5 Karibian Rannat jossa sinulla on Spring Break Lifetime

Mira Hämeen-Anttila Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Olitpa opiskelija tauolla tai vain aikuisen haluavat puhaltaa pois joitakin höyryä ennen kesää, Karibian tarjoaa laajan valikoiman jännittäviä lomille. Paikat kuten Puerto Rico, Dominikaaninen tasavalta, Meksiko, ja enemmän ovat pitkään olleet suosittuja kohteita kevät katkaisijat, tarjoaa roiskeet eksoottisia että Yhdysvaltojen mantereen yksinkertaisesti ei voi tarjota.

Suunnittele täydellinen loma nyt varaamalla matkan johonkin näistä 5 Top Karibian kohteisiin Spring Break.

1. San Juanissa, Puerto Ricossa

Amerikkalaiset haluavat matkustaa Karibian etsiä Puerto Ricossa ennen kaikkea muihin kohteisiin, kertoo Sojern, matkadatan ja mainostoimisto. Äskettäin artikkeli skift katettu Sojern tutkimus, jossa analysoitiin laajimmin hakea Karibian kohteisiin verkossa.

On helppo nähdä, mitä tekee Puerto Rico niin suosittu: Yhdysvallat alue käyttää Yhdysvaltain dollari ja vaadi passia käydä, joten se on kätevä maku trooppinen elää vierailijoille kaikenikäisille. Pääkaupunki San Juan on erityisen suosittu vaihtoehto keskuudessa puolue-onnellinen lomanviettäjille, joka tarjoaa baareja, yökerhoja, rantoja, ja paljon hyviä syö sen rajoissa. Samaan aikaan, aurinko-etsivät seikkailijat tuntuu kotona tahansa saaren rannat: uida, snorklata, tai vain levätä drinkin ja arvostaa Puerto Ricon rento kulttuuri ensikäden.

USA Today toteaa, että Puerto Rico lomapaketit voi olla erityisen edullinen verrattuna muihin Karibian kuormittajat. Voit hyödyntää tätä arvoa nyt varaamalla yksi monista lomapaketit saatavilla verkossa.

2. Nassau, Bahama

Saaret Bahama tarjoavat loma paketteja, jotka sopivat juuri mitään lomailijan tyyli, mutta pääkaupunki Nassau on Spring Break matkailijan paras veto, kädet alas. Onko etsit levätä uima-altaalla, nauttia vesiurheilu, tai tanssia läpi yön, olet varmasti tuntea olonsa kotoisaksi tässä viehättävässä satamakaupunki. US News and World Report riveissä Bahama yksi sen top 10 Spring Break kohteita, vedoten Commonwealth n luonnon varaa, verovapaan, kasinot, baarit, ja valinta Resorts.

Resursseja, kuten opiskelija kaupunki ja Student Travel Services voi auttaa varaamaan upea Syyslukukauden peuhata, tai tarkistaa sivustot, kuten Travel + Leisure yksinoikeudella tarjousten tunnettu resorts kuten Atlantiksen.

3. Punta Cana, Dominikaaninen tasavalta

Dominikaaninen tasavalta on tasan hauskaa-in-the-sun toiminta - joista monet ovat kätevästi ominaisuuksia sen tulokset upea Resorts. Valita matka Punta Cana, jossa valko-hiottu rannat, hyväpalkkainen yöelämä, ja taivaansininen vesillä ovat kaikki sijaitsevat kivenheiton päässä hotellihuoneessa.

Punta Cana on koti joitakin kaikkein mukava ja hyvin tarkistetaan majoitusta matkailuyhteisön: Selkeimmin Travel Channel nimet Punta Cana Majestic Elegance Resort yhtenä top 10 all-inclusive Spring Break Resorts siellä. Sivustot kuten Student Kaupunki jakaa lukemattomia tapoja tehdä Punta Cana Spring Break matkan keston.

4. Montego Bay, Jamaika

Huojuvat palmut, säteet auringon päiväkausia, ja mahdollisuus juhlia, leipä, ja lounge oman helposti - Ei ole mikään salaisuus, miksi lomanviettäjille harkita Jamaika Karibian helmi. Jamaika on pitkään noussut suosio keskuudessa amerikkalaisten matkustajien sen täyteläinen fiilis ja lämmin, kutsuva ilmapiiri. Vesihiihtoa, reggae häirintää, uinti, surffaus, ja lisää on kaikki matkasuunnitelmaa Jamaikan sidottuja matkailijoille.

Osallistu hauskaa itse varaamalla kulkevat sivustoja Visit Jamaika tai alkaa seikkailu!

5. Cancun, Meksiko

Cancun on rakas Spring Break matkailijat, sekä täyttä puolueen potentiaali ja sen edullisuus. US News and World Report toteaa, että edes kiireinen Spring Break kausi, taju matkustajat voivat riitelevät $ 600 per-henkilö all inclusive käsitellä tässä.

Vaikka Cancun on tunnettu hosting tulva Spring Break väkijoukkoja maalis-huhtikuussa, älä anna ajatuksen pitkät jonot ja tungosta uima-allas estää sinua: USA Today korostaa, että vastaanottajan monta mailia rantoja varmistaa, että et koskaan olla halua ja paikka ottaa aurinkoa tai siemailla viileää juomaa. Lisätietoja ja hyödyllisiä neuvoja lomakohdevarauksiaan Cancunissa, ota Travel Channel.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha