5 Breakout Stars kannattaa varoa ja vuonna 2015

Henri Aalto Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

2014 kickstarted uraa runsaasti toimijoita. Chris Pratt lähti bumbling komedian helpotus Parks & Recreation A-luetteloon supertähti Guardians of the Galaxy. Shailene Woodley tuli teini draamaa rakas kiitos hitti kuten Vika Meidän Stars ja Erilaiset. Jopa Benedict Cumberbatch sai mukaan toimintaan, tulossa yksi eniten kysynnän toimijoiden koko toimialalle. Mutta nyt on aika katsoa tulevaisuuteen tähdet Hollywood. Olipa heidän tulevan roolinsa tentpole myyntihittejä, tai yksinkertaisesti koko joukko elokuvia he näkymisen, 2015 tulee olemaan suuri vuosi näille ylös-ja tulijoille.

1. Miles Teller

Teller ilmestyi suhteellisen tuntemattomuudesta täyttää roolit että laittaa uransa hyvin paljon raiteilleen murtautua ulos tänä vuonna. Esiintyvät Whiplash, poikkeavia ja Sinkkuna suhteessa, Teller itsensä ilmoitti vuonna 2014. Nyt hän asettaa hyödyntämään että tunnustamista, joilla parlayed että osaksi pääosissa rooli Reid Richards uudelleenkäynnistyksen Fantastic Four ilmestyy elokuussa. Hän tietysti ei pysähdy tähän, reprising hänen roolinsa yhteistyössä tähti Shailene Woodley vuonna Insurgent. Jäsenenä kaksi suosittua tuottoisa franchising, 2015 saattaa hyvinkin olla vuoden jokainen oppii tämän nuoren näyttelijän nimi.

2. Emilia Clarke

Tunnetaan roolistaan ​​Daenerys Targaryen, Emilia Clarke on irtoaminen blondi peruukki ja astumassa elokuvateattereissa kuten Sarah Connor vuonna Terminator: Genisys, ilmestyy heinäkuussa. Kaikki samalla, Game of Thrones tulemme käymään sen viides kausi huhtikuussa, joten tulemme näkemään paljon Clarke näytöillä iso ja pieni kohti vuoden puolivälissä. Kuka tietää, ehkä onnistunut debyytti Sarah Connor net hänen koko franchising oman, joka meille ainakin tekisi hänen kuningatar scifi-ja fantasia.

3. Haylee Atwell

Haylee Atwell saattanut luiskahtanut kultainen rooli takaisin 2011: n Captain America: The First Avenger kuin perustajajäsen YPKVV aineena, Peggy Carter. Ilmeisesti studio nautti niin paljon, että he näkivät aiheelliseksi pitää tuoda hänet takaisin enemmän. Ja enemmän. Ja enemmän. Tässä kuussa, Atwell jälleen don SHIELD rintanappi omassa kahdeksan episodi minisarja ABC, agentti Carter. Tämä tietenkin sitoa osaksi jo olemassa Agents kilpi osoittavat, jossa Atwell myös asettaa tekemään esiintymisiä sekä Ant-Man ja Avengers: Age of Ultron tänä vuonna. Selvästi tekemisestä minisarja ei loppua Peggy Carter, antaa hänelle paljon työpaikkojen turvallisuutta käteisellä lehmän franchising.

4. Jai Courtney

Tuntuu siltä, ​​sinun piti tehdä vuonna 2014 saada nimesi siellä oli olla valettu jäsen Erilaiset. Jai Courtney ei ole poikkeus tästä, koska hänkin on asetettu näkyvän jatko, Insurgent, ilmestyy maaliskuussa. Courtney myös ylittää yli toisen näyttelijä tähän luetteloon, pääosassa Terminator: Genisys rinnalla Emilia Clarke Kyle Reese. Courtney, täydentää hänen 2015 johtava asema post-apokalyptisen trilleri, Alhaalta, myös featuring suuret nimet, kuten Shia LeBeouf, Kate Mara, ja Gary Oldman. Hänen 2016 käynnistyvät vuonna vielä toinen suuri rahaa franchising, kun hän ottaa roolista Boomerang DC: n Suicide Squad. 28, Courtney on nopeasti tehdä itsensä-lista toiminta tähden asetettu murtaa isossa tavalla.

5. Adam Driver

Adam Driver aloitti kiivetä kuuluisuuteen vuonna 2012, jolloin tyttöjen ensimmäinen esitettiin. Nyt hän on valmis ottamaan uransa seuraavalle tasolle, pääosassa vielä-to-be-määritelty konna rooli Star Wars: The Force herää. Vain joku valettu uuden Star Wars on lävistys niiden matkalippu supertähdeksi, ja kuljettajan varmasti hyödyntää tätä tulevat julkaisu joulukuussa. Hän myös jatkuvan, kun Adam Sackler kaudella 4 Girls, tuuletus 11 tammikuu. Pääosissa Martin Scorcese hiljaisuuden vainottu jesuiittapapin varmasti ei vahingoita hänen asia purkautuminen tähti vuosi joko, joten pidä silmällä Kuljettajan vuonna 2015.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Best Korkeakoulut Ohio
Seuraava artikkeli Lievittää Ahdistuneisuus
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha