5 outoja asioita, joka tapahtui minulle kun olin vauva

Taija Karjalainen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc


Raskaana olevat naiset pommitetaan eri odotuksia siitä, mitä äitiys on luvassa. Kuvat tanssia päämme on enkelimäinen vauvojen rauhallisesti nukahtaa meidän aseita. Odotamme tunteita kuulla heidän ensimmäinen nauraa ja jännitystä nähdä niitä ottamaan ensimmäiset askeleet.

Synnytyksen jälkeen minun kaunis poikani, minäkin odotettu niitä hetkiä. Mutta elämä on tapa heittää meille curveballs matkan, ja äitiys toi mukanaan joitakin odottamattomia yllätyksiä.

Tässä on minun lista viidestä oudoin asioita tapahtui minulle kun olin vauva.

1. tulin nudisti
En ollut koskaan osaksi nudisti asia, mutta sen jälkeen kun poikani, löysin itseni kävely ympäri taloa sans paidan ja rintaliivit. Se oli liukas rinne päästä tähän pisteeseen, mutta kun päivän muuttua loputon sykliä imettävien ja pumppaus maitoa, ennen kuin huomaatkaan, sinulla ei edes aika laittaa paidan takaisin jälkeen ruokinta. Tarkoitan, miksi vaivautua!

Olen jopa alkanut tehdä pieniä askareita kuten tiskaaminen yläosattomissa. Eräänä päivänä huomasin puutarhuri heiluttaen minua valtava virne. Se oli aika sulkea verhot.

 2. Opin ROCK Granny Sukkahousut
Rakastin ostoksia Victoria Secret ja ostaa niitä pieniä, silkki alusvaatteet pitsi leikata. Saatuaan poikani, ne G-jouset eivät olleet niin mukava enää. Joustava hierotaan minun C-osa arpi tekee niistä epämukavaksi. Minulla oli myös raskas kuukautiset lähes kuukauden, joten pikkuriikkinen alusvaatteet ei niin käytännön. Minulla oli eroamaan ja alentaa niille mummon pikkuhousut Käytin pilkata, mutta kun olen liukastui ne heidän mielestään niin oikeassa. Muutama kuukausi on kulunut, ja ... shhhhh ... Olen edelleen mun mummon pikkuhousut.

3. Olen nyt löytää farts huvittava
Koska palvova äiti, minä huomaan tuijottaa poikani suuret pyöreät silmät, ja olen kuljetetaan pyörryksissä hämmästyneenä ja kunnioitusta. Voin kirjaimellisesti katsokaa häntä tuntikausia kunnes romantiikka on keskeytynyt hänen äkilliset kovat farts, ne, jotka tekisi rekkakuski häpeään. Näitä suuria ääniä tulossa ulos niin pieni herkkä olento vain kuulostaa niin söpö. En koskaan ajatellut kuulo joku välittää kaasua todella tehdä minut hymyilemään.

4. OLEN TÄYSIN OK olemiseen frumpy
Olen aina rakastanut muotia ja on ajan tasalla uusimmista suuntauksista. Vaikka tein ostaa söpö raskaus vaatteita, en ollut valmistautunut mitä pukea kun olen pelastanut minun vauva. Kun tulin kotiin sairaalasta, minun raskaus vaatteet sai minut näyttämään olin edelleen raskaana ja minun "normaali" vaatteet eivät sovi enää, joten minun go-to asu tuli minun eniten kuluneet joustavaa verkkarit ja ylimitoitettu mukava puuvilla t-paitoja. Kuka sanoo frumpy ei ole upea?

5. Liityin SECRET ELEVATOR YHTEISKUNTA
Ensimmäisen kerran otat pikkuinen ulos Mall voit matkustaa käyttäen lastenrattaat. Kun tein tämän, olen nopeasti tajusin minun täytyi käyttää ostoskeskuksen hissit. Kuten olen ohjata koko ostoskeskus, minusta tuntui kuin olin Indiana Jones yrittää löytää näitä salaisia ​​ovet vain mommies tai pyörätuolissa käytetään. Löysin itseni ottaa kymmenen sekunnin keskusteluja muiden äitien kuten, "Kuinka vanha on pikkuinen?" "Mikä hänen nimensä on?" Sitten yhtäkkiä ovet auki ja vuorovaikutus niiden kanssa on ohi. Sitten menet yrityksesi etsivät myynnin ja seuraavan hissi. En tiennyt "salainen hissi yhteiskunta" olemassa sisällä ostoskeskuksia, ja että vauva on sinun pääsylipun.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha