5 NFL joukkuetta paras puolustus So Far

Terho Aalto Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Miten voitat jalkapallopeli? Tämä tieto ei oikeastaan ​​kuulu NFL sääntökirjan, jonka voit lukea täältä, kohteliaisuus liiga, mutta hyväntekeväisyys tulkinta olosuhteet voisivat olla, että voitto myönnetään joukkue eniten pisteitä pelin lopussa . Useimmat ihmiset tietävät tämän - jalkapallon tulokset nousevat, korkeimmat pisteet voittaa, niin edelleen ja niin edelleen. On tyypillisesti kaksi eri tapaa, että NFL-joukkueet edetä tässä: joko yrittämällä Voita vastustajat tai tukahduttamalla ne puolustus. 2014 Super Bowl oli niin vaikeita, että tarkkaa syytä, kuten paras rikos NFL historiassa potkittiin pois vastaan ​​yksi parhaista puolustuksemme. Puolustus voitti. Pahoittelemme spoilerit.

Ja vaikka siellä ei voi olla mitään puolustuksemme että tuuli ylös "Best of" suppean tällä kaudella, on vielä joukkueet, jotka tekevät parempaa työtä sammutetaan vastustajansa kuin toiset. Oikeudenmukaisuus, meidän on sanottava, että kolme viikkoa on pienempi otoskoko ja että jotkut joukkueet on ollut helpompaa aikatauluja kuin toiset. Samalla kuitenkin on tarpeeksi todisteita alkaa koota trendejä, tai ainakin viitteitä siitä, että jotkut joukkueet saattaisi olla todellinen.

Täällä sitten ovat viisi NFL joukkueet ovat onnistuneesti piti eniten pisteitä pois laudalta kolmen ensimmäisen viikon 2014 NFL kausi. Tiedot ovat Pro Football Reference.

5. San Diego Chargers, 49 pistettä sallittu

Tyypillisesti, puolustus ei ole ensimmäinen asia, joka toi harkittaessa Pultit, kuten Phillip Rivers, Antonio Gates, ja yritys näyttää olevan monopoli kattavuus että San Diego joukkue saa. Vaan kolme peliä Pultit ovat pystyneet pitämään kansi rikoksia toisella puolella kenttää, lahjoittaa kauden korkea 21 pistettä Seahawks ja pitämällä esitykset vain 10 pistettä.

4. New England Patriots, 49 pistettä sallittu

Ei väite tehdään, että Patriots ja laturit olisi vaihtaa paikkaa tässä luettelossa, koska Patriots ovat voineet saada pois pelaa Oakland Raiders, jotka ovat pisteytys pisteitä mitä rikki ennätys on viimeistely lauluun. New England on jo antaa yhden pelin päästä pois, luopumassa 33 pistettä Miami, ja on epäselvää, onko joukkue on kaksinkertaistunut alas tai yksinkertaisesti edessä pari säälittävää rikoksista.

3. Detroit Lions, 45 pistettä sallittu

Voisiko tämä olla vuosi lionien lahjakas mutta Usein välinpitämätön puolustuslinjaan saa kaiken yhdessä? Supistetaan tarpeettoman karheus tarpeeksi kauan vihdoin olla yhtä hyvä kuin laite näyttää se pitäisi olla? Onko tämä kolmas tai neljäs vuosi, että olemme tämän kysymyksen? Emme voi muistaa, mutta sen jälkeen pitämällä Green Bay Packers vain 7 pistettä viikolla 3, olemme tavallaan hommasta selville.

2. Arizona Cardinals, 45 pistettä sallittu

Enemmän ja enemmän epätodennäköinen jokaisen itseään Cardinals ovat voineet koota kolmen viikon tukahduttava D, joilla jokainen joukkue he pelannut enintään pari touchdowns ja kieltäytymällä yli 17 pistettä laturit, Giants , ja 49ers - tuskin rankin NFL hyökkäys teho.

1. Cincinatti Bengals, 33 pistettä sallittu

Ei ole joukkue liigassa, joka on ollut tulessa aivan kuten Bengals, vaikka, kuten he päänsä niiden bye viikolla paitsi voittamaton vaan pitämällä otsikko alimman pistemäärän sallittu koko NFL, jotain kukaan olis epäillään menossa kauden alkua. Kyllä, se on totta, että yksi niistä peleistä oli vastaan ​​Titans, jotka ovat toiseksi loukkaavasti taitamaton joukkue liigassa toistaiseksi, mutta Ravens ja Falcons ovat molemmat linnun jäljittelevät joukkueet enemmän kuin pystyy pisteytys touchdowns.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha