5 asioita ihmiset tarvitsee tietää Super Bowl Politiikka

Saara Keskisaari Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Saada valmiiksi iso peli sunnuntaina voi liittyä puolue-suunnittelu, ruoanlaitto, tai juuri pumpataan jopa juuri joukkueellesi. Jotkut nauttivat tankkaamalla kaikki Tietoa ja tilastoja joukkueet he voivat, mutta siellä on vielä enemmän tietää Super Bowl kuin luulit. Tarkista nämä 5 poliittiset tekijät mukana vuoden katsotuin peli.

1. Molemmat joukkue omistajat ovat poliittiset avustajat

NFL joukkue omistajat ovat yleensä joitakin rikkaimman ihmisen maassa. Molemmat New England Patriots omistaja Robert Kraft ja Seattle Seahawks omistaja Paul Allen esittää, että rahaa käyttää osallistumalla poliittisiin kampanjoihin. Mukaan OpenSecrets.org, Seattle Seahawks omistaja ja Microsoftin toinen perustaja Paul Allen on antanut $ 36,000 sosiaaliturvamaksuja vuodesta 2009 - kaikki demokraattinen syitä.

Samaan aikaan, New England Patriots omistaja Robert Kraft on yksi top 10 NFL liittyviä poliittisia rahoittajien, ja yksi antaa eniten demokraattien ylivoimaisesti. Hän on antanut $ 33,600 in poliittisia lahjoituksia vuodesta 2009, ja vain $ 4,800 kyseisen meni republikaanit.

2. demokraattien ajatella Patriots ovat syyllisiä Deflategate

Mukaan Public Policy Polling, demokraatit ovat todennäköisemmin kuin republikaanit sanoa, että Patriots ovat syyllistyneet määrätietoisesti alle täyttyvä jalkapalloja käytetään AFC Championship Game vastaan ​​Indianapolis Colts - tapahtuma nyt tunnetaan Deflategate. Republikaanit ovat jopa siitä Patriots ovat vastuussa, kun taas demokraatit ovat melko ylivoimaisesti vakuuttunut, 23 pisteen marginaali löytää Patriots syyllinen. Liittyvät tai eivät, mielipidetutkija sanoo myös, että amerikkalaiset tukevat Seahawks 36/29 yli Patriots tulevassa Super Bowl peli.

3. Joukkueet poliittisesti kohtalainen valtiot menestyvät paremmin

Mukaan Washington Post, NFL joukkueet, jotka ovat tuuletin perustaa Keskivaikeaa violetti valtion politiikassa yleensä voittamaan joukkuetta joko voimakkaasti Red State tai sininen tila fanijoukko politiikassa. Jos tämä suuntaus on tarkka osoitus menestystä, kertoimet ovat Seattlen puolesta.

Keräämien tietojen markkinointi yritys Scarborough tutkimus- ja analysoitiin republikaanien strategit Will Feltus ja Melissa Sharp ehdottaa, että Seahawks kannattajat ovat hieman republikaanien, kun Patriots fanit ovat voimakkaasti todennäköisemmin demokraattisen äänestäjiä. Seattlen fanbase on siis kuvaa paremmin kohtalainen "violetti" valtio, mutta Patriots fanit muodostavat sininen tila.

4. Oliko Vladimir Putin varastaa Patriots "Super Bowl rengas?

On erilaisia ​​tarinoita ajelehtimassa mitä todella tapahtui, mutta kun New England Patriots omistaja Robert Kraft tapasi Venäjän presidentin Vladimir Putinin kokoontuminen liiketoiminnan ja poliittisten johtajien Konstantinin Palace kesäkuussa 2005, Kraft osoitti yksi hänen renkaat voittaa Super Bowl Putinin, joka puretaan jättää sen kanssa.

Aluksi Kraft on julkaissut julkilausuman sanomalla, että hän oli päättänyt antaa Putinille rengas lahjaksi, mutta on sittemmin muuttanut hänen tarinansa sanoa, että Putin pussittanut se ja käveli pois, mukaan New York Post. Putinin toimisto kiistää, että varkaus. "Mitä herra Kraft sanoo nyt on outoa," Putin tiedottaja Dmitri Peskov kertoi CNN. "Seisoin 20 senttimetrin päässä hänestä ja herra Putin ja näin ja kuulin kuinka Mr. Kraft antoi tämän renkaan lahjaksi."

5. Russell Wilson on vain toinen Afrikkalainen Amerikan pelinrakentaja voittaa Super Bowl

Kunnes Seahawks voitti viime vuonna, entinen Redskins pelaaja Doug Williams oli ainoa Afrikkalainen Amerikan pelinrakentaja voittaa Super Bowl. Russell Wilson on toinen Afrikkalainen Amerikan kotiin mestaruuden. Aikooko hän olla ensimmäinen tehdä se kahdesti?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha