4 Vinkkejä toimitusjohtaja Aging Emoyhtiön Talous

Jalmar Lehtinen Elokuu 3, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Ikääntyvien eläkeläiset, toimitusjohtaja rahoitetaan vain tulee enemmän taakka vuosittain. Henkistä ja emotionaalista menetyksiä käyt läpi asiakirjoja, maksaa laskuja, hallita investointeja, ja pitää kirjaa menoista voi aiheuttaa tarpeetonta stressiä ja jopa vaikuttaa ikäihmisten fyysistä terveyttä. Vanhukset amerikkalaiset ovat myös usein tavoitteeksi taloudellisen hyväksikäytön ja petoksia. Monissa perheissä, ratkaisu on, että lapsi ottaa talouden hänen ikääntymisen vanhempi.

Mukaan Consumer Financial Protection Bureau, noin 22 miljoonaa ihmistä 60 vuotta tai vanhempi on nimetty joku niin valtakirja tehdä taloudellisia päätöksiä heidän puolestaan. Miljoonat ovat tuomarin nimeämien huoltajiensa edunvalvojat tai muut uskottujen. Seniorit voi olla myös hallituksen uskottujen, kuten sosiaaliturvan edustajana maksunsaajille tai VA uskottujen.

Useimmissa tapauksissa, jos ikääntyminen vanhempi katsotaan henkisesti toimivaltainen, ensimmäinen käsittelyjärjestys on on saada taloudellista valtakirja. Tämä tapahtuu tyypillisesti asianajajan välityksellä, joka laatii asiakirjan määräyksiä räätälöity tilanteeseen. Esimerkiksi, vanhempasi voisi myöntää sinulle oikeus allekirjoittaa tarkastuksia tai tehdä tili nostoja, mutta ei hallita investointeja. Myös koskevia lakeja valtakirja, jotka vaihtelevat osavaltion.

Kun sinulle on myönnetty taloudellista valtakirja, se voi olla vaikea tietää, mistä aloittaa.

CFPB tarjoaa hyödyllinen resurssi auttaa tekijöille alle valtakirja hallita rahaa rakkaansa. Mukaan CFPB opas, uskottujen on neljä perustullinsa.

1. lain henkilön edun

Tärkeintä on muistaa aina toimia puolesta henkilö, jonka rahoitusasioita olet käsittely. Koska CFPB asian ilmaisee, "Se ei ole rahaa." Lue huolellisesti valtakirja asiakirjan varmista, että olet vain mitä se sallii, ja pyrittävä ottamaan rakkaasi päätöksiin mahdollisimman paljon. Jos rakkaasi on ongelmia ilmentäviä toiveita, tee parasta mitä hän olisi halunnut perustuu aiemman toiminnan tai lausuntoja.

2. hallita rahaa ja omaisuutta huolellisesti

Koska agentti vanhus, sinulla on monia uusia tehtäviä, johon voisi sisältyä maksaa laskuja, valvoa pankkitilejä, tehdä ostoksia, toimitusjohtaja investointien, verojen, saada vakuutus, tai mitään lueteltu valtakirja asiakirjan. Kun kaikki nämä tärkeät tehtävät, on tärkeää käyttää harkintaa kaikissa asioissa. Aloita tehdä yksityiskohtainen luettelo rakkaasi rahaa, omaisuutta, ja velkoja.

3. Pidä rahaa ja omaisuutta erillään omasta

Suojautua sekä rakkaasi, älä sekoita rahaa tai omaisuutta kanssa, henkilö, joka olet avustavat. Yksi tapa auttaa pitämään linjat selkeä on allekirjoittaa kaikki tarkastukset ja asiakirjoja yrityksen asiamiehenä. Kirjanpidosta rakkaasi nimi auttaa tehdä selväksi, kuka on omistaja ja joka on omaisuudenhoitoon.

4. Säilyttää kirjaa

Sinun on pidettävä täydellistä ja tarkkaa kirjaa. Dokumentoida kaikki mitä tehdä hallita rakkaasi taloutta, kuin teidän valtakirja asiakirjan tai valtion laki saattaa mahdollistaa joku tarkistaa kirjaa. Huolellisesti pitää kirjaa toimista auttaa myös harjoitella paremmin taloudelliseen päätöksentekoon. Hyvä recordkeeping tavat kuuluvat pitää kaikki kuitit ja muistiinpanot, välttäen käteismaksuja, ja ylläpitää luetteloa kaikesta saanut ja vietti.

Muut käytännön ja emotionaalinen huolenaiheisiin

Kun olet valmis aloittamaan saamassa vanhemman talouden pitää mielessä, että valtakirja asiakirja on tärkein kaikkien teidän tehtäviä. Aluksi sinun täytyy tuoda asiakirjan pankki, osakevälittäjä, vero valmistajalta, ja muiden asianosaisten viranomaisten. Joissakin tapauksissa sinun tarvitse täyttää muita lomakkeita. Sitten on aika aloittaa työskentelyn ulos prosessi. Esimerkiksi monet uskottujen asettaa automaattisia laskun maksaa yhdellä luottokortilla he voivat maksaa pois kuukausittain.

Raha-asioissa voi helposti aiheuttaa stressiä ja ahdistusta, joten varmista, että sinä ja vanhempasi tai rakastettusi sopivat järjestelmä, joka toimii molemmille. Joissakin perheissä, sisarukset tai ystävät voivat ole samaa mieltä kaikista päätöksistä, jotka on tehty. Jos olet ainoa omaisuudenhoitoon, se voi olla vaikea selittää kaiken muille lähellä vanhempasi, mutta osoittaa CFPB neljä tehtävät noudatat voi auttaa tilannetta. Voit myös yrittää jakaa taloudellinen yhteenvedot, ellei vanhempi on sanonut olla tekemättä niin. Jokainen perhe on erilainen. CFPB opas todetaan, "Jotkut perhe tai ystävät voivat olla niin vaikeaa, että on parempi olla jakaa tietoa heidän kanssaan. Käyttää harkintaa. "

Lisäohjeita CFPB opas tarjoaa yhteystiedot useita resursseja ja virastojen, onko sinulla etsivät oikeusapua, kirjanpito apua, perheneuvonta, petos suojelua tai muita tietoja. FBI myös ylläpitää luetteloa yhteistä huijauksia suunnattu senioreille.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha