5 kaupungeissa, joissa Autovakuutus Oikeudenkäyntikulut Useimmat

Riikka Siirala Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Omistaminen auto on kallis. Lisäksi auton maksun, sinun on bensiiniä maksaa, ylläpitoon, ja tietenkin, autovakuutuksia. Autovakuutus on yksi niistä laskuja - ikään kuin vanhan koulun pitkän matkan puhelinlaskun - jossa jotkut ihmiset ovat valtava lasku ja muut maksavat hyvin vähän riippuen sijainnista, tavat, ja käyttö. Kuinka paljon maksat autovakuutuksia? Keskimääräinen Yhdysvaltain kuluttaja maksaa hieman alle $ 800 euroa vuodessa, mikä vastaa noin $ 67 prosenttia kuukaudessa, tietojen mukaan National Association of Insurance komission.

InsuranceQuotes.com toteuttanut tutkimuksen, jossa se vertasi auto vakuutusmaksut yli kaksikymmentäviisi suurimman suurkaupunkialueilla läänissä. Tulokset osoittavat, että Detroit on ylivoimaisesti kallein kaupunki autovakuutus, tyypillinen vakuutusmaksut, jotka ovat 165 prosenttia enemmän kuin valtakunnallinen keskiarvo. Alla oleva taulukko näyttää keskimääräisen vuotuisen hinnat Detroitissa, sekä kaksikymmentäneljä muissa suurissa kaupungeissa eri puolilla maata.

"Keskiarvot perustuvat kuljettajan kandidaatin tutkinto, joka kuljettaa 15000 mailia vuodessa ja joka ei ole ollut katkoksia kattavuus, $ 500 törmäys ja kattava vähennyskelpoisia, valtio vähintään vastuun kattaminen ja koko PIP kattavuus" mukaan InsuranceQuotes.com tutkimus . Tämä kaavio laskee kunkin metron alueen palkkio perustuu sen prosenttiosuus verrattuna $ 797 maassa keskimäärin palkkio. Prosenttiosuus määriä sisällä kartat ilmaistaan ​​desimaalilukuna.

Korkein ja matalin palkkioiden

Kaupunkikeskus korkein palkkioiden

 • Detroit-Warren-Ann Arbor, Michigan: $ 2,112
 • New York, NY-Newark, NJ-Conn.-PA: $ 1,084
 • Miami-Fort Lauderdale, Florida: $ 1,068
 • Los Angeles-Long Beach, Kalifornia: $ 996
 • Atlanta-Ateena, Georgia $ 932
 • Kaupunkikeskus alin palkkioiden

 • Charlotte Concord, NC-SC: $ 454
 • Cleveland-Akron-Canton, Ohio: $ 550
 • Pittsburg-New Castle-Weirton, PA-OH-WV: $ 606
 • St. Louis-St. Charles-Farmington, MO-IL: $ 654
 • Chicago-Naperville, IL-IN-WI: $ 669
 • Asukastiheys on suuri rooli kustannusten palkkioiden sisällä maantieteellisellä alueella, InsuranceQuotes.com tutkimusraportit. "Kun sinulla on enemmän autoja tiellä, olet suurempi todennäköisyys onnettomuuksien ja vakuutuskorvaukset. Siksi näet todella tungosta kaupungeissa kuten Los Angeles ja New Yorkissa lähellä luettelon kärjessä, kun taas kaupungeissa kuten Charlotte ja Cleveland ovat lähellä pohjaa ", sanoo Eli Lehrer, puheenjohtaja voittoa tutkimusryhmän R Street instituutti, tutkimuksessa .

  Varkaus ja onnettomuuksien määrää, ja myös määrä vakuuttamattomien autoilija, alueella voi myös johtaa suurempi tai pienempi hinnat. Alueilla, joilla onnettomuuksien hinnat ovat korkeammat, kuten Miami esimerkiksi näet yleinen korkeammat keskimääräiset vakuutusmaksut. Florida on myös toiseksi korkein vakuuttamattomien kuljettajien Yhdysvalloissa ja tämä kustannus on välitetään kuluttajille korkeampana keskikurssiin, samoin.

  Valtion ja paikalliset määräykset voivat vaikuttaa autovakuutuksia hinnat, too. Michiganissa, vakuutusyhtiöt maksavat onnettomuuksien niiden vakuutuksenottajien, riippumatta vika - tämä "ei vikaa" politiikka johtaa korkeampiin kustannuksiin vakuutuksenottajille. Lisäksi, Michigan on ainoa valtio, joka maksaa lähes rajaton käyttöaika terveydenhuollosta lääketieteellisiin saatavien aiheuttamasta auto onnettomuuksia. Rahaa tähän on tultava jostakin.

    Like 0   Dislike 0
  Kommentit (0)
  Ei kommentteja

  Lisääkommentti

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Merkkiä jäljellä: 3000
  captcha