5 Syitä 2012 olympialaisissa asian Progressives

Tekla Haanpää Elokuu 7, 2016 Miscellany 2 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
kiitos jakamisesta Tämä on todella arvoton blogi. Vihaan olympialaisissa! Kiitos artikkeli. Kiitti
  Like 0   Dislike 0
Kommentit (5)
Huhtikuu 25, 2017 | 19:52:05 | myöhemmin 8 kuukautta
Milla Salonen
  Like 1   Dislike 0

"Katsotaan pohtimaan, mitä 2012 kesäolympialaiset tarkoittaa kannalta meidän ihanteita." 1) maat käyttävät miljardeja dollareita tämä paikka, kun samanaikaisesti aikoo tehdä leikkauksia ohjelmia, jotka ruokkia ja talo köyhien ja tuottaa lämpöä vanhuksille. 2) Me kilpailemaan maiden kanssa, jotka rangaista niiden menettää urheilijoita ja heidän perheilleen työleirejä ja pahempaa. 3) Annamme hallitukset, tiedotusvälineet, ja muut yritykset rikkoa kansalaisoikeuksia miljoonien prosessin pohjalta tämän tapahtuman. 4) Urheilijat muuttuvat yrityksen prostituoidut tuotealueilla. Tarvitsemme uusia ihanteita ...

Huhtikuu 25, 2017 | 21:52:14 | myöhemmin 8 kuukautta
Hermanni Parkkonen
  Like 0   Dislike 0

Onnea kaikille naisille partisipating olympialaisissa! Olet ansainnut sen smile

Huhtikuu 26, 2017 | 03:24:57 | myöhemmin 8 kuukautta
Esaias Ikävalko
  Like 1   Dislike 2

Oletan, että Steve R. ei vaivaudu lukemaan sisältöä artikkeleita. Tarina kertoo naisista jokaisesta osallistuvasta maasta olympialaisissa ei crassness Amerikan politiikassa. Toisin kuin Fox News sanoo maailma ei pyöri Yhdysvaltojen politiikassa ja milloin NHS ole mitään tekemistä olympialaisten britit pitävät sitä kansallinen aarre. Niin mennä katsella Naisen rantalentopallo, Taitouinti tai ehkä tarkistaa Miesten voimistelu varten hieman erilaisia, ottaa olutta ja laatikko kudosten ja nauttia siitä ainakin hän tulee tekemään sen jonkun kanssa hän voi olla varmasti rakastaa häntä.

Huhtikuu 26, 2017 | 03:52:47 | myöhemmin 8 kuukautta
Topias Hämeen-Anttila
  Like 0   Dislike 1

Britit eivät yleensä analysoida terveydenhuoltojärjestelmän ja varma me valittaa siitä, mutta me tiedämme, että jos saamme sairas se on siellä. Ei ole pelätä varaa sairaalassa tai lääkärin käynti. Tiedämme, että saamme hoitoa eikä kytkeä pois, joilla ei ole sairausvakuutusta tai rahat etukäteen. Ei uskonnollinen tai poliittinen ryhmä on hallitsevaa järjestelmän. Ajatus siitä, että ehkäisyä voidaan käyttää poliittisena jalkapallo on uskomatonta. Sen ei ole ihanteellinen ja se tarvitsee aina enemmän rahaa, mutta se on olemassa, ja se on kaikkien saatavilla. Steve R me voi valittaa, mutta kukaan täällä voi mennä lääkärille ja saada apua.

Huhtikuu 26, 2017 | 07:50:29 | myöhemmin 8 kuukautta
Aatos Tuominen
  Like 1   Dislike 2

näyttää enemmän ja vedonnut täällä, kiitos artikkeli

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha