5 Bun Kampaukset For Your hääpäivä

Taavetti Eronen Heinäkuu 29, 2016 Miscellany 10 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Hiustyyli lisää paljon makua naisen ilmeen. Ja sinun täytyy antaa sille lisää huomiota teidän hääpäivä.

Intiassa, Bun on perinteinen kampauksen morsiamen hiukset kaikkien uskontojen ja kulttuurien. Syy on hyvin yksinkertainen - pulla kampaus tukevat raskas duppattas kuluneet morsiamet. Täällä on 5 Bun kampaus teidän erityinen päivä.

1. Perinteiset Bun kampauksen:

Tämä on tyypillinen morsiamen kampaus, joka löytyy lähes kaikissa Intian häät, varsinkin pienimmille pohjoisosassa. Tähän asti tehdä, kaikki hiukset on koottu yhteen ja kierretty muodostaen korkea pulla. Pulla kampauksen häät on sitten koristeltu kukilla, koruja tai muita lisälaitteita, jotta se monimutkaisempia.

2. Soft Bun kampauksen:

Sotkuinen tai pehmeä pulla kampauksen teidän erityinen päivä, toisin kuin tiukka pullat ovat olleet suosittuja jo jonkin aikaa, ja tehdään eri muunnelmia ja kokoja. Etu irtonaisella pulla kampaus häät on, että ne henkivät pehmeä ja kaunis ilme; se voidaan liittää hieman pienempi kuin perinteinen pulla ja mahdollistaa luovuuden kukkia.

3. Bun puolella kampauksen:

Tämä kampauksen on muunnelma perinteisen pulla. Tässä tyyli, pikemminkin kuin asettamalla pulla korkealla pään, se siirretään sivuun. Tämän kampauksen, perusteellisesti puhaltaa kuivaa hiukset, kampaa se suoraan ja vedä se alhainen paisunut pulla, yhdelle puolin. Tämä kampauksen näyttää hyvältä morsiamet, jotka ovat hyvin määritellyt poskipäistä tai iso näkyvästi silmät, koska siinä korostetaan nämä ominaisuudet.

4. perinteinen ylös Do kampauksen kierre:

Tämä on toinen muunnelma perinteinen ylös tehdä joka on erilainen, mutta ei epäsovinnainen. Tässä kampauksen, eri osa hiukset ovat kiertynyt ja puristuksiin ylös. Kiharat yhdessä annetaan muoto pulla. Tämä on enemmän tyylikäs toteuttaa perinteisen pulla ja menevät hyvä sarees, tämä voitaisiin käyttää vaihtoehto morsiamet, jotka eivät halua urheilulle pulla, mutta eivät halua sitä näyttää liian jäykkä tai liian sotkuinen.

5. Espanjan Up Do kampauksen:

Tämä kampauksen on tarkoitettu morsiamet, jotka haluavat mennä ylös eivät mutta ei run-of-tehtaan kamaa. Se toimii parhaiten paksut ja pitkät hiukset. Tämän kampauksen, hiukset on puhaltaa kuivataan antaa sille määrä ja sitten erosimme vaakasuunnassa. Ylempi segmentti hiukset tehdään kanssa kehittää kiharat, kun taas toinen jätetään virtaamaan alas takaisin. Updo on sitten koristeltu kukkia, kiteitä ja jopa kumartaa. Tämä pulla kampauksen voidaan parhaiten sported pyöreä edessä morsiamet.

Voit lisätä glamouria nämä häät pulla kampaus, voidaan käyttää tiaras tai muu sellainen lisävarusteita että complementyour häät kampauksen. Tämä voi sisältää koriste helmiä ja jalokiviä, jotka vastaavat kanssa värimaailman mekko. Intian morsiamet haluavat koristavat hiukset kukkia. Sen sijaan kiinni jasmiininkukilla twirled ympärillä hiukset kuin perinne vaatii, voidaan kokeilla erilaisia ​​kukkia, kuten tuore orkideat, ruusut tai Frangipanis. Painopiste ulkoasua pitäisi tietenkin olla yksinkertaisuus - häät kampaus ei saa painaa liikaa koruja tai muita koristeita.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha