5 asioita joka naisen pitäisi tehdä Weekly

Unelma Ahosilta Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
  • Osa 1

IT Tytöt ovat aina liikkeellä. Elämä voi saada hyvin kiireinen työ, sosiaalisia tapahtumia, ja hoitaa perheen. Tässä on 5 asioita, jotka tunsin olivat välttämättömiä tehdä, riippumatta siitä, kuinka crunched olet aikaa, ylläpitää sisäistä rauhaa, sinun ulkoisen kauneuden, ja terveydelle.

Osa 1

Anna itsellesi At-Home Kasvojen ... Invest in kasvojen höyrylaiva, ja hyvä muta naamio, ja ylellinen kasvojen kosteusvoide ja hemmotella itseäsi tekemällä viikoittain kotona kasvojen. Rakastan kotona kasvohoitoja. Ne ovat hyvä tapa hoitaa ihoa, mutta on myös helppo lompakon.

Liikunta 3-4 kertaa ... viikoittaiset regimine on paras tapa, sekä tasapainoista ruokavaliota, säilyttää oman tyttömäinen kuva. 30-45 minuuttia sydän ja voimaharjoittelun on mahdollistaa säilytä puristusvoima ja istuvuus. Puhumattakaan, liikunta on keskeinen osa säilyttää terve iho ja hiukset.

Kirjoita päiväkirjaasi ... hyvä tapa seurata elämän tapahtumien pohtia tunteita, ja luoda omia muistelmateos on kirjoittaa päiväkirjaasi. Kestää noin 30 minuuttia ennen nukkumaanmenoa tallentaa elämäsi ohut vaaleanpunainen mustekynällä mukava nahka sidottu kirja. Yksi asia Olen erityisen rakastan kirjaaminen on kyky mennä takaisin ja lukea aiempia merkintöjä ja fyysisesti kuinka paljon olen kasvanut ja muuttunut ajan myötä.

Anna rakkaasi Puhelinsoitto ... Monet meistä ei ole aikaa viettää tuntikausia puhelimessa arjen ystävien ja perheen kanssa niin luotamme vahvasti sähköisiä viestintävälineitä. Vaikka sähköposti- ja tweeting on helppo ja kätevä, se voi tulla arkipäiväinen ja persoonaton. Älä laiminlyö lähimmän suhteita päivittäin hälinästä elämän. Anna BFF tietää olet ajatellut häntä / hänen viettämällä 15 minuuttia kiinni puhelimessa. Soita äiti, isä, sisko, tai veli vain lyhyesti sanoa "hei" tai "minä rakastan sinua."

Irrota 1 tunti ... Sammuta tietokone ... Katkaise puhelimesta virta ja paistatella seesteisyys hiljaisuus. Tarpeeksi sanottu…

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha