5 Nuorten romaanit, että jokainen lukeminen

Tuomo Karjalainen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kun sää ulkona on kylmä ja kolkko, ei ole mitään parempaa kuin cozying ylös sohvalle ja saada menetetty hyvä kirja. Nuori aikuinen genre on tullut suosittu valinta niin teini ja aikuisille. Nämä ikäisyyden tarinat ovat helppo lukea ja ovat usein täynnä ensimmäisen rakastaa, hauska ystävyyssuhteita, ja määrittelemällä elämää muuttava hetkiä. Olipa asetettu lukiossa, tulevaisuus, tai maailma täynnä vampyyrit ja ihmissudet, jos etsit hyvä lukea, et voi mennä vikaan nuori aikuinen kirja. Seuraavassa on viisi YA kirjoja lukea tänä talvena.

Vampyyri Academy

Jos pidät vampyyrit ja lukion draamaa, Richelle Mead n Vampire Academy on täydellinen sinulle. New York Timesin best seller, kirja seuraa Rose Hathaway, puoliksi ihminen, puoliksi vampyyri teini kuka koulutus olisi henkivartija Royal vampyyrit. Kirja on jännittävä, hauska, ja tekee haluat ilmoittautua Vampire Academy itse. Toinen syy poimia kirjan? Elokuvaversio osuu teattereihin 7. helmikuuta joten voit lukea kirjaa ja sitten katsoa sen henkiin valkokankaalla.

Steelheart

New York Timesin bestseller-kirjailija Brandon Sanderson on wowing lukijat hänen uusin YA kirja, Steelheart. Katsotaan "absoluuttinen sivu Turner," by Publishers Weekly, tarina on asetettu futuristinen kaupunki hoitaa "epäystävällinen" superheros kutsutaan Epics. Tämä kirja sopii kaikille, jotka rakastaa Marvel, scifi, tai vain sydän-jytinä lukea. Varaudu - kun aloitat tämä, et voi laittaa sitä alas.

Valinta

Jos pidät kandidaatin ja Hunger Games, mahdollisuudet ovat sinua rakastan Valinta Kiera Cass. Asetettu dystopian yhteiskunnassa, jossa prinssi on "Bachelor tyyli" kilpailu löytää hänen morsiamensa, kirja seuraa America Singer - teinitytön poimittuja osallistua häntä vastaan ​​toiveita. Täynnä glamouria ja paljon draamaa, Publishers Weekly kehui romaani sekä päähenkilö. Valinta osui myös # 1 New York Timesin Myydyimmät luettelo, ja on ensimmäinen kirja trilogiasta.

Poikkeava

Toisistaan ​​poikkeavia on yksi elokuvia odotan vuonna 2014, lukea kirjaa pitäisi löytyä luettelosta samoin. New York Timesin best seller, tämä YA sarjassa Veronica Roth on asetettu futuristinen / dystopian Chicagossa, jossa kunkin jäsenen yhteiskunta on asetettu johonkin neljästä ryhmittymien riippuen omat vahvuutensa. Kirja seuraa Beatrice Prior - 16-vuotias tyttö, joka ei sovi millään alalla ja on merkitty erilaiset. Tuleva elokuva franchising arvioidaan olevan "seuraava iso juttu", kun ensimmäinen kirja sarjassa myyty yli 5 miljoonaa kappaletta ja voitti "Paras kirja 2011 vuonna 2011 n Goodreads Choice Awards."

Vika Our Stars

Jos etsit sydäntä lämmittävä tarina, ja nyyhkyfilmi tuohon, tavoitella vikaa Our Stars John Green. Kirja on # 1 New York Times YA best seller listan kun me puhumme, ja seuraa 16-vuotiaan syöpäpotilaan nimeltään Hazel, jonka vanhemmat tekevät hänelle osallistua Syöpä Kid tukiryhmä jossa hän tapaa nuoren pojan nimeltä Augustus. Voittaja "2013 Lasten valinta Teen Book of the Year Award" kirja sai massa kriittinen suosiota kerroit kuten liikkuva tarina teini taistelevat sairauden ja löytää rakkauden.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha