5 Suhde myyttejä Vältä

Aatu Hämäläinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

"Kaikkien pitkän aikavälin suhdetta, joka on onnistunut on todella myytti, että kaksi ihmiset luovat yhdessä." - Dan Savage

Kirjallisesti tämän artikkelin oli herätys minulle suhteen katsot minun suhde mieheni kanssa 22 vuotta. On ihme, että olemme selvinneet. Minulla oli odotuksia siitä, mitä ajattelin meidän suhteen olisi oltava, ja kun asiat eivät osoittaudu miten odotin heitä olisin turhautunut ja vihainen, varsinkin alkuvuosina avioliittomme.

Nyt tiedän miksi siellä oli niin paljon turhautumista ja vihaa. Omat odotukset perustuivat uskomuksia suhteesta myyteistä että oli olemassa ainoastaan ​​olemisen myyttejä. Jos olisin tiennyt silloin mitä tiedän nyt noin virhepäätelmän suhde myyttejä, olisin säästänyt itseäni paljon surua!

Olen valinnut nämä viisi suhde myytit koska uskon sinun pitäisi välttää näitä kaikkia kustannuksia. Jos menet suhde uskoa näiden viiden suhde myyttejä, teidän suhde on melko paljon tuomittu.

Myytti 1: Hyvää parit Stay Together Ikuisesti

Tämä myytti on vaarallinen, koska se luo uskoa siihen, että onni kestää ikuisesti. Tosiasia on, että onni alussa suhde on hyvin erilainen onnen parit kokemus, vaikkapa 50 vuotta avioliiton.

Uskominen tämä myytti tarkoittaa, että olet aio varautua miinakenttä vaaroista että parit ovat liikkumavaraa tiensä pysyäkseen yhdessä. Jotkut onnellinen parit eivät edes tee sitä kautta ja valitettavasti, niiden suhteet päättyvät.

Alussa teidän suhdetta olet ekstaattinen valtio, jossa haluat olla kumppanin kanssa 24/7. Rakastat olla heidän ympärillään, rakastat mitä he sanovat ja rakastat tunne rakastunut. Miksi et halua, että kestää ikuisesti?

Sinun täytyy saada todellista ja ymmärtää, että valtion rakkautta ja onnea muuttuu ja se ei koskaan sama kuin se oli, kun ensin olivat yhdessä. Ylläpitää rakkautta ja onnea teidän suhdetta, teillä molemmilla on töitä ylläpitää onnea ja rakkautta toisiaan.

Tutustu miinakenttä vaaroista että sinun täytyy työskennellä läpi kuin pari ja valmis menemään taistelemaan yhdessä voittaa nämä vaarat.

Myytti 2: Hän on minun sielunkumppanin, My World, My One And Only Love

Olen aina kamppaillut tämän myytin, koska en ole koskaan oikeastaan ​​uskonut. Valitsin tämän myytti, koska se on nyt tullut yksi, joka on uskomaton seuraava. Syynä tämä myytti on tullut niin juurtunut osaksi ihmisten uskomusjärjestelmiä johtuu yhteiskunta saa meidät uskomaan, että rakkaus, onni ja elävät täyttyvät elämän tulee vain kokee intohimoinen rakkaus toiseen.

Tämä henkilö - sielunkumppanin - on ainoa henkilö olet todella ja syvästi rakkaus ja koko olemuksesi perustuu noin heidän rakkautensa sinulle. Ilman niitä, et ole yksi. En tarkoita olla ankara täällä, mutta jos todella sitä mieltä, että niin olet pulassa.

Nyky-yhteiskunnassa, olemme jatkuvasti "onnen ja rakkauden" ja on aivopesty uskomaan, että lähde rakkautta ja onnea löytyy ulkoisista lähteistä kuten, esimerkiksi, meidän "sielunkumppani". Olemme mitään ilman tätä rakkautta. No, en usko tämän olevan niin.

Onnea ja rakkautta tulee meissä ja rakkautta toisen henkilön on todella huipennuksena. Jos me irrotetaan omasta onnen ja rakkauden lähde meissä, niin ei väliä kuinka fantastinen kumppanimme on, me aina tuntuu tyytymätön keitä olemme.

Hyväksy kuka olet, tiedät, että onnea ja täyttymystä tulee sinussa ja tehdä mitä ikinä se tekee onnellinen ja rakastava henkilö haluat olla. Kun olet saavuttanut tämän, niin tulet huomaamaan, että ei ole mitään rajaa, kuinka ihana ja rakastava kaikki suhteet voivat olla.

Myytti 3: Romantiikka ja intohimo kestää ikuisesti

Koska intohimoisesti rakastunut johonkin ei riitä tekemään suhteen viime. Tosiasia on, että tämä hehku romantiikkaa ja intohimoa haalistuu ylitöitä, ja se voi joko kadota tai. jos saat sen oikein, kasvaa syvemmälle kypsempi rakkautta.

Ongelma meille on, teemme isoja päätöksiä sitoutumista suhde kun olemme kourissa intohimo, himon ja rakkauden. Tämä henkilö me valitsevat sitoutumaan tässä vaiheessa suhde voi tehdä mitään väärää ja mitä he eivät että ei ärsyttää meitä hyväksymme, koska me rakastamme heitä niin paljon.

Kun romantiikkaa ja intohimo katoaa, voimme päätyä uskomaan, että emme enää rakkaudessa ja olemme kanssa väärä henkilö. Suhde sours ja lopulta hajoaa. Kun tämä tapahtuu, monet parit oli aikoinaan rakastava intohimoinen suhde tulee erittäin kivulias ja "rakkaudeton" yksi.

Jos rakkaus selviää intohimoinen ja romanttinen vaihe, se ei kuitenkaan riitä pitää suhteen menossa. Se on tässä vaiheessa, jossa pari, jotka haluavat olla yhdessä, ne pitäisi ottaa aikaa selvittää, mitä he tarvitsevat tehdä "investoida" suhteessaan pitää se vahva, rakastava ja kestävä.

Pysyä yhdessä ikuisesti rakastava suhde kestää kovaa työtä, sitoutumista ja paljon kompromissi. Perustelut, konflikti ja erimielisyydet jatkuvat. Kuitenkin pari, jotka ovat realistisia ja rakastamme toisiamme emme pelkää näihin haasteisiin.

Hyvää parit osaa toimia kautta haasteisiin yhdessä. Ne ovat strategioita, joilla varmistetaan heidän suhteensa selviää. Romantiikkaa ja intohimo on edelleen olemassa, mutta se on yksinkertaisesti vanhempi ja paljon viisaampi.

Myytti 4: lasten tuo jopa enemmän onnea Suhteemme

Tämä myytti on täysin roskaa. Minulla on kaksi nuorta aikuista lasta ja rakastan niitä kalliisti, mutta on vanhempi on ollut yksi haastavimmista asioista olen tehnyt elämässäni.

Minulla ei ollut aavistustakaan siitä, miten kova se oli olla vanhempi ja yhteistyöhön vanhemman mieheni kanssa, joka on hyvin erilainen vanhemmuuden lähestymistavan kuin minä. Kun laitat kaksi eri vanhemmuuden lähestymistapaa yhdessä, se kestää kovaa työtä, valtava kompromissi ja paljon työtä pitää suhteen vahva ja rakastava.

Ottaa lapset myös tuo toinen dynaaminen teidän suhde ja jos molemmat eivät ole valppaana, tämä voi tuhota teidän suhdetta ja rakkautta, jota toisiaan. En tarkoita olla ankara, mutta älä anna tämän myytti johtaa sinut uskomaan, että vain lasten, teidän suhde ihmeen vieläkin onnellinen ja rakastava.

Lasten on todella "testi" kestävyyden ja vahvuuden suhteen. Vanhemmuus haastaa teidän uskomukset, arvot, kyky tehdä kompromisseja, kyky rakastaa, ego, pelkosi, pelkoja ja eroja.

Jos molemmat et pitää päällä näitä valtavia haasteita, niin mahdollisuudet sinun tarvitse onnellinen rakastava suhde Microsoftiin hyvin hoikka. Vaikka lapset tuovat meille suurta iloa ja onnea he myös luoda häiriötekijä päässä "investoi" pitää teidän suhdetta toisiinsa ennallaan.

Lapsesi on aina teille molemmille oman ykkösasia, mutta tulet huomaamaan, että jos annat sen, teidän suhde kumppanin kanssa luistaa pois kunnes se tulee unohdettu. Tulet herätä yhden päivän ja löytää että et enää rakasta tämän henkilön ja sitten kivulias matka erottaminen alkaa.

Myytti 5: rakkaus valloittaa kaikki

Lause tulee latinan lause Eclogue X Vergilius, vaikka myytti on peräisin kreikkalaisen mytologian. Rakkaus oli suosikki aihe kreikkalaiset ja he kirjoittivat monet rakkaustarinoita, ja monet heistä olivat itse asiassa hyvin traagista. Itse olen varma, jos meni tarpeeksi syvälle Kreikan mytologiassa, voit löytää rakkaustarina, joka viittaa jokaiseen näistä viisi myyttejä.

"Rakkaus kaiken voittaa" on yhteinen teema monissa Kreikan rakkaustarinoita. Lue tarina Alcyone ja Ceyx ja näet mitä tarkoitan - vaikka Alcyone ja Ceyx oli rakastava ja omistettu pari, niiden tarina ei pääty hyvin.

Tämä myytti rakkaudesta on lopussa kaikki kaikki on pidetty elossa sekä laulu ja elokuvissa. Bändi Deep Purple julkaisi vuonna 1992 laulu nimeltään "Rakkaus kaiken voittaa". Vuonna 2006 elokuva julkaistiin Tan Chui Mui kanssa otsikko "Rakkaus kaiken voittaa". Joten rakkaustarinoita, kappaleita ja elokuvia kaikki edistää uskovansa, että "rakkaus kaiken voittaa", se on sitten ole yllätys, että uskomme, että tämä myytti on totta.

Todellisuus on, rakkaus ei yksin valloittaa kaikki haasteita ja esteitä suhde kasvot. Rakkaus yksin ei auta sinua voittamaan kumppanin puutteita, niiden ärsyttävää tottumukset, niiden itsekäs tavalla tai kohtuuttomia vaatimuksia heidän perheensä.

Jatkuva vuoropuhelu ja keskustelu, toisiamme kunnioittaen, kyky sanoa anteeksi, on henkilökohtaisesti vastuussa ja vastuussa toimista, että voimme puhua teidän totuus ilman pelkoa kostoa tai häpeää, juhla, arvostusta, hauska, paljon päivämäärä yötä ja kyky ratkaista riitoja ja konflikteja nopeasti ja yhteisymmärryksessä ovat vain muutamia tekijöitä, jotka yhdessä rakkaus, ovat keskeisiä ainesosia ottaa onnellinen suhde.

Elämä on monimutkainen ja täynnä epävarmuustekijöitä. Samoin suhteet voivat olla sotkuinen ja ole koskaan täydellinen. Jos uskot nämä viisi suhde myyttejä olevan totta, kun todellisuus setit ja paineet elämän esitellä itsensä sinulle ja kumppani, selviytymismahdollisuudet yhdessä ovat köyhiä.

Pariksi rakkaudella, asettaa nämä keskeiset ainekset toimilla varmistetaan epäilemättä, että suhteet on vahva, rakastava ja todennäköisesti ikuisesti.

"Meillä tämä rakkauden lahja, mutta rakkaus on kuin arvokas kasvi. Et voi vain hyväksyä se ja jätä se kaapissa tai vain ajatella se tulee päästä itse. Sinulla pitää sen vesittämistä. Sinun täytyy todella huolehtia siitä ja vaalia sitä. "- John Lennon

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha