aloitti elämästä hyvin täynnä, ja hän kehotti muita tekemään samoin kun heidän terveytensä on hyvä. Hän loi Bucket List ja vihainen jokaisen kohteen, päättyy matka Grand Canyon. Jos jotain, Maynard on näyttänyt esimerkkiä siitä, miten elää, ja mielestäni Maynard viimeinen viesti vain rohkaisee ihmisiä elää täyttä elämää:

"Maailma on kaunis paikka, matkailu on ollut minun suurin opettaja, minun läheiset ystävät ja ihmiset ovat suurimmat antajia. Minulla on jopa rengas tukea noin sänkyni kuin kirjoitan. Hyvästi maailmassa. Levitä hyvää energiaa. Pay It Forward! "

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (6)
Tammikuu 14, 2018 | 03:49:43 | myöhemmin 1 vuosi
Jalmar Hämeen-Anttila
  Like 0   Dislike 2

Hyvää joulua Brittany & perheensä Spirit & jotka ovat edelleen kehon.

Tammikuu 14, 2018 | 08:50:01 | myöhemmin 1 vuosi
Kauko Tuominen
  Like 5   Dislike 0

Vain toiveita yksi on kunnioitettava kannalta oikeus kuolla, ovat kuin henkilö itse. O tuomioistuimessa mitään hierarkiaa voi sanella tätä.

Tammikuu 14, 2018 | 11:04:13 | myöhemmin 1 vuosi
Pellervo Heikinheimo
  Like 0   Dislike 2

Mielestäni kaikilla pitäisi olla oikeus valita.

Tammikuu 14, 2018 | 13:02:53 | myöhemmin 1 vuosi
Sarita Kuusi
  Like 4   Dislike 0

Hänen kuolemansa oli hyvin henkilökohtainen asia. Kukaan muu on tehdä valinnan hän teki. Hänen kriitikot täytyy kävellä hänen kengät. Se on tavallaan kuin radioasemat jos et pidä musiikista muuttaa aseman tai sammuttaa sen.

Tammikuu 14, 2018 | 16:44:57 | myöhemmin 1 vuosi
Altti Heikkilä
  Like 2   Dislike 0

Kriitikot ovat ankaria ja aiheeton, Tämä nainen ei ottanut helppoa ulospääsyä, jätä hänen muistoaan rauhassa hänen family.You ei ole oikeutta tuomita hänen now.Anyone ottaen tämä vaihe on tehnyt niin ulos oman valintansa ja se on ei ole sinun asiasi joten pidä mätä kommentteja itsellesi

Tammikuu 14, 2018 | 18:49:33 | myöhemmin 1 vuosi
Erik Tuominen
  Like 0   Dislike 2

erinomainen yhteenveto argumenttien kanssa arvoisia vastauksia

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha