5 Huhut: 'Fashion Police "Fallout" Vihreä Lyhty "tähtikaartia

Seidi Äijälä Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Tässä katsaus lainkaan huhuja, että on surinaa viihdemaailman viime viikolla.

1.-List valoi Woody Allenin seuraava projekti

Koska fanit legendaarisen ja hiljattain skandaali-ajautunut, johtaja odottaa hänen seuraava elokuva Irrationaalinen Man pääosissa Emma Stone ja Joaquin Phoenix tulla ulos tänä kesänä, valettu hänen seuraava projekti on jo rivissä mukaan määräaika. Allen on niin paljon painoarvoa kuin ohjaaja, että hän ei edes tarvitse antaa toimijoille käsikirjoituksen, ihmiset ovat niin kiinnostuneita työskentelemään hänen kanssaan ja luottamus hänen kirjallisesti riitä, että he kirjaudut vain työskennellä hänen ilman edes tiedä, mitä elokuvan tarina on. Allenin seuraava tällä hetkellä nimetön elokuva tulee tähti Kristen Stewart, Jesse Eisenberg, ja Bruce Willis mukaan lähde, joka puhui Määräaika.

2. Joe Manganiello vuonna Suicide Squad

Se saattaa tuntua ensemble cast Suicide Squad voinut saada mitään isompi, mutta se näyttää se menee. Mukaan lähde, joka puhui CinemaBlend Magic Mike Joe Manganiello etsii todennäköisesti ottamaan roolin Deathstroke vaikka hänen osa ei ole vielä vahvistettu ja siellä on toinen haastaja rooli. Deathstroke on tappava salamurhaaja, joka on taistellut Batman ja vihreä nuoli eri DC Comics seikkailuja. Cinema Blend sanoi, että merkki toimisi Amanda Waller henkivartija elokuvassa ja että se olisi todennäköisesti enemmän toiminnan, mahdollisuus lisää esiintymisiä myöhemmin muissa DC Universe elokuvia.

3. Voiko Shailene Woodley pelata Mary Jane?

Ilmeisesti Shailene Woodley ei maksa paljon huomiota viihdettä maailman uutisia, koska haastattelija oli kertoa hänelle äskettäin suunnitelmista Sony ja Marvel lyöttäytyä ja käynnistä Spider-Man franchising. Kun kysyttiin haastattelussa Clevver edistää hänen uusi elokuva Insurgent jos hän olisi valmis reprise hänen roolinsa Mary Jane, joka hän soitti lyhyesti uusimpia uudelleenkäynnistyksen pääosissa Andrew Garfield ja Emma Stone Hämis rakkaus edun Gwen, Woodley sanoi " d olla jopa varten. "En tiennyt, että todellisuudessa. Se on uskomatonta "Woodley sanoi, kun kertoi tulevista suunnitelmista Spider-Man. Kun kysyttiin, onko hän haluaisi pelata Mary Jane tulevaisuudessa Spider-Man elokuvia, hän vastasi, "Pahus, yeah!" Nyt ei ole varmaa Mary Jane merkki jopa esillä uudessa Spider-Man tarina tai ei, vai Woodley olisi halunnut varten osa, koska yhtiö yrittää aloittaa raikas uusi tarina.

4. Chris Pine tilalle Ryan Reynolds kuten Vihreä Lyhty

DC ja Warner Bros tuovat takaisin Green Lantern merkin kasvava DC Comics elokuvamainen maailmankaikkeus, mutta he todella haluavat pyyhkiä yleisöjen muistoja floppi, joka oli 2011 Green Lantern pääosissa Ryan Reynolds. Siten päätös odottaa 2020 vapauttaa seuraavan Green Lantern elokuva, koska ilmeisesti ihmisten muistoja ei voi palata yli yhdeksän vuotta. Mukaan Umberto Gonzalez joka kirjoittaa Latino Review, Chris Pine on silmäili korvata Ryan Reynolds varten osa Hal Jordan / Green Lantern tulevassa elokuvassa. Tämä huhu ei ole tehnyt kaikki tyytyväisinä, vaikka, kuten jotkut toivoivat, että Warner menisi kanssa Afrikkalainen Amerikan luonne John Stewart sijaan Hal Jordan.

5. Khloe Kardashian muotiin poliisi?

Koska Joan Rivers kuoleman viime vuonna, E!: N punainen matto selostus näytä muoti Poliisi on ollut odotetusti vaikeaa aikaa siirryttäessä ilman parhaimmillaan isäntä. Rivers oli hauskimmista ja viihdyttävä aspekti show, ja se luultavasti olisi ollut parempi päätös verkon kutsua sitä sulkeutuu sarjat, kun ikonin koomikko kuoli. Sen sijaan hän korvattiin Kathy Griffin ja show jatkui. Viime viikkojen aikana, Muoti poliisi on ajautunut kiista koska isäntä Giuliana Rancic tehty rasistinen kommentti näyttelijä Zendaya n rastatukka kanssa vitsi että Joet voinut mennyt pois, mutta ei suvaita lähtöisin kukaan muu. Kommentti ja myöhemmin raivo aiheuttanut isäntä Kelly Osbourne lopettaa show. Sitten Griffin ilmoitti Twitterissä, että hän oli myös lopettaa tehtyään vain seitsemän jaksoa show. "Kun 7 jaksot Fashion Police, huomasin, että minun tyyli ei sovi luova suuntaan Show & nyt on aika siirtyä eteenpäin," Griffin kirjoitti.

Ihmiset on ehdottanut, että yksi henkilö todella kiinnostunut järjestämään sarjaan Rancic ja George Kotsiopoulos on Khloe Kardashian. Julkaisun lähde sanoi myös, että Rancic hyväksyi hauskin jäsen Kardashian klaani liittyä sarja. Nyt E! on pysynyt äiti tulevaisuudesta näyttää ja kuka korvaa kaksi autio paikkaa.

Seuraa Jacqueline TwitterissäJacqui_WSCS

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha