5 mitä pitäisi tehdä Kun Learning Kuinka käyttää Fraps

Jessika Hartonen Heinäkuu 26, 2016 Koulutus 26 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
  • 5 mitä pitäisi tehdä Kun Learning Kuinka käyttää Fraps

Fraps on videon kaappaaminen ohjelmisto ja näytön ammunta sovellus on suunniteltu Windows. Se on suosikki ohjelmisto keskuudessa pelaajille sen avulla voit nauhoittaa videoita tietokonepelejä, jotka käyttävät DirectX tai OpenGL-tekniikkaa. Fraps on ilmainen ohjelmisto. Maksettu versio tarjoaa enemmän vaihtoehtoja ja poistaa joitakin rajoituksia löytyy ilmainen versio.

Se on yksi parhaista video kaapata ohjelmisto, jolla voidaan tallentaa videon pelisessioiden. Videon avulla voidaan analysoida pelata myöhemmin. Voit tehdä opastusfilmin kanssa Fraps, samoin. Voit lähettää tämän video YouTubessa tai Facebookissa. Sitä voidaan käyttää kaapata streaming video.

Samoin, jos joku on todella vakava tehdä opetusohjelmia kuin sitä voidaan käyttää askel askeleelta ohjeet. Screenshots avulla voit tehdä sen. Fraps on yksinkertainen ohjelma oppia. Mitä voit tehdä, kun opetella käyttämään Fraps. Tässä on luettelo 5 mitä pitäisi tehdä opittuaan sen käytön.

5 mitä pitäisi tehdä Kun Learning Kuinka käyttää Fraps

Tallenna pelaamisesta istunnot

Fraps on täydellinen tallennus pelejä, jotka toimivat OpenGL ja DirectX. Se tallentaa pelejä reaaliajassa. Voit ottaa kuvakaappauksia, lisäksi kuvakaappaus video. Voit käyttää näitä kuvia ja videoita analysoida peliäsi. Voit oppia missä tehnyt virheitä. Mitkä ovat vahvat ja niin edelleen ja niin edelleen? Oppia käyttämään Fraps on ensimmäinen askel eteenpäin pelitaitojasi.

Kanssa Fraps lisäksi käyttää sitä kaapata streaming video voit tehdä muita asioita. Voit tallentaa peli-istunnon ystäväsi liian. Tällä voit tietää heidän pelaamista kykyjä. Hiljaa, salli sovelluksen ajamisen tietokoneessa taustalla, kun he pelaavat pelejä. Voit kertoa heille ohjelmisto liian jos heillä ei ole mitään ongelmia sen kanssa. Mutta kilpailija ei avulla voit oppia niiden heikkouksia. Heille, käytä piilotettu menetelmää työpöydän videon kaappaamiseen.

Analysoi taktiikkaansa ja pelata. Jossa he flop ja missä ne kiiltävät? Huolellinen analyysi kertoisi sinulle paljon tietoa, joka voi auttaa pelin. Jos he pelaavat sinua vastaan, voit käyttää tietoa valaise SWOT-analyysin heitä vastaan. Vain oppia käyttämään Fraps tai muita videon kaappaaminen ohjelmisto ja olet matkalla pelaamista määräävää asemaa.

Tee opetusohjelma oman

Internet on täynnä peli opetusohjelmia. Voit tehdä yhden oman avulla Fraps. Fraps voit tallentaa ääntä videon mukana. Lapset ovat erittäin hyviä pelaamista kuin aikuisilla. Jotkut eivät edes anna kenenkään voittaa ne myös aikuisille. Nähdessään heidän lahjakkuus, Fraps "ominaisuus työpöydän videokuvaus voidaan tehdä opetusohjelma niiden suosikki pelejä. Kun opetella käyttämään Fraps, voit tehdä sen kahdella tavalla. Yksi on epävirallinen tai rento sellainen opetusohjelmia ja muut on vähän ammatillinen opetusohjelma.

Epävirallisten opetusohjelma tarvitset paljon intohimoa ja puhuminen kyvyt. Sinun pitäisi pystyä puhua hyvää Englanti. Voit käyttää slangs ja jargons tällä tasolla, koska yleisö teidän tutorials on rajoitettu. Vain liittää mikrofoni tietokone ja käynnistä peli. Koska se on yksi parhaista videon kaappaamiseen ohjelmisto, sen avulla voit tehdä laadukkaita tallennuksen. Kommentti pitkin kuten mennä eteenpäin. Tallenna video. Tallenna se ja jakaa sen Facebookissa tai YouTubessa. Kertoa ystävillesi videon ja katso, mitä he ajattelevat videon. Tai tallentaa ammattimaisia ​​peli opetusohjelma.

Tee ammatillinen peli opetusohjelma tai Review

Kun opetella käyttämään Fraps ja sen ominaisuuksia täydellisesti, seuraava askel opetusohjelma päätöksenteossa pitäisi olla ammattimaisia ​​peli opetusohjelma tai arvostelu. Se on suuri markkina. Vain etsiä peli arvosteluja ja opetusohjelmia, ja voit löytää oma kanavat ammatillinen peli opetusohjelmia ja arvosteluja. Arvostelija saa komea palkkaa, liian. On selvää, jos joku yritys työllistää heitä. Muihin rahaa mainontaan YouTubessa kanavilla. Voit tehdä tämän myös, jos työ on hyvälaatuista. Tee opetusvideota kanssa paras video kaapata pehmo kuten Fraps.

Sinun täytyy tehdä hiukan valmisteluja. Kirjoita luonnos siitä, mitä haluat kattaa video. Saatat haluta näyttää taitosi tai näyttää erilaisia ​​taktiikoita tai haluat tarkistaa pelin. Päättäminen tavoite auttaa sinua tekemään hyvä video. Esimerkiksi, haluat vain näyttää hienoja ominaisuuksia pelien tai puutteita, sitten tallentaa että osa peliä vain. Tallenna tiedosto. Avaa tiedosto kuvankäsittelyohjelmalla ja tallentaa kerronnan. Voit hioa selostuksen ensin.

Siirto videon kaappaaminen ohjelmisto editointiohjelma. Muokata sitä hieman grafiikkaa ja olet valmis! Voit nyt ladata videon Facebook-sivulla tai YouTube-tili. Jos olet onnekas, saatat saada paljon näkemyksiä ja myös rahaa. Sinun tarvitsee vain oppia käyttämään Fraps.

Kirjoita arvio tai artikkeli Fraps

Fraps on erittäin hyvä ilmainen video kaapata pehmo. Se on joitakin rajoituksia myös. Voit kirjoittaa oman kokemuksen oppia käyttämään Fraps ja sen toimintoja. Voit kirjoittaa tarkastelun rento tavalla yksinkertaisia ​​sanoja ja jargons. Toisaalta käsiä, jos haluat kirjoittaa hyvämaineinen verkkosivuilla sinun täytyy käyttää hyvää kieltä kunnon kielioppia. Käytä sana editor ohjelmisto tietokoneeseen tai kirjoita se kannettavan.

Kun olet tyytyväinen siihen, kirjoita se tietokoneeseen ja suorita kieliopin ja oikeinkirjoituksen tarkistus. Vasta sitten kannattaa harkita lähettämistä tai lähettämistä. Tarkastelu olisi eri osissa, kuten miten käyttää Fraps, mitkä ovat positiivisia, mitä oho ja niin edelleen.

Käytä Fraps muiden ohjelmistojen ja Making Memes

Voit käyttää ilmainen video kaapata pehmo kuten Fraps tallentaa elokuvan ja tallentaa sen. Kun vaihtoehdot annettu ohjelmisto, voit valita äänen tallennus vaihtoehtoja. Yksi voi tallentaa ääntä mikrofonista tai äänen kaiuttimesta. Voit tallentaa pieniä pätkiä pelejä, elokuvia, mainoksia, valokuvia jne kuvakaappauksia elokuvia, voit tehdä joitakin tuhma juttuja heidän kanssaan kuten lisäämällä tekstitys. Vain kaapata videon ja alkaa luoda meemit.

Tämä suuntaus on hyvin kuuluisa Facebookissa ja tällaisia ​​kuvia on lisätty tekstejä kutsutaan meemit. Luominen Meemit on hauskaa toimintaa. Meemit ovat kaikkein yhteinen asioita Facebookissa. Voit saada kuuluisa liian kanssa omituinen ja hauska meemit. Tätä varten sinun täytyy opetella käyttämään Fraps.

Johtopäätös

Fraps on ilmainen video kaapata pehmo. Se on hyvin suosittu keskuudessa pelaajille. Lisäksi pelaamista, sitä voitaisiin käyttää muuhun toimintaan liikaa. Voit tehdä pieniä opetusohjelmia pelejä, ohjelmistot, kuvaesityksiä, kuvia ja enemmän. Kun opetella käyttämään Fraps ja käyttää sen eri toimintoja voit kirjoittaa arvostelun ohjelmiston. Voit käyttää työpöydän videokuvaus ominaisuus Fraps tehdä memes, joka on toinen hauska harrastus.

  Like 0   Dislike 0
Seuraava artikkeli Hoitoon puristuksiin hermo
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha