5 Halvin Kaupungit omaksi Electric Vehicle

Maija Aalto Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Koska toisen sukupolven sähköautojen alkaa roll out ympäri Amerikkaa, on aika tarkistaa, mitä markkinoilla menestyminen. Olemme hiljattain tutkittu haasteita Koillis ja Keski-Atlantin markkinoilla on edessään, mutta pää länteen ja siellä on runsaasti menestystarinoita EV hyväksyminen ja puhdas grid-teknologian.

Itse asiassa, Oregon on osoittanut ei edes oteta ostaa kannustimia lisätä sähköauton myynti. Valtio tekee työtä vankka infrastruktuurikustannusten noin Portland, verkko, joka säästää kuljettajien noin $ 2,000 kuuden vuoden ajan, mukaan International neuvostolle puhtaan kuljetus. Kuitenkin omistaa ja toimii EV Portland silti maksaa enemmän kuin keskiverto ei-hybridi ajoneuvo.

Toinen tutkimus ICCT osoitti jossa sähköauton omistajat itse palaveriin paremmin heidän bensiiniä kollegansa. Vaikka korkeammat hankintakustannukset, yhtälö kallistus EV omistajan tapaan, kun alempi tankkaus ja ylläpitokustannukset tekijä jälkeen kuuden vuoden aikana. Osto kannustimia, HOV Lane pääsy, tuki kotiin latauksen, luopui rekisteröintimaksut, ja julkinen lataus pääsy tekevät siitä yhteensä voittaa joissakin Yhdysvaltain kaupungeissa.

Seuraavassa on viisi kaupunkia, jossa omistaa EV on edullisin kuluttajille. ICCT sai numeroihin 2014 myyntitiedot. Koska Georgia ei enää sen $ 5,000 ostaa kannustin, poistimme Atlanta viisi.

5. Riverside, Kalifornia.

Vaikka varmasti kaikkein matalaprofiilinen kaupunki tällä listalla, Riverside asuu vankka lataus verkkoon ja on tekijöitä, jotka tekevät EV edullinen. Useimmat etuudet tulevat valtion, mukaan lukien pääsy carpool kaista ja Kalifornian osavaltion kannustin, että nyt on tuloja rajoituksia. Omistaminen sähköauton Riverside maksaa noin $ 37,000 yli kuuden vuoden aikana, vain hieman keskimääräistä auton käydessä 34 mailia per gallona kaasua.

4. Seattle

Seattle on tuttu nimi luettelo kaupungeista, joissa sähköautojen ovat etenee. Viime tilastotieto tarkistaa, sillä oli kolmanneksi korkein hyväksyminen sähköautojen. ChargePoint nimesi sen kolmanneksi paras kaupunki EV ajo yleistä perustuu laturien jotka olivat käytettävissä kuljettajille. Mukaan ICCT, omistaa plug-in maksaa noin $ 36,500 yli kuusi vuotta Seattlessa, vain hieman keskiarvon yläpuolella tehokasta kaasun auto. Washington state kannustimet pelata rooli tässä kohtuuhintaisuus.

3. San Francisco

Kuten muutkin California kaupungeissa, San Francisco on paikka, jossa EV kuljettajat hyötyvät julkinen politiikka on nouseva sähköistetty kuljetus. HOV Lane pääsy, paikallisia lataus verkot, valtion kannustimia, ja muut tekijät todella tehdä se halvempaa omistaa sähköauton kuin bensiini auto City Bay. Et ehkä ole kuva Jimmy Stewart seuraavat Kim Novak kautta Praesidio vuonna Nissan Leaf, mutta ajat ovat muuttuneet San Franciscossa. Napata tulppa.

2. Los Angeles

Millään tavalla voit selvittää sen, Los Angeles on yksi parhaita paikkoja ajaa sähköauton. Niin monet julkiset latureita mahdotonta saada alue ahdistusta, vaikka New York Times väittää ihmiset huuto yli tulpat. California kannustimia tehdä carpool Lane pääsy, ostaa alennukset, ja ilmainen lataus kaupunkia osa pakettia, kun ostaa EV. Yli kuusi vuotta omistuksen, tiedot osoittivat ajurit maksaa vähemmän sähköauton kuin ne olisivat tehokas kaasu auto.

1. Denver

Vaikka Atlanta oli alhaisimmat omistuksen ICCT tutkimuksessa, Georgia on poistanut antelias plug-in kannustin, joka oli kannustanut myynti niin näyttävästi viime vuosina. Tämän seurauksena, että $ 5,000 luotto on mennyt. Denver, lueteltu nro 2 luettelossa kanssa $ 33,000 kustannukset EV omistuksen yli kuusi vuotta, on edullisin kaupunki seisoo. Antelias $ 6,000 verohyvitys on tarjolla yli $ 7,500 liittovaltion luotto, joka vakavasti viiltää ostot hinnat ja saa EV kuljettajat oikealla tiellä. Bensiinillä pois yhtälöstä on helppo pitää linja.

Lähde: ICCT Blogi

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha