5 Major Takeaways Vuodesta 2015 Arvot äänestäjän huippukokouksessa

Aatu Hämäläinen Tammikuu 27, 2017 Miscellany 7 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos Kiitos jakamisesta. Lopullisesti?

Tänä viikonloppuna paras ja kirkkain äärioikeiston, sosiaalinen konservatiivinen siipi republikaanisen puolueen kokoontui vuotuinen "Arvot Äänestäjät huippukokouksessa" isännöi Family Research Council. Tapahtuma on aina valtava tervehdys Jumalalle, Liberty ja ankara, raamatullinen tulkinta siitä, mitä tenori maamme pitäisi näyttää, ja koskaan enemmän kuin silloin, kun menossa GOP presidentin ensisijainen sykli.

Kuten aina, huippukokous ei petä, kun se tuli osoittaa mitä "One Nation Under God" voisi todella näyttäisi, jos uskonnollisen oikeiston oli tiensä vaalipäivänä. Seuraavassa on viisi suurta noutoruokapaikkoja tämän vuoden arvot Äänestäjien huippukokouksessa.

1) Jos heillä oli tapa, olisimme toivottaa Ted Cruz Valkoiseen taloon.

Trump kuume saattaa lyömällä loput GOP, mutta arvot Voter maa, se on Ted Cruz tai rintakuva. Vaikka Donald Trump johtava gallupit koko maahan, Texas senaattori kerran voitti VVS presidentinvaalien vaaligallup, joten se kolme vuotta peräkkäin, että hän on kehuttu ehdokkaaksi valinnan. "Senaattori TED Cruz on voittanut Family Research neuvoston Toiminta kymmenenneksi vuosittain arvot Äänestäjien huippukokouksessa Straw Poll, sai 35 prosenttia äänistä, ", kertoi SPR lehdistötiedotteessa. "Dr. Ben Carson ja entinen kuvernööri Mike Huckabee sijoittui toiseksi ja kolmannen sijan vastaavasti. Senaattori Marco Rubio ja Donald Trump sijoittui neljänneksi ja viidenneksi vastaavasti.

Presidentti Ted Cruz? Nyt on kauhistuttava ajatus.

2) Trump tuo sota jouluna aikaisin.

Joka luuli vähittäiskauppiaat olivat ainoita, jotka tuovat joulun näyttää liian aikaisin? Nyt presidenttiehdokas Donald Trump on valmis aloittamaan ensimmäisen salvo vuotuisessa sodassa jouluna, vaikka se on lähes kolme kuukautta aikaa. "Sana" Christmas "- Rakastan joulua ... Ja tiedätkö, muut ihmiset voivat olla lomansa, ei. Mutta joulu on joulu ", Trump sanoi, ABC News. "Muista ilmaus" Merry Christmas "? Et näe sitä enää. Tulette näkemään sitä, jos saan valituksi, voin kertoa teille juuri nyt. Voin kertoa teille juuri nyt. "Valitettavasti Trump, lupaava hyvää joulua jokaisessa sileää ja Yule log jokaisessa takka yhä vain sai hänet viidenneksi esittäen vaaligallup, ja kasvava kaunaa niiltä, ​​jotka vaativat sitä "humpuuki Christian rutiinia."

3) Arvot Äänestäjät voi odottaa nähdä Boehner mennä.

Jos haluat tietää, miten hyvin syvästi jakautunut republikaanisen puolueen on tullut, sinun tarvitsee vain katsoa VVS, jossa yleisö hurrasi uutinen, että puhemies House John Boehner on eroamassa. "He ovat vihanneet Boehner. He tekivät hänen elämänsä helvettiä. Tämä segmentti amerikkalainen konservatismi oli ideologinen juuri useiden suunniteltujen vallankaappaukset häntä vastaan ​​", kertoi Nicky Woolf ja Guardian. "Omni, kukaan ei ollut hyvä sanallakaan pian-to-be-entinen puhuja. He näkivät hänet käytännössä maanpetoksellisten, että se ei ole kestä Obaman hallinnon kysymyksissä heillä rakkain, erityisesti ja useimmat tapahtumat Planned Parenthood, jonka yli Boehner ei halunnut työntää hallitusta vielä toisen shutdown. Arvojen Äänestäjät, että oli Boehner-tappaja. "

4) Arvot Voter maa, Kim Davis on sankari.

Meidän maailma, jos olet valtion työntekijä tai luottamushenkilö, joka rikkoo lakia, saat potkut tai eroamaan. VVS maa, saat palkinnon teidän rohkeutta. "Kim Davis, Kentucky läänin virkailija, joka tuli sankari konservatiivit jälkeen kieltäytyä antamasta avioliitto lisenssejä samaa sukupuolta olevia pareja, verrattiin Abraham Lincoln, Martin Luther King ja Rosa Parks kun hän sai palkinnon merkittävä kristillinen organisaatio perjantai ilta, "kertoo Hill. Palkinto, nimeltään "kustannukset Discipleship palkinto," voitti vuonna 2014 joku, joka todella kohtasi kuoleman heidän kristillisen uskon, joten ilmeisesti baari on laskettu huomattavasti, mitä määrittelee "hinta" viime vuoden aikana.

5) Abortti on edelleen syy kaiken väärin Amerikan kanssa.

Et voi olla sosiaalinen konservatiivinen huippukokous ilman rallin vastaan ​​lailliseen aborttiin, joten onneksi entinen senaattori ja nykyisen GOP presidenttiehdokas Rick Santorum oli siellä muistuttaa siitä, että Jumala ei siunaa Amerikka kunnes abortti palautetaan takaisin kujilla. "Amerikka ei koskaan tule olemaan suuri maa ... Me emme koskaan siunataan Jumalan jos olemme maa, joka tappaa lapsemme kohdussa", hän sanoi, mikä sekava massa VVS puhujat oli viettänyt viikonlopun julistaa Yhdysvaltojen suurin maa maailmassa.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Pähkinät ja siemenet
Seuraava artikkeli Quit Your Way Wellness
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha