5 Näyttää kilpailee Amazonin Alkuperäinen sarja

Mira Hämeen-Anttila Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Amazon on julkaissut pilotti jaksot viisi mahdollista alkuperäinen sarja ilmaan sen Prime Instant Video suoratoistopalvelun katsojien kommentoida. Amazon Prime jäsenet voivat katsella lentäjät ilmaiseksi ja yhtiö sitten valita sarja saa täyden kauden perusteella katsojan palautetta.

Amazon yrittää kopioida Netflix erittäin onnistunut uskaltautuvat alkuperäiseen ohjelmointiin, mutta se on menossa noin se hieman varovaisuutta. Keräämällä käyttäjä palautetta pilotti jaksot, Amazon on saada parempi idea, jos se pitäisi laittaa rahaa tuottamaan koko kauden tietyn näyttää. Netflix itse on vältetty perinteistä kaavaa luoda pilottijaksossa sen alkuperäiseen osoittaa, mikä kuin tv-alan sanoa on luovasti vapauttaa ja antanut Netflix luoda parempaa sisältöä kuin perinteisiä televisiokanavia.

Kevin Spacey, tähti Netflix n Emmy-palkittu poliittinen draama House of Cards, on ollut laulu hänen uskovansa, että Netflix strategiaa luopua pilotti käsite on luovasti hyödyllistä. "Velvoite pilotti - kirjoituspuolen näkökulmasta - on, että sinun täytyy viettää noin 45 minuuttia perustamisesta kaikki merkit, luoda mielivaltaisia ​​cliffhangers ja yleisesti todistaa, että mitä olet lähdet tehdä toimivat" Spacey sanoi Edinburghin Television Festivaali. "Netflix oli ainoa verkko, joka sanoi: 'Me uskomme sinua. Olemme ajaa tietomme ja se kertoo meille, että meidän yleisö olisi katsoa tässä sarjassa. Emme tarvitse sinua tehdä pilotti. '"

Amazon pelaa varman kiinni perinteistä pilotti kaava ja saada katsoja mielipiteitä ennen polkumyynnin rahaa tuottamaan koko kauden tahansa näistä viidestä osoittaa.

1. Bosch

Tämä sarja perustuu Michael Connelly myydyin sarja mysteeri romaaneja, joissa henkirikoksen etsivä yrittää ratkaista murhan poika kun hän seisoo oikeudenkäynti itse murhasta sarjamurhaaja. Rikos draama sijaitsee Los Angeles ja tähdet Titus Welliver ja Jamie Hector. Kisa on saanut keskimäärin arvosanan 4.9 out of 5 stars Amazon katsojien toistaiseksi.

2. jälkeen

Tämä scifi-sarja X-Files luoja Chris Carter on saanut enimmäkseen positiivisia arvosteluja katsojilta tähän mennessä, joiden keskimääräinen arvosana 4,5 out of 5. "Kahdeksan vieraita heitetään yhdessä salaperäisiä voimia ja on autettava toisiamme selviämään väkivaltainen maailma joka uhmaa selitys "Amazon sanoo sarjan. Sarjan tähdet Aldis Hodge ja Andrew Howard.

3. Mozart in the Jungle

"Sex, drugs, ja klassisen musiikin - katso mitä tapahtuu takana verhot sinfonia", Amazon sanoo tämän komedia. Hanke laskee Jason Schwartzman, Roman Coppola, Paul Weitz, ja Alex Timbers sen luojia, ja tähdet ylistämä toimijoiden Gael Garcia Bernal ja Malcolm McDowell. Show on tällä hetkellä luokitus 4.2 ulos 5 tähteä.

4. Läpinäkyvä

"LA perheen vakavia soveltamisalaa koskevia kysymyksiä ovat niiden menneisyyden ja tulevaisuuden Unravel kun dramaattinen ottamista aiheuttaa kaikkien salaisuudet pääse ulos," Amazon sanoo tämän komedia luotu Jill Soloway, jotka työskentelivät Six Feet Under ja United States of Tara. Näyttelytähtiä Jeffrey Tambor sekä Arrested Development ja Gaby Hoffman, joka on kuuluisa rooleistaan ​​Girls ja Crystal Fairy & Magical Cactus. Pilotti jakson sarjan tällä hetkellä on luokitus 4.6 ulos 5 tähteä.

5. Rebels

"Julie on yli päätään, kun hänen miehensä yllättäen kuolee, jättäen hänet ainoana omistajana LA Rebels, pro-jalkapallojoukkue," Amazon sanoo show. Komedia tähdet Natalie Zea, joka tunnetaan rooleistaan ​​perustelluista ja seuraavat, ja tällä hetkellä on luokitus 4.2 out of 5 stars keskuudessa Amazon katsojille.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha