5 Edut DIY

Tekla Haanpää Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Niin totta! Mikä loistava artikkeli DIY kunnes se ei voi DIY'ed enää! kiitos lähettämistä huomattava

Oletteko DIY? On niin monia asioita omaksua noin tehdä asioita käsin - nerokkuus, omistautumista, virheitä, taloudellisia säästöjä, räätälöinnin, lahja antaa mahdollisuuksia, taitoja oppinut, sekä vähentämään ympäristön jalanjälki vähentämällä, uudelleenkäyttö, kierrätys ja repurposing kohteita. Ai niin, unohdin yksi ... Making asioita on hauskaa!

Mark Frauenfeld on päätoimittaja päätoimittaja tee-se-itse-lehden, Saa. Alla on lista mukautettu Huffington Post artikkeli, jossa hahmotellaan hyödyt Frauenfeld uskoo saamme luomasta asioita käsin.

5 Edut DIY

1. syvempi yhteys asioita, jotka pitää meidät elossa ja hyvin. Ihmisen teki maailma on enimmäkseen käsityskykymme ulottumattomissa ... teet maailmasta hieman vähemmän sekoittava ompelemalla omia vaatteita, nostamalla kanoja, vihanneksia, opetat lapsia, ja tehdä muita toimintoja että laittaa sinut ajan tasalla prosessien elämän. Lisäksi, mitä teet kuvastavat persoonallisuuttasi ja on erityinen merkitys.
2. arvostavansa asioita olet ja järjestelmät, jotka mahdollistavat. Kääntöpuoli nauttimaan asioita teet itse on löytämässä miten haastavaa ja aikaa vievää se voi olla, jotta ne ... olen tullut aktiivinen osallistuja ihmisen aiheuttamien maailma, olen enemmän tarkkaavainen sitä. Välitän enemmän siitä, miten asiat tehdään, tiiviisti jokainen esine oppitunteja vuonna laatutuote voin soveltaa omia projekteja.
3. mahdollisuus käyttää käsiä ja aivoihin. Ihminen kehittyi vastakkain asetettavissa peukalot syystä. Tunne palkita saat tekemästä jotain kädet ei voi ansaita muulla tavoin. On selvää, että ihmiset oppivat nopeammin "käytännön" kokemusta kuin he eivät katsomassa jonkun muun tehdä jotain.
4. yhteys muihin ihmisiin. Kun aloin tehdä sikarin laatikko kitarat, törmäsin päälle ryhmä käsitöihin ... He ovat tyytyväisiä jakaa ideoita ja neuvoja rakentaa kitaroita, banjot, ja ukuleles kanssa tulokkaita. Löysin tämän hengessä anteliaisuuden muiden verkossa hangouts omistautunut luomaan sähköautoja, itsenäinen ilma, ja nostamalla kanoja.
5. polku vapauteen. Tämän aikakauden taloudellisen epävarmuuden, käsitöihin ovat oppineet olemaan luottamatta yhtä paljon hallitusten ja yritysten huolehtia niistä ... Vaikka sinulla ei ole mitään halua tulla kokopäiväinen valmistaja, DIY voi tarjota tietty vapaus riippuen Muut kaiken mitä tarvitset.

Olitpa luoda vihreä kotiin sisustus, dabbling veneet hankkeisiin, tai myy käsitöitä; DIY on tullut jäädäkseen. Tässä mitä minä DIY. Mitä DIY?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (5)
Kesäkuu 12, 2017 | 23:39:18 | myöhemmin 10 kuukautta
Atro Kilpeläinen
  Like 0   Dislike 1

Hyödyllisiä artikkeli ... kaikki voidaan muuntaa aina meidän eduksi ja planeettamme uusimista! Hyviä ideoita, kiitos!

Kesäkuu 13, 2017 | 04:11:31 | myöhemmin 10 kuukautta
Iivari Suutari
  Like 2   Dislike 0

Lisäksi, käsintehty lahja tarjoaa enemmän vilpitön yhteys antajaa ja vastaanottimen. Lahja sisältää joitakin antaja ja tekee siitä enemmän henkilökohtaisesti arvokasta vastaanottimeen. Minun parhaita lahjoja kaikkien aikojen ovat käsintehtyjä lapseni.

Kesäkuu 13, 2017 | 05:19:56 | myöhemmin 10 kuukautta
Tuulia Hänninen
  Like 0   Dislike 0

Tunnen aina naurettavan ylpeä itsestäni kun olen voinut tehdä yksinkertaisia ​​asunnon korjaamiseen kuten muuttuvat ulos ovennuppi tai vahvistamisesta vuotavat wc. Rakastan säästää rahaa, ei tarvitse soittaa korjaaja, ja tietäen minulla on uusi taito, että voin opettaa tyttäreni.

Kesäkuu 13, 2017 | 08:24:28 | myöhemmin 10 kuukautta
Uolevi Junnila
  Like 3   Dislike 0

I LOVE Kunnosta. Olen ehdottomasti "scrapper". vanha tapetit, huonekalut, pieni metalli helyjä, jne. Ne ovat luonteeltaan ja eihän sitä koskaan tiedä mitä ne voisivat olla täydellinen. Onneksi tiedän rajoittaa minun hamstraaminen ominaisuuksia, mutta tekee jotain "muuten junk" on erittäin palkitseva tunne.

Kesäkuu 13, 2017 | 09:27:57 | myöhemmin 10 kuukautta
Tyyni Nieminen
  Like 1   Dislike 1

Todella vaikuttava. Oma DYI pysähtyy ruoanlaittoon.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha