5 Hullu Cat anatomia Faktat

Aadolf Ahmaoja Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos smile huomattava synti mis 4 felinos ei Sabria que hacer Mahtava, kiitos jakamisesta! tks thanx jakaminen Kiitos

Uteliaisuus kissat on seurannut ihmiskunnan ajoista ennen Egyptin faaraoiden arvokasta niitä merkkejä onni. Paljon on tiedossa tänään siitä, mitä tekee nämä siro otuksiin rasti, mutta olemme yhä haltioissani kissan yöllä silmät ja löytää lohtua salaperäinen värähtelyn lempeä kehrätä. Yksilöllisesti, palasia kissan anatomian ja käyttäytyminen ovat hullu peitto morseaakkoset, tekstiviestit ja DIY Survival vinkkejä. Yhdessä he Medley hauskoja faktoja, jotka lisäävät jopa turkista peittämä paketti juonittelua. Katsotaanpa viiden epätavallinen kissa anatomia tosiasiat.

5. silmät, jotka Glow in the Dark

Vihreä, kulta, sininen tai keltainen, kissojen silmät ovat kiehtovia palloja, jotka hohtavat pimeässä. Ajattele kuuluisa pieru Saharaan jonka silmät ja virne pilkkasi Liisa Ihmemaassa. Käytä taskulamppu palkki tarkkailla kissan pimennetyssä huoneessa. Tämä pelottava paistaa näkyy myös hämärässä.

Kissojen silmät ovat oppilaat, jotka ovat suurempia kuin ihmisten ", ja ohjataan parin suljin kaltainen siliaarinen lihaksia, luo kissan erottuva rakomaista oppilas kirkkaassa valossa. Pimeässä, osuvan valon kissan silmät heijastuu peilimäisiä kalvo takana verkkokalvon. Tämä rakenne on nimeltään Tapetum Lucidum, ja on läsnä silmissä kissojen, koirien, jotkut kalat ja linnut, ja muut yöllisen metsästys eläimiä.

Kun valo tulee kissan silmät, se menee läpi verkkokalvolle, joissa valo-anturikennojen, nimeltään tangot ja käpyjä, omaksua se. Mikä tahansa imeydy valo saavuttaa Tapetum Lucidum ja ponnahtaa takaisin verkkokalvolle, jotta se voi ottaa enemmän valoa. Eläimet kanssa Tapetum Lucidum on enemmän yö visio, koska se antaa heille imevät enemmän valoa. Tämä on suuri apu, kun etsit saalista yöllä. Kissat tarvitsevat vain noin kuudesosa valoa ihmisten täytyy toimia pimeässä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (3)
Toukokuu 14, 2017 | 19:19:16 | myöhemmin 9 kuukautta
Niko Manner
  Like 1   Dislike 2

Furry faktoja kissat ovat aina tervetulleita. Olen lukenut näistä ennen, mutta koskaan väsy lukea niitä uudestaan ​​ja uudestaan. Voima kehrätä, purrfectly ihmeellinen.

Toukokuu 15, 2017 | 03:26:14 | myöhemmin 9 kuukautta
Ukko Ahmaoja
  Like 5   Dislike 1

Kaunis, siinäpä myös miksi rakastan kissoja, ive sai 3, Gizzy, Thori ja Sisi!

Toukokuu 15, 2017 | 10:13:03 | myöhemmin 9 kuukautta
Kalervo Miettinen
  Like 3   Dislike 1

Rentouttava ääni minun rakas kissa kehrää sylissäni on yksi kaikkein nautittavaa äänet maailmassa minulle.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha