5 NBA Hall-of-Famers vielä pelaa Tänään

Minna Haapakoski Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Se on ajaton urheilu tarina - nuori nousukas senkin vastaan ​​ovela veteraani. Montaasi tyypillisesti alkaa alokas laittaa urheilullinen showcase, ennen elävän legendan kaivautuu syvälle hänen konstit ja "koulujen nuorten ase pitämään tuomioistuimessa. Sieltä varamies voi vain virallisesti tulla hänen prime jälkeen käydään läpi ikääntymisen supertähti ja käynnistämään pelin toiseen aikakauteen. Jopa Michael Jordan oli sotaa vastaan ​​tykkää Larry Bird, Isiah Thomas ja Magic Johnson matkalla ottaen kuuteen osastoon ja tervehdittiin vuohen.

Päivän NBA voidaan määritellä täydellinen myrsky vanhojen vs. uusi, LeBron James työ laittaa kasvojaan Mt. Rushmore urheilun, kun Stephen Curry ja Anthony Davis juuri aloittanut. Tätä taustaa vasten viisi elävä legendoja nyt lähestymässä 40, sen jälkeen kun keräsi grand yhteensä 138423 pistettä, 53300 levypalloa, 23476 auttaa, ja 13 mestaruutta keskenään. Ensi kaudella, kukin näistä viidestä ensimmäisen äänestyskierroksella Hall-of-Famers voi koota viimeistä syvä pudotuspelit ajaa, ennen eläkkeelle, ja lopulta esittää tunnepuheen edessä adoring faneja, valmentajat, ja liiga avainhenkilöt Springfield.

Tässä ovat uransa numeroita lopussa 2014 kausi: Arvaatko keitä he ovat?

Ikä

Pisteet

Levypalloa

Avustukset

Varastaa

Lohkot

Tittelit

Pelaaja 1

36

32482

6800

6122

1882

627

5

Pelaaja 2

38

25974

14644

4062

978

2942

5

Pelaaja 3

38

25949

14512

5383

1831

2027

1

Pelaaja 4

36

28119

10051

3282

1076

1128

1

Soitin 5

37

25899

7293

4627

1715

723

1

1. Kobe Bryant

Edelleen lähinnä asia, että koripalloa on nähnyt Michael Jordan koska Hänen Airness eläkkeellä, Kobe oli torching puolustuksemme 29 pistettä, kuusi levypalloa ja viisi auttaa per peli 22, aikana hänen viides kausi liigassa, Oh, ja hän oli myös täydellinen sidekick Shaquille O'Neal aiheesta "threepeat" 2000-2002 Lakersin mestaruudesta joukkueet.

Vuonna 2004 Jerry Buss ja Lakers tiet erosivat O'Neal ja luovutetaan avaimet franchising yli Kobe Bryant jälkeen julkistetulla ja dramaattinen valtataistelu. Sieltä Lakers jatkoi vaatia kaksi back-to-back otsikot itselleen, vuosina 2009 ja 2010, koska kiistaton Alpha Dog, Los Angeles ja NBA, yleensä. Kun väittäen kaksi pisteytys otsikot, prime Kobe oli usein valettiin mielipuolinen kilpailija, tai "ei ihmisen" mukaan mies Laker suuri James arvoinen.

Bryant on tuotu takaisin Maahan, mutta koska Isä Aika on laittaa hänen ruumiinsa läpi sarjan tuhoisia vammoja - puuttuu 123 pelejä kahden viime vuodenaikoina. Ensi vuonna, Kobe kääntyy 37, ja pelaavat ulos viime vuonna hänen kahden vuoden, $ 48.5 million yhteyshenkilö laajennus. Lakers ovat valmiita käyttämään rahaa rakentaa tämä joukkue lennossa auttaa Bryant vielä yhden otsikko ajaa, mutta toistaiseksi niiden ponnistelut ovat keksiä lyhyt.

2. Tim Duncan

Tim Duncan menevät alas kuin suurin voima eteenpäin kaiken aikaa. Matalan lohko, Big perusvapauksien väärinkäytökset hänen vastustajansa sarja spin, ylös-ja-alla, ja pudota vaihe siirtyy ennen viimeistelyä pelata pois edessä vanteen joko kädellä. Avaruudessa, Duncan usein joko kääntyä ja kasvojen laittaa pallon lattialle, tai yksinkertaisesti nousevat pankin jumpperi pois lasi. Vuonna 2002 Tim Duncan täytti stat arkin sietää 26 pistettä, 13 levypalloa, neljä auttaa, ja kolmen korttelin per peli matkalla väittäen sarjan MVP arvosanoin.

Duncan aina tervehdittiin keskipiste pitkäaikaisen Spurs dynastian, joka on voittanut viisi mestaruutta viiteentoista vuoteen. Ajan, Tim Duncan on saumattomasti siirtynyt osaksi suppeampia tehtäviä kuin trampoliini, laukaus esto, ja kytkin post maalintekijä. Game Yksi 2014 NBA iso perusvapauksien kääntyi takaisin käsissä aika, laittaa vintage 21 pisteen, 10-rebound, 3-avustaa suorituskyky vastaan ​​Miami Heat.

Viime kaudella, kuitenkin, Spurs meni alas LA Clippers, eeppisessä seitsemän pelin ensimmäisen kierroksen sarjan. Duncan, 38, enemmän kuin piti omaa vastaan ​​spry Blake Griffin, vuonna keskimäärin 18 pistettä, 11 levyt, kolme auttaa, yksi varastaa, ja yksi lohko sarjan. Jatkossa San Antonio aina nousta ykköskohde NBA vapaista agenteista nälkäinen voittaa niin kauan kuin Timmy D on innokas todistamaan, että hänellä on vielä jotain jäljellä tankissa.

3. Kevin Garnett

Kevin Garnett tuijotti kameraan ja huusi, "kaikki on mahdollista" sulkea pois hänen 2008 NBA-mestaruuden. Aiemmin samana vuonna, Garnett oli yhdistänyt voimansa Ray Allen ja Paul Pierce muodostaa Supersteam ja loi 180 asteen käänne Bostonissa. Näin Garnett oli alisti oman peli Ubuntu, tai joukkue, sijoittamalla "vain" 19 ja 9.

Ennen Boston, iso lippu oli ainoa peli kaupungissa kautta 12 pitkää vuotta Minnesotassa. Heti lukion, KG luopuneet kaikesta linjalla jokaisen pelin sammuttaa oman mies, käännä osaksi maali, kilpailu laukausta, ja valvoa lasi. Kuten loukkaavaa voima, Garnett oli koko paketin alhainen lohko, sillä tökätä vaiheet, läpimenoaika puserot, kauha laukausta, ja vasara dunks. Vuonna 2003 Kevin Garnett meni beserk, blitzing playoff kilpailu keskiarvot 27 pistettä, 16 levypalloa, viisi auttaa, kaksi varastaa, ja kaksi korttelia, vain lopulta mennä alas Lakers kuusi peliä.

Luultavasti enemmän kuin mikään muu supertähti, Garnett on hyvin perehtynyt ylä-ja alamäet koripalloilija. Kun Boston, Garnett oli osa "katastrofaalinen" kaupan kuljetetaan itse ja varapresidenttiehdokas Paul Pierce pois Brooklyn. Hänen aika, Garnett laittaa seitsemän pistettä per peli massiivisesti underacheiving Brooklyn klubi, joka oli suorastaan ​​pettymys ehtojen toteutumista sen massiivinen palkkalistoilla. Viime helmikuussa, KG valmistunut ympyrä ja palasi Minnesota, jossa hän toimii mentorina Young Guns kuten Andrew Wiggins ja Zach Levine.

4. Dirk Nowitzki

Dirk Nowitzki, seitsemän footer rajoittamaton alue, on aina esitetty ottelu-up painajainen opposition. Kun tuijottaen alas pienempi puolustajat Nowitzki voi yksinkertaisesti ampua päälle, ja avaruudessa Dirk voi ajaa koripallo vastaan ​​savotta stiffs helppo tulokset edessä vanteen. Kuten loukkaavaa kone, Dirk Nowitzki torched puolustuksemme 27 pistettä per peli, pois tehokas 48% kentän tavoite, 40% kolmen pisteen, ja 90% vapaa-heittää ammunta vuonna 2006.

Nuori Nowitzki ja hänen Mavericks kuitenkin usein hylättävä "pehmeä" jälkeen korkeaoktaanista rikos tuntui aina pauke ulos sopimattomana kertaa ja muuttua playoff vika. Vastauksena, niin paljon parjattu Dirk Nowitizki vei aikaa pois, matkusti Australiaan, ja laajensi peli selvittää korkean postitse. Sieltä Dirk osoitti pois hänen uusi go-to liikkuu 2011 finaalissa vastaan ​​Miami Heat. Väittäen Finaalit MVP arvosanoin kuin Mavs lähetetään vuonna yksi LeBron James Miami kokeilu, Nowitzki johdonmukaisesti pudotti tikari hypätä laukausta kyynärpää alue.

Ensi vuonna miljardööri omistaja Mark Cuban todennäköisesti avaamaan hänen shekkivihko, jälleen kerran, auttaa Dirk Nowitzki esittää viimeisen syvä pudotuspelit läpi pinottu Western Conference. Beyond Rondo, Mavs työvuorolistat menetti Monta Ellis ja Tyson Chandler, ja jätetään poimia palaset jälkeen Deandre Jordan toimeentulo niille aikana vapaa tahto. Mavs myös lyijykynällä vuonna tehdä liikkua LaMarcus Aldridge, joka kasvoi Dallasissa ja soitti hänen college pallo alas I-35 yliopistossa Texas, mutta hän allekirjoitti kanssa San Antonio.

5. Paul Pierce

Ehkä se johtuu hän näytti pullea, mutta hänen prime Paul Peircen nousi epätodennäköistä pelastaja varten ylpeä Celtics franchising että oli lähes liukui yhteensä merkityksettömäksi, kun eläkkeelle Larry Bird ja ennenaikainen kuolemat Len Bias ja Reggie Lewis. Pierce, liukuva alas 10. yleinen valinta vuonna 1998 NBA Draft, kun taistelee huolta hänen ilmastointi ja työmoraali, heti meni töihin todistaa epäilijöiden väärä, tulossa eniten kytkin pelaaja ulos 1998 luonnoksen luokka, joka sisältyy Vince Carter, Mike Bibby, Antawn Jamison, ja edellä Nowitzki.

Toteutettaessa Boston Celtics, nuori Paul Pierce pudotetaan 27 pistettä per peli, mutta myös vetämään seitsemän levypalloa, ja dishing viisi auttaa kautta 2005-2006. Toisen haaran uransa, Pierce jakoi kuorma Kevin Garnett, Ray Allen, ja rajón Rondo Celtics klubin, joka teki kaksi matkaa NBA ja voitti yhden mestaruuden. Parhaimmillaan erillään yläosassa avaimen, Pirce hän olisi selata sekvenssi epäröintiä liikkuu ja ylös väärennöksistä, ennen työ tiensä maali kellukkeet, lay-ins, ja kosketa siirtyy leikkaus joukkuetoverinsa.

Paul Pierce viimeksi laskeutunut Los Angeles, vietettyään aikaa Washington ja kyseenalaistaa sydän hänen joukkuetoverinsa aikana yhden vuoden työjakso Brooklyn. Velho, vanha mies Pierce tahtiin joukkue 15 pistettä per peli ja naulataan pelin voittaa laukausta kautta epätodennäköistä playoff aikavälillä. Tämä kausi, Paul Pierce tulee ulos enemmän, veteraani avustaja kotikaupunki joukkue - Los Angeles Clippers - joka myös sattuu olemaan mestaruus contendereiksi.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha