5 Natural Etusivu korjaustoimenpiteitä varten hyttysten pistot

Siviä Seppänen Elokuu 8, 2016 Elämäntapa 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Sen lisäksi lentelee, feasting veren, ja pörinä ärsyttävän lähellä korvia, hyttysiä haluavat jättää muistutus, että he olivat siellä - punainen turvotus kuoppia, jotka kutittaa kuin hullu. Vaikka hyttysten pistot ovat yleinen riesa, että sinun täytyy käsitellä jälkeen hyvä peuhata ulkona aikana kesäyöt, se voi myös ärsyttää pahus ulos sinua, kun ymmärtää, että sinun täytyy käsitellä heidän jälkimainingeissa vielä pureman jälkeen itse.

Miksi hyttysten pistot rahoitusnäkymät?

Hyttysten pistot turvota, koska elimistön puolustus allergisia reaktioita ja on melko huono laatu muodossa kipua. Kun näin tapahtuu, alue alkaa punoittaa, alkaa turvota, ja kutiaa ja jos jatkat raapiminen niitä voi rikkoa iho, joka voi johtaa infektio.

Paras tapa käsitellä hyttysten pistot on estää kutinaa ensiksi. Tarkoituksena on käyttää voiteita ja muita tuotteita, jotka voivat torjua hyttysiä. Kuitenkin, et voi aina estää puree tapahtumasta, joten olemassa tuotteita, jotka voit auttaa vähentämään turvotusta ja kutinaa.

Tässä on hyvä uutinen: Sinun ei tarvitse juosta ulos apteekissa helpotusta hyttysten pistot. Tässä muutamia luontaistuotteet hyttysten pistot kanssa ainesosia, jotka löydät kotona.

# 1 Aloe Ver

Geeli uutettu aloe kasvi on hyvä tapa käsitellä kutinaa ja turvotusta. Stash joitakin aloe vera jääkaapissa, jotta voit käsitellä kutinaa, turvotusta ja punoitusta yhdellä syöksy. Aloe vera sisältää luonnollisesti tulehdusta ja antiseptistä ominaisuuksia, joten voit myös puhdistaa purra soveltamalla geeliä. Kuten bonus, se auttaa kiirehtimään paranemista ja vähentää mahdollisuuksia arpi kehitystä.

# 2 Sipuli

Tämä tulee yleisön itkemään - helpotuksesta! Vaikka paloittelu sipulit voi tehdä silmäsi vettä, se voi myös tehokkaasti ottaa pois pisto mukana hyttysen pistosta. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on paikka juuri viipaloitu sipuli teennäinen jotta tuntea helpotusta kutina ja pisto. Muista pese alue perusteellisesti jälkeenpäin, koska se voi jättää outo haju iholle.

# 3 Citrus

Limetit, sitruunat, ja jopa appelsiinit voi auttaa desinfioida hyttysen puremasta. Muutoin on yksinkertainen - vain purista mehu mistä tahansa näistä hedelmiä ja soveltaa sitä teennäinen. Sitrushedelmien mehu on hyödyllinen, koska, syrjään auttamassa kutinaa, se auttaa myös desinfioida alue, joka voi olla kasvualusta infektio - varsinkin jos iho on jo rikki liiallisen naarmuuntumista. Jotkut ihmiset haluavat hieroa kuori citrusy hedelmiä purra. Se on okei, liian!

# 4 Valkosipuli

Valkosipuli on hyvä tapa lievittää kirvelyä ja kutinaa hyttysen puremasta. Kuitenkin syrjään käsittelemästä kutinaa, se sisältää myös tulehdusta ja antiseptistä ominaisuuksia, jotka voivat auttaa sinua pitämään puhtaana.

Yksinkertaisesti laittaa raaka viipaletta valkosipuli teennäinen ja jättää sen useita minuutteja. Tämä kärki tulee varoitus kuitenkin: Voi aiheuttaa lievää polttaminen ja epämukavuutta. Tutkimukset osoittavat myös, että haju valkosipuli on luonnollinen hyttysen karkote, joten laittaa hieman iholle myös estää hyttysiä puree taas - toistaiseksi.

# 5 eteeriset öljyt

Useimmat meistä käyttää säännöllisesti eteeriset öljyt aromaterapia varten, mutta oikea eteerinen öljy voi myös tarjota tilapäistä helpotusta hyttysten pistot. Voit valita rosmariini, neem, taikapähkinää, Cedar öljy, ja teepuuöljy. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on laimentaa pieni määrä eteerinen öljy valintasi veden kanssa. Sekoita huolellisesti ja Levitä seos suoraan teennäinen. Varoittaa, että voit joutua toistamaan hakemuksen muutaman kerran, koska se on vain väliaikainen korjaus.

Nämä ovat vain muutamia kotiin korjaustoimenpiteitä varten hyttysten pistot, että voit kokeilla ja että pitäisi maksaa käytännössä mitään. Oletko kokeillut mitään näistä - tai muu luonnollinen hyttysen purema hoitoja? Kerro meille, mitä he ovat jakamalla kokemuksia kommentit alla.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha