5 Pelaajat suotuisin Fantasia Matchups viikolla 6

Aadolf Ahmaoja Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Viikko 6 on täynnä kiehtova Fantasy Football matchups. On selvää pelaajat jotka todennäköisesti fantasia painonapit jälleen Viikko 6; nämä kaverit ovat helposti kokoonpanolla valintoja. Tässä on tarkastella viisi alle--tutka pelaajat suotuisa fantasia matchups viikolla 6.

Kaikki tilastot kohteliaisuus Pro Football Reference.

Branden Oliver, käynnissä takaisin, San Diego Chargers

Oliver sai työnnettiin työjuhta käynnissä takaisin rooli laturit viikolla 5 tapaturmien takia Ryan Matthews ja Donald Brown. Kaikki hän oli kiire 114 telakoiden ja touchdown ja saalis neljä kulkee 68 telakat ja touchdown. Hän saa suurimman osan työstä jälleen tällä viikolla ja kasvot Raiders puolustus, joka on luopumassa keskimäärin 158,3 telakat per peli päällä.

Giovani Bernard, käynnissä takaisin, Cincinnati Bengals

Bernard asetetaan kohtaamaan Panthers vastineessaan, että luopuu 5,4 telakat per tehtävä ja 129,6 telakat per peli vuonna 2014. AJ Vihreä todennäköisesti pois kokoonpanolla, käynnissä peli tulee tärkeämpi Bengals. Arvata Bernard työmäärään ja fantasia tuotannon sekä lisätä tällä viikolla.

Eli Manning, pelinrakentaja, New York Giants

Manning on ollut tulikuuma kuin myöhään heittää kahdeksan touchdowns ja vain yksi kuuntelua hänen kolme viimeistä pelejä. Viikolla 6, hän on edessään Philadelphia vastineessaan, että luopuu 274 kulkee telakat per peli ja on luopunut liiga-high 13 touchdown kulkee 2014. Manning näyttää erittäin mukava Giants "uuden hyökkäyksen järjestelmän ja näyttää pohjamaalataan sietää iso fantasia numerot Viikko 6.

Steve Smith vanhempi, laitahyökkääjä, Baltimore Ravens

Smith on ollut erinomainen lisä Ravens vuonna 2014 pyydystämiseen 30 syöttöä varten 463 telakat ja kolme touchdowns toistaiseksi. Viikolla 6, hän on menossa vastaan ​​Tampa Bay vastineessaan, että luopuu 11,2 telakat per saalis ja keskimäärin 27 pass toteutumisten ja 292 telakat per peli vuonna 2014. Odottaa iso viikossa pelinrakentaja Joe Flacco uusi suosikki kohde.

Jay Cutler, pelinrakentaja, Chicago Bears

Cutler pelaa rikokseen täynnä aseita, jotka on menossa vastaan ​​yksi pahimmista pass puolustuksemme NFL. Falcons luopumassa 8,2 telakat per syöttö yritys ja 260 kulkee telakat per peli. Vielä tärkeämpää on, Falcons on vain neljä yhteensä säkkejä koko 2014 kausi; hyvä uutinen kamppailee Chicago Bears loukkaavaa linjaa. Cutler pitäisi olla runsaasti aikaa haukkua Falcons puolustus tässä yksi tekee hänestä arvokkaan fantasia pelinrakentaja viikolla 6.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha