5 Paras käsipainot

Atro Alanko Heinäkuu 25, 2016 Miscellany 95 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
5 Paras käsipainot

Laatu käsipainot ovat katkottua tahansa kotiin kuntosali. Niiden avulla voit tehdä painonnostossa siirtyy laihtua, sävy lihaksia, ja vahvistaa koko kehosi ei ole aikaa. Voit myös käyttää vapailla painoilla eristää tiettyjä lihaksia tai vahvistaa abs ja ydin. Itse asiassa, Miesten Fitness suosittelee vapaita painoja kuusi pack abs. Voit löytää loputon liikkuu ja rutiinien kautta vapaa videoita ja neuvonta oppaita verkossa.

Mikä on käsipainot?

Vapaa paino on pieni käsi paino käytetty lihas-rakennuksen harjoitukset. Vapailla painoilla ovat täydellinen tahansa henkilö, ei väliä mitä heidän ikänsä tai kuntotason voi olla. Käsipaino toimii samalla ja koostuu lyhyt baari paino molemmissa päissä. Käsipainot ovat tehokkaita tahansa voimaharjoittelun, aerobic, kävely, ja askel workout rutiini. Ei ole väliä minkälaista workout voi tehdä - edes kävelee kadulla - kuljettavat tai käyttämällä vapaita painoja tai käsipainot tehostaa workout joten voit veistää vahva, laiha lihakset ei ole aikaa.

Top 5 Käsipainot

CAP Barbell 40-pound Säädettävä käsipainosetti asiaan

Ruoste-vapaa, huoltovapaa CAP Barbell 40-pound Säädettävä käsipainosetti sisältää kaksi kahvat, neljä 2,5-punnan levyt, neljä viiden punnan levyt, neljä kaulukset ja muovinen säilytyskotelo. Käsipainot on ergonomiset kahvat, mukavuutta kahvat ja kumi leikata pannat. Kestävä valurautaa levyt on puolikiiltävä viimeistely, kun taas kaulukset on pujotettu varten istuvuuden.

Kätevä sarja sopii hyvin sekä aloittelijoille että edistyneemmille kuntoilijoille. CAP Barbell tarjoaa joitakin myydyin voimaharjoittelun tuotteita verkossa, joten olet varmasti tyytyväisiä mitään niiden kartoitus. Voit myös ostaa YMP Tanko mutkatanko ja rinne / lasku penkki loppuun asetettu.

Tällä hetkellä $ 49.99 Amazon

Tone Fitness 20-Pound Viuhkakaavio muotoinen Käsipainosetti

Tone Fitness 20-Pound Viuhkakaavio muotoinen käsipainosetti sisältää kaksi, kolme, ja viiden punnan käsipaino, joten voit jatkaa lisätä painoa kuin vahvuus paranee. Neopreenimateriaali suojaa kerroksessa, tarjoavat helpon otteen, ja on kestävä riitä edes ulkona liikuntaa. Käsipainot tulevat tyylikäs pinkki, vihreä, ja violetti värejä ja on tiimalasin muotoinen, joka on mukavampi käyttää.

Vapailla painoilla on sijoitettu kätevästi telineeseen, joten voit helposti tallentaa asettaa ja ottaa sen matkasi. Sarja takana on hämmästyttävä online-arvosteluja ja rajoitettu 30 päivän valmistajan takuu. Jos haluat uusia ideoita käyttämällä käsipainot, käy Tone Fitness verkkosivuilla ladattavissa, tulostettavia liikunta kaavioita.

Tällä hetkellä $ 23.50 Amazon

SelectTech 552 käsipainolle

Jos useita käsipainot vievät workout tilaa, niin SelectTech 552 käsipainolle on täydellinen sinulle. Pari painot korvaa koko teline 15 sarjaa painot, kiitos osittain ainutlaatuinen soittojärjestelmän. Käsipainot kukin säätää viidestä 52,5 kiloa, muutokset 2,5-kiloisen välein ylös toiseen 25 kiloa.

Painot sijaitsevat kätevä teline helppo käyttö ja varastointi. Käsipainolle voit lisätä painoa välein, kuin vahvuus paranee. Yksi sarja voidaan käyttää jalka, selkä, rinta, vatsa, käsivarsi, ja olkapää harjoituksia. Saat ilmaisen harjoitus DVD osto ja ladata ilmaisen SelectTech sovellus räätälöidyt harjoitukset ja motivaatio. Sarja on hyvin mitoitettu verkossa ja suositteli Best käsipainot Guide. Sarja tukee myös kahden vuoden takuun levypainoille ja osat. Voit myös päivittää ostoksesi kanssa Bowflex mukautetun seistä ja säädettävä penkki.

Tällä hetkellä $ 299.00 Amazon

SPRI Deluxe Vinyl käsipainot

SPRI Deluxe Vinyl käsipainot ovat saatavilla laaja valikoima värejä ja painot. Kestävä ei-slip vinyyli pinnoite on hellävarainen käsissä, helpompi puhdistaa, kestää haketus, ja on helppo kerroksissa. Vinyyli pinnoite on tahmeaa tunne, että voi kestää hieman totuttelua, mutta sen avulla paino pysyä vakaana käteen, joten ei ole vaaraa pudottamalla se harjoituksen aikana. Kuusisivuinen käsipainot voidaan asettaa minnekään ja ne ei lähde vierimään.

SPRI on yksi luotettavimmista tuotemerkkien markkinoilla ja tunnettu tarjoaa ammattitason fitness-ratkaisut, niin olet varmasti tyytyväisiä tahansa niiden tuotteita.

Tällä hetkellä $ 18.98 Amazon

Yes4All käsipainolle

Yes4All sarja sopii sekä aloittelijoille että kokeneille kuntoilijoille koska voit edetä raskaampia painoja yksinkertaisesti muuttamalla levyt aina kun haluat. Yes4All käsipainolle tulevat 40, 50, 52,5, 60, ja 105 kiloa kerrallaan. Sisältää neljä viiden punnan spin-lock tähden kaulukset, 15 viiden punnan levyt, neljä 2,5-punnan levyt, ja neljä 1,25 punnan levyt. Käsipainot on valmistettu kuntosali laatu valurauta ja kuvioitu kiinteät kromi kahvat. Kierteillä kaulukset ja kahvat tarjoavat ergonominen kahva ja istuvuuden. Säädettävä käsipainosetti avulla voit lisätä painoa omaan tahtiin. Sarja on helppokäyttöinen ja voidaan koota käsin. Se takana on 60 päivän tyytyväisyys takuu ja viiden vuoden työn takuu.

Tällä hetkellä $ 98.49 Amazon

Ja ne ovat meidän suosituksia parhaista vapaita painoja ja käsipainot. Kuten aina, muista tarkistaa Wise Leipä: n ostaminen Kalenteri oppii, milloin ja miten ostaa juuri mitään!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha