5 Amazing Terveyshyödyt seljanmarjoista

Tuuli Lahtinen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Seljanmarjoista ovat yksi kaikkein houkuttelevia ja herkullinen hedelmiä planeetallamme. Visuaalinen kauneus violetti, mehukas hedelmä on yksinkertaisesti vastustamaton. Se on täynnä lukemattomia hyödyttää ravinteita ja siten tarjoaa lukemattomia kauneus ja terveyshyötyjä.

Selaa alaspäin ja löytää ravitsemus arvot ja suosittu terveyshyödyt pehmeä ja pullea seljanmarjoista.

Elderberry: Terveellisyys:

1. Immunity Booster:

Hosting tiheä pitoisuudet C-vitamiinia, flavonoideja, antosyaanien ja useita muita voimakkaita antioksidantteja, seljanmarjoista on tehty tunnetuksi koskemattomuus edistäviä ainesosa. Se on suuri luonnollinen keino estää virus- ja bakteeri-infektiot kuten yskä, kylmä ja flunssa sekä nielurisatulehdus.

2. syövän ehkäisemisen:

Kiitos että voimanpesä antioksidantteja, seljanmarjoista ihmeitä estää ja estää syöpäsolujen kasvua. Ei vain tätä, nämä antioksidantit myös laittaa kovaa taistelua vastaan ​​vapaita radikaaleja, jotka pyrkivät muuttua syöväksi ja huononevan terveitä soluja, jos niihin ei puututa.

3. säädellä kehon kolesterolin taso:

Seljapensas uute sisältää runsaita määriä cynidine glukosidien, aine tiedetään vähentävän taso huono LDL-kolesterolin ihmiskehossa. Kokevien kolesteroli ongelmat ovat usein suositellaan sisällyttämään seljanmarjoista niiden rutiini ruokavalioon.

4. Terve, nuorekas iho:

Infusoida luontainen anti ikääntyminen ja vapaiden radikaalien taistelevat ominaisuuksia, seljanmarjoista pitää ihon säteilevä ja nuorten pitkään. Lisäksi toimii luonnollinen detoxifying agentti, seljanmarja myös auttaa pitämään pois ahdistava ihosairauksien kuten breakouts, kiehuu ja arvet loitolla.

5. Vankka Silmät; Kestävä Vision

Vuosisatojen nyt, porkkanat ovat tunnettuja visio parantavia ominaisuuksia. Mutta jos porkkana ei sovi kitalaki, mieti korvaamalla se vanhempi marja. Täynnä vitamiini ja B6, nämä marjat auttaa lievittämiseen ja ehkäisyyn eri silmäsairauksiin, kuten silmänpohjan rappeuma ja glaukooma ja varmistaa, että kestävän visio.

Seljanmarjoista: Ravitsemus Arvo

Seljanmarjoista ovat voimanpesä tärkeä vitamiini ja kivennäisaineita. Nämä voimakas ravinteita tehdä seljanmarjoista terveellinen välipala erinomaiset parantavan ominaisuuksia. Standardi 100 gramman annos seljanmarjoista tiedetään sisältävän 60% C-vitamiinia, 12% A-vitamiini, 11% B6-vitamiini, 5% Tiamiini ja 4% Riboflaviini. Kaikki nämä vitamiinit toimivat yhdessä pitää kehon kunnossa ja terveenä aina.

Nämä syötäviä marjoja myös pitää merkittävä mineraalisisältöä. Pakattu luonnollisesti 9% rautaa, 8% kaliumia ja 4% kalsiumia ja fosforia jokainen, seljanmarjoista moitteettoman toiminnan varmistamiseksi kaikkien kehon järjestelmien.

Lisäksi seljanmarjoista voi olla suuri lisäksi oma ruokavalio jos etsit runsaskuituinen hedelmiä jotka voivat parantaa ruoansulatuskanavan. Yksi annos seljanmarjoista on vain riitä tyydyttämään 28% päivittäisestä kuidun vaatimukset ja pitää ruoansulatuskanavan toimi tehokkaasti!

Ravintoarvo 100 g Energy305 kJ Carbohydrates18.4 g- Ruokavalion fiber7 gFat0.5 gProtein0.66 gWater79.80 gVitamin equiv.30 ug tiamiini 0,07 mg Riboflaviini 0,06 mg Niasiini 0,5 mg Pantoteenihappo 0,14 mg vitamiini B60.23 mg Folaatti 6gg vitamiini C36 mg Calcium38 mg Iron1.6 mg Magnesium5 mg Phosphorus39 mg Potassium280 mg Zinc0.11 mg

Varoitus:

  • Huolimatta lukuisista terveys ja kauneus edut, pitäisi mennä helposti sen käyttöä, koska se sisältää myös pienen määrän myrkyllistä syanidia-kuten kemian-, joka saattaa olla haitallisia pitkällä aikavälillä.
  • Aina kokki marjat ennen niiden käyttöä, koska ne eivät sovellu kulutukseen raaka muodossa. Varmista myös, että seljanmarjoista käytät ovat kypsyneet.
  • Joukossa lukemattomia lajikkeiden seljanmarjoista, musta yksi on sopivin syöminen. Muut tyypit voivat sisältää myrkyllisiä aineita.
  • Odotatko äidit ja potilaat kärsivät autoimmuunisairauksia olisi ehdottomasti vältellä pois vievää seljanmarjoista.

Toivottavasti pidit artikkelin lukemisen. Muista ostaa niitä seuraavan kerran olet ostamassa hedelmiä ja saada lukuisia terveyden ja kauneuden etuja seljanmarjoista on tarjota!

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Dog Ripuli Syyt ja hoito
Seuraava artikkeli 8 myyttejä Lightning
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha