5 Edullisin Kuntosali jäsenyydet

Elia Huovinen Elokuu 7, 2016 Miscellany 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
5 Edullisin Kuntosali jäsenyydet

Kuntosali jäsenyys ei ole halpaa. IBISWorld raportoi, että vuonna 2014 keskimääräinen kuntosali jäsen maksanut $ 41 a kuukaudessa jäsenmaksut, tai noin $ 490 vuodessa oikeus hiki juoksumatot ja paikallaan polkupyörää.

Mutta sinun ei tarvitse kuluttaa että paljon jäsenyyden. On kansallisia ketjuja, jotka veloittaa vähemmän kuukausittain - usein paljon vähemmän. Jos haluat leikata kuluja yhdessä teidän vyötärölinja, tutustu viisi edullinen kuntosali alla olevista vaihtoehdoista. Mutta muistakaa tämä: Jopa halpa kuntosali ei ole tinkiä, jos et mene.

1. Planet Fitness

Planet Fitness ilmoittaa itsensä kuntosali ihmisille, jotka eivät pidä kuntosaleja, mainoksia viitaten jokainen Planet Fitness sijainti kuin "Tuomio Free Zone."

Niiden perus jäsenyys maksaa $ 10 a kuukaudessa, joka saa sinut rajoittamaton pääsy kotiisi Club. Voit myös viettää $ 19,99 kuukaudessa Black Card jäsenyys, jonka avulla voit käyttää mitä tahansa Planet Fitness ympäri maata, sekä rusketuksen ja hieronta-tuoli palvelut. Sinulla on myös maksettava vuosimaksu, joka vaihtelee jäsenyytesi tyyppi. Se on $ 20 $ 10 kuukauden pohjakarttana.

2. Cardinal Fitness

Tämä myymälä kuntosali muistuttaa Planet Fitness, vaikka sen värimaailma ei ole aivan yhtä rohkea. Nämä kuntosalit ovat pieniä ja perus, mutta täynnä enemmän kuin tarpeeksi laitteet - juoksumatot, polkupyöriä, paino koneet, stepperit - saada vankka workout.

Basic jäsenyys hinta on vieläkin sama: $ 10 a kuukaudessa, joka antaa sinulle pääsyn yhden kotiin Cardinal Fitness Sijainti. Saat $ 19,95 kuukaudessa, voit saada kaikille osallistuville kardinaali paikoissa, virtuaalinen koulutus joka viikko, ja ilmainen henkilökohtainen koulutustilaisuus kuukausittain. Odottaa maksaa $ 20 vuosimaksu, liian.

 

3. Paikallinen NMKY

On paljon etuja tuloaan teidän YMCA. Toisin Planet Fitness tai Cardinal Fitness, NMKY ovat suurempia tiloja tarjoaa enemmän mukavuuksia. Toki, NMKY: iden mukana standardin juoksumatot, stepperit, painot, ja kuntopyörät. Mutta useimmat heistä myös tullut altaat, saunat, porealtaat, Racquetball tuomioistuimissa, sisäratoihin, joogatunteja, liikuntatunteja, ja koripallokenttä.

Näistä extrat, odottaa maksaa yli $ 10 a kuukaudessa. NMKY veloittaa kuukausittain jäsenyydet on porrastettu pohjalta, ja nämä hinnat vaihtelevat jossa NMKY sijaitsee. Jotta hyvä esimerkki, YMCA Chicagon alueella syyskuun 2015 veloitti $ 25 a kuukaudessa perusjäsenyyden nuorille 11-18 ja $ 24,99 kuukaudessa aikuisille vuotiaita 19 26. Aikuiset yli 27-vuotiaita maksoivat $ 62. kuukausi - $ 744 vuodessa - ei huono pääsy uima-altaita, Racquetball tuomioistuimissa, ja liikuntatunteja.

4. Gold kuntosalilla

Saatat yllättyä siitä, kuinka edullinen Gold kuntosalilla on. Peruskuukausipalkkojen jäsenyys maksaa $ 25. Sinulla on myös maksaa $ 25 aloitusmaksun kun ensin rekisteröidyttävä. Ole varovainen, kun peruuttamista, mutta: Gold kuntosalilla perii peruutuskuluja $ 89.99, jos rikot sopimusta ennen kuin se vanhenee.

Jos maksat vuosittain, sinun viettää vielä vähemmän kuukausittain. Vuosittain jäsenyyden Gold kuntosalilla maksaa $ 198, tai vain $ 16.50 kuukaudessa. Sinulla on vielä maksaa 25 $ aloitusmaksujen.

Nämä kustannukset ovat perus jäsenyyden, joka saa sinut pääsy paikalliseen Gold kuntosalilla. Premium-jäsenyys, joka tarjoaa pääsyn kaikkiin Gold kuntosalilla, kustannukset $ 34 a kuukaudessa tai $ 348 vuodessa vuotuisen jäsenmaksun.

Gold kuntosalilla tarjoaa runsaasti kuntoilulaitteet, mutta se tarjoaa myös harjoitusohjelmia kuten Pilates, kestävyysharjoitteluun, Vapaaottelu, ryhmä pyöräily, ja jooga. Jokainen Gold kuntosalilla sijainti sisältää ryhmäliikunta studio ja lapset club, jossa jäsenet voivat pakata lapsiaan kun he treenata.

5. LA Fitness

LA Fitness on toinen edullinen kuntosali ketju puolilla maata. Se ei ole aivan niin varusteltu laitteet ja vaihtoehtoja suurempia Kuntosalit, mutta se tarjoaa enemmän liikuntaa vaihtoehtoja kuin Planet Fitness ja Cardinal Health-tyypin kuntosaleja.

Basic jäsenyys täällä maksaa $ 29,95 kuukaudessa. Sinulla on myös maksaa $ 99 aloitusmaksun.

LA Fitness tarjoaa ryhmä liikuntaa, vaikka joudut maksamaan ylimääräistä noin, ja lämmitetty sisäuima kahluuallas, poreallas kylpylä, ja saunat. Palveluja tarjoavat usein mehu baareja, paikan päällä lasten keskuksia, ja personal trainer, vaikka yleensä lisämaksusta.

Missä kuntosali?

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli 10 Edut Kaurapuuro
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha