5 Beauty Secrets: Tricks ja vinkkejä Fuller ja Luscious Lips

Tarja Heinonen Elokuu 7, 2016 Kauneus 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Niin monet naiset haluavat huulet, jotka ovat täynnä ja mehevä kuitenkin niin harvat ovat perillä asioista he voivat tehdä, jotta mitä he haluavat. Sen sijaan he turvautuvat plumping tuotteita, huuli injektiot, ja jopa plastiikkakirurgia pikaratkaisua ongelma. Kuitenkin vain vähän investointeja aikaa ja energiaa, huulet haluat voi olla sinun kanssa vähän vaivaa tai rahaa.

# 1 Kuorinta

Kuorinta ei toimii vain poistaa kuolleet ihosolut ja paljastaa tasaisempia huulet, mutta se myös auttaa edistämään verenkiertoa ja liikkeeseen. Tämä puolestaan ​​johtaa kattavampia ja Plumper huulet. Yksinkertainen kuorinta voidaan tehdä kotona käyttäen kotitalouksien ainesosia tuottaa vaikutuksen. Sekoita sokeri ja vesi, kunnes se luo tahna. Hiero seos huulilla ja huuhtelua huulet, jotka ovat luonnostaan ​​tasaisempia ja isompi.

# 2 Make U

Huultenrajauskynä toimii auttaa määrittelemään huulten alueelle. Kun tavoitteena kattavamman näköinen huuli, soveltaa linjaliikennettä hieman yli oman luonnollisen huulen viiva ja täytä se sitten sisään haluamasi väri. Tämä antaa siitä, että huulet ovat suurempia ja auttaa myös väri käynnissä ulkopuolelta vuorattu alueen.

# 3 Lip Harjoitukset

Hymyilevä

Uskokaa tai älkää yksinkertainen hymy voi saada ihmeitä huulet ja se lienee helpoin tapa, joka edellyttää vähiten ajatuksen. Katso hauska ohjelma, jotta saat nauraa tai vain hymyillä muutaman kerran koko päivä, kun ajattelen sitä. Tämä pyrkii vahvistamaan huulen lihaksia, jotta ne eivät sag ja auttaa luomaan täyteläisemmät huulet.

Kissing

Suudella ei ole vain jännittävä, se voi auttaa luomaan niitä mehevä huulet haluat. Rypistää muutaman sekunnin ja toista 10 kertaa tai vain suudella joku rakastat useita kertoja päivässä. Joko niin, olet työskennellyt ne huuli lihaksia saadakseen suuremman Harmaaturska.

Vihellys

Vihellys toimii myös pois ne huuli lihaksia auttaa pitämään heidät yrityksen. Kiinteämpi huulet tarkoittaa kattavamman ja Plumper Harmaaturska että olet varmasti ylpeä. Vihellys 5-10 sekuntia 10 toistoa on hyvä tapa auttaa huulet luonnollisesti omassa seisokit.

# 4 eteeriset öljyt

Eteeriset öljyt ovat hyviä tapoja käyttää luonnollisia ainesosia, jotta saat haluamasi koko huuli ilmeen. Monet huuli plumpers myydään markkinoilla tänään sisältävät näitä ainesosia, joten miksi tuhlata rahaa tuote, että voit ostaa uudestaan ​​ja kun voi vain käyttää tärkeimmät ainesosat itseäsi paljon halvempaa?

Kaneliöljy

Kaneli auttaa edistämään huuli hiussuonia ja parantaa verenkiertoa, mikä puolestaan ​​tekee huulet enemmän pullea ja ruusuinen. Pieni tippa kanelia eteerinen öljy hierotaan huulilla luo lievää pistelyä, joka antaa sinulle koko huulet haluat.

Piparminttuöljy

Piparminttu toimii samalla tavalla kuin kanelia, että se stimuloi huulet ja lisää veren virtausta. Aivan kuten kaneli eteerinen öljy, pari tippaa piparminttu eteerinen öljy voidaan dabbed huulille virkistävä, jäähdytys, ja plumping kokemus.

# 5 Nesteytys ja moisturization

Huulet heijastaa mitä laittaa niitä. Jos altistaa huulet ankarissa oloissa ottamatta toimiin täydennystä, se näkyy itse kuihtunut ja kuivat huulet.

Nesteytys

On tärkeää vaalia huulet sisältä ulos pysymällä sammutettua joka päivä. Juo suositeltu kahdeksan 8 oz lasillista vettä päivässä varmistaa kehon ja huulet ovat täynnä.

Moisturization

Ryhtynyt toimiin kosteuttaa huulet säännöllisesti myös pitää huulet notkea ja täyteläisempi. Kokeile tippaa eteerinen öljy teidän huulirasva tai jopa vaseliinia koko päivän. Tuloksena on huulet, jotka ovat terveempiä, suppler, ja Plumper.

Ennen kuin turvaudutaan rajuja vaiheita, kuten täyteaineita tai plastiikkakirurgia, kestää hetken kokeilla muutamia näistä ehdotuksista edellä. Ne ovat kaikki yksinkertaisia ​​ja tekee positiivista eroa siinä, miten huulet näyttävät parempaan. Et voi saada huulet aivan kuten Angelina Jolie, mutta huomaat eron, joka voi vain säästää kipua ja kustannuksia merkittävämpiä toimenpiteitä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha