5 Paras Salkku

Sirpa Salminen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
5 Paras Salkku

Kannettavan tietokoneen tai tabletti voi olla suuri investointi yksittäisen tehdä. Saada irti investointeja, on tärkeää, että voit suojata sitä oikein. Etsi kestävä vaihtoehto kova kangas, kestävä laitteisto, ja runsaasti suoja tietokoneellesi.

On myös tärkeää löytää jotain, joka tuntuu mukava sinulle. Etsi laukku mukava hihnat, riittävä pehmuste, ja istuvuus. On erityistapauksia suunniteltu kunkin kannettavan tietokoneen kokoinen, koska tämä mahdollistaa tietokoneen sopivaksi tapauksessa, olematta liian tiukka.

Mikä on kannettava asiassa?

Kannettava tietokone tapauksessa voi täysin suojata, liikenne, ja tallentaa kannettavan tietokoneen. Se voi suojata kannettava molemmat kun olet kotona, ja kun olet matkalla. Kun oikea asia, jossa suojaava kannettavan osastoja ja organisatoriset lähtö teidän muiden jokapäiväiseen olennaiseen, voit saada ulos talosta ja teidän aamulla kokoukseen nopeasti.

Top 5 Salkku

AmazonBasics 17.3-tuumainen kannettava tietokone laukku

Kuten Amazonin # 1 paras myyjä kannettavan ja netbook tietokone hihat ja lokerikkoja, AmazonBasics 17,3 tuumainen kannettava tietokone laukku sopii kuljettaa läppäreissä jopa 17.3 ". Tämä ohut, kompakti kotelo on sekä kahva ja irrotettava pehmustettu olkahihna mukavuutta ja kuljettaa helposti. Kätevä Kotelossa kolme osaa päästä käsiksi ulkopuolelta, sekä useita järjestäjiä pussiin. Tilava pehmustettu sisustus on erillinen tila pitää kannettavan tietokoneen ilman turhia irtotavarana. On myös useita Tarvikesäilytys taskut asioita, kuten kannettavan hiiri, mp3-soitin, matkapuhelin, kaapelit, ja kyniä, joten voit helposti järjestää kaikki olennaiseen ja nopeasti napata niitä, kun niitä tarvitaan.

Lähes 5000 Amazon arvosteluja mennessä, ylimääräinen asiakaspalautteen osoittaa, että tämä on ihanteellinen ohut olkalaukku suojaa ja kuljettaa elektroniikka. Tämä tukee myös AmazonBasics 1 vuoden rajoitettu takuu teidän lisää tyytyväisyyttä.

Tällä hetkellä $ 16.49 Amazon

Case Logic 15,6 tuuman Laptop Case

Kuten Amazonin # 1 paras myyjä kannettavan ja netbook tietokone salkut, Case Logicin 15,6 tuuman Laptop Case on suunniteltu toiminta ja mukavuutta. Taitettava sallii tapauksessa avata kokonaan täyden pääsyn kannettavan tietokoneen. Siellä on sekä neopreeni-vuorattu, pehmustettu kahva ja irrotettava hihna liukuesteillä olkatoppaus kuljettamiseen helposti.

Räätälöity kotelo on ihanteellinen suojaamaan ja kuljettaminen 15.6 "kannettavat tietokoneet tai pienempi elektroniikkaa. Suojaava läppäriosasto seinät tarjoavat lisäsuojaa ja sisustus säädettävä hihna varmistaa kannettavan sisällä sen osasto. Lipsahdus tasku pitää asiakirjat erotettu muita kohteita laukussa. Etutaskussa paneeli antaa perustiedot organisaation pientä päivittäistä tarvikkeet ja laaja pohja isoja vaatekappaleita, kuten teidän johdot. Vaikka se on hyvin tukeva, monet arvioijat totesi miten valo on kuljettaa.

Tällä hetkellä $ 19.99 Amazon

AmazonBasics Kannettavan tietokoneen selkäreppu

Kuten Amazonin # 1 paras myyjä kannettavan ja netbook tietokone reput, AmazonBasics Laptop reppu on tilava, kestävä, ja valmistettu laadukkaista materiaaleista. Hotellissa on erilaisia ​​osastoja, jonka avulla voit järjestää kaikki olennaisia ​​osia. Löydät Vuorattu mukavasti suojata kannettavan tietokoneen jopa 17 ", sekä pienemmän pussi varten tabletin. Myös puoli silmäkoko vesipullo taskuihin ja organisaation eri osastoja Pieni elektroniikka, avaimet, ja mitään muuta sinun täytyy saada ulos talosta aamulla. Myös verkko lokero vasemmalla olkahihna, joka tarjoaa kätevän pääsyn tärkeimpiä kohteita, kuten matkapuhelin.

Pehmustettu selkänoja ja säädettävä, raskaasti pehmustetut olkahihnat tekevät reppu mukava käyttää, vaikka lastasi kaikki kohteet. Myös pehmustettu kantokahva kuljettamiseen helposti. Pussi voidaan myös laajentaa tai zipped puolella, jotta se pienempiä. Tämä takana on AmazonBasics 1 vuoden rajoitettu takuu oman mielenrauhan.

Tällä hetkellä $ 29.99 Amazon

Samsonite Classic Kolme Gusset Lg Toploader

Kuten Amazonin # 1 paras myyjä kannettavan ja netbook tietokone messenger pussit, Samsonite Classic Kolme Gusset suuri Toploader on rakennettu karu 1680 ballististen kangas kestävyys ja pitäisi kestää teitä pitkään. Samsonite on luotettu matkatavarat brändi ja tarjoaa laadukkaita ammatillinen matkalaukut, laukkuja ja muita matkustaa kohteita. Samsonite laukut ovat myös hyvin mitoitettu sekä asiakkaiden ja riippumaton tarkastelu sivustoja. 12 "korkea ja 17" leveä, tämä viehättävä Kangas / Nylon / Ballistic kutoa Nylon laukku tarjoaa runsaasti tilaa kannettavalle tietokoneelle ja pieni elektroniikka. Pehmustettu, irrotettava olkahihna mukavuussyistä, kääritään paali kahvat mukavuutta, ja SmartPockets liukumaan pystyssä kahvat Helppo liikkuvuus, tämä laukku jätä juurikaan toivomisen varaa. Pehmustettu osasto kannettavalle pitää tietokoneen erillään ja täysin suojattu, mutta silti jää runsaasti tilaa muita tärkeitä kohteita.

On tonnia taskuihin ja osastoihin kaikenkokoisia, asioita, kuten puhelimeen, luottokortit, kynät, avaimet ja muut olennaiseen. On myös helppo pääsy nopea lankavarastossani Etutasku kaikki pakko saada eriä, joten tämä täydellinen laukku matkoilla. Itse asiassa on jopa kätevä korttipaikka takana, jonka avulla voit helposti kytkeä pussin matkalaukku.

Tällä hetkellä $ 51.17 Amazon

AmazonBasics 11.6-tuumainen Notebook-laukku

Kuten Amazonin # 1 paras myyjä kosketusnäyttö tabletti hihat, AmazonBasics 11,6-tuumainen Notebook-laukku on paras vaihtoehto, kun haluat antaa kosketusnäyttö tabletti rakkautta. Ohut muotoilu mahdollistaa kuljettaa sitä sellaisenaan tai aseta se laukkuun Vaunukopan. Istuva neopreeni hihassa on nopea päältä täytettävä, vetoketjullinen pääsy Ylivertaista. Se suojaa kolhuilta, roskia, ja muut onnettomuudet tahansa läppäreissä jopa 11.6 ".

Älä pelkää alhainen hinta tämän hihassa. Amazon on luonut oman tuotemerkin laatua, edullisia tuotteita alentamalla kustannuksia markkinoinnin ja mainonnan ja kulkee hinta säästöt päälle asiakas. Tämä tukee myös AmazonBasics 1 vuoden rajoitettu takuu teidän lisää mielenrauhaa.

Tällä hetkellä $ 7.99 Amazon

Ja ne ovat meidän suosituksia parhaista Salkku. Kuten aina, muista tarkistaa Wise Leipä: n ostaminen Kalenteri oppii, milloin ja miten ostaa juuri mitään!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha