4 vaiheet aloitus kasvimaa

Kai Mäkinen Elokuu 15, 2016 Miscellany 0 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos Kiitos kaikille kommentteja! Ihana. Kiitos Erica. Kiitos

Avis Licht on maisema puutarhuri, kouluttaja, ja kirjailija ihana kirja, Kevätpuutarha helpoksi. Hänen intohimonsa on luoda kauniita puutarhoja, jotka sisältävät syötävää jotka voidaan korjata ympäri vuoden. Kaliforniassa missä asun, kevät on aivan nurkan takana. Pyysin Avis jakaa hänen asiantuntija neuvoja kylvö siemenet aloittaa keväällä kasvimaalla. Seuraavassa on hänen neuvoaan.

------

Siemenet, vaikka pieni kooltaan, ovat luonnonvoima. Ne kantavat tulevaisuudessa heidän pieni kuori. Kaikki tiedot kasvaa mahtava tammi on, että pieni Acorn. Luonnossa jokainen siemen on hieman erilainen ja mahdollistaa muutoksen mahdollisuudesta: joskus paremmin, joskus huonommin kuin sen emoyhtiö. Olosuhteista riippuen itämisen jälkeen, siemen voi kasvaa vahva ja terve tai heikko. Kuin henkilö, jolla on vahva immuunijärjestelmä, terve kasvi kestää sairaus ja hyökkäys tuholaisten.

En aio päästä keskusteluun täällä hybrideihin tai GMO, mutta haluan sanoa, että terve kasvit tuottavat terveet siemenet, ja se on sinun eduksesi valita siemeniä hyvämaineiset yritykset, jotka myyvät terveellisiä ja luomutuotteita.

Se on sitten jopa voit varmistaa annat ne siemenet oikea kasvuolosuhteet: maaperästä käytät istuttaa, auringon ja lämpöä itää. Tässä postitse opit sekoittaa maaperä, kylvää siemenet, peitä se ja vettä sen. Se kuulostaa yksinkertaiselta, ja on, mutta on olemassa muutamia perusasioita, joita voit tehdä, jotta menestys.

1. Valitse siemenet: Valitse oikea kasvi oman ilmasto, ja kylvää se oikeaan aikaan. Valitse suosikkisi kasvikset ja katso, jos ne ovat sopiva ilmasto ja koko puutarhan. Voit tehdä tämän Google-hakuja kasvi, lukeminen siemen paketteja, tai puhu puutarhanhoito naapurit. Heillä on usein paras tieto. Yhdysvalloissa voit saada paljon tietoa sivuston SmartGardener.com kirjoittamalla postinumeron.

2. Sekoita siemen alkaa keskipitkällä: Siemenet on tarpeeksi energiaa niihin itää ja kasvaa heidän ensimmäinen todellinen lehdet. Sen jälkeen he tarvitsevat, mutta ei paljon ravintoa heidän versoja väliaineessa. Voimme kutsua tätä "tarvitsee aamiainen." Minä sekoittaa oman komposti tai kastemato valukappaleiden sisään väliaineessa kuten Seed Starter EB Organics. Tämä Starter sisältää rahkasammaleen, perliitti, ja kipsi. Se on puhdas, kevyt ja ei ole todellista ravintoaineita. Siemenet itävät ja lähettää juuret nopeasti keskipitkällä. Sekoittamalla se hieman komposti, tai kastemato valukappaleiden, lisäät "aamiainen."

3. Kylvä siemenet pinnalla. Vuonna pieni kuusi Pack ruukkuja, laitoin kaksi siementä per jakso. Suuremmassa kahden tuuman ruukut, laitoin neljä siemeniä ja neljän tuuman kontti, laitoin kuudesta kahdeksaan siemeniä. Käytän suurempaa ruukkuja nopeasti itää suurempia laitoksia, kuten chard ja parsakaali. Käytän pienempiä ruukkuja salaattia, pinaatti, petsay ja pienempiä laitoksia. Kevyesti peitä siemenet. Pienempi siementen, vähemmän maaperän päälle. Sinun siemen paketti kertoo, kuinka syvälle peittää siemenet.

4. kevyesti kastella siemeniä. Raskas veden virtaus syrjäyttää teidän siemeniä. Käytä vaalein teidän juotto sauva, kevyt sadetus voi tai suihkepullossa. Varmista, että väliaine on kostea ennen kuin laitat siemen se. Haluat kostea, mutta ei läpimärkä. Siemenet on pidettävä kosteana kunnes itävyys. Jos ne ovat aurinko, muista kastella niitä muutaman kerran päivässä.

Olet nyt valmis kasvamaan ihana, herkullista ruokaa teidän syötävä maisemaa. Onko sinulla kattilat kannella, muutaman neliön tai koko pihalla kasvaa, vain tehdä niin paljon kuin voit onneksi huolehtia. Muista, yrität nauttia tämän hankkeen!

Lisätietoja Avis Licht:

Avis Licht on opettanut ja asentamalla kaunis syötävä maisemia Kaliforniassa vuodesta 1978. Hän on yhteistyössä perustaja yhteinen hyvä Garden Bolinas, California, luomutila ja Permakulttuuri opetus puutarha, ja pitää BS in säilyttäminen luonnonvarojen U.C. Berkeley. Hän oli mukana kirjoittamassa Toteutettavuustutkimus luomutilalla ja puutarha College of Marin, joka on nyt merkittävä opetuksen keskus. Hän asuu Marin County ja on suunnitellut satoja kauniita syötävä maisemia. 35 vuoden puutarhanhoito ja suunnittelu puutarhojen, hän nyt jakaa hänen kokemuksia omassa ihana ja informatiivinen blogi.

Seuraa Avis blogi: syötävät maisemointi helpoksi

Avis kehuttu uusi kirja, Kevätpuutarha helpoksi, nyt eBook, kattaa kaikki alkaa kasvimaan. Se on ihana lukea täynnä arvokkaita helmiä tahansa puutarhassa rakastaja!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (6)
Helmikuu 15, 2018 | 02:58:27 | myöhemmin 1 vuosi
Rauha Huhtamo
  Like 0   Dislike 2

Tiesin että tämä blogi on olemassa jossain. Kiitos lähettää tällaisia ​​esineitä. Kiistatta käyttää sen hyvin pian.

Helmikuu 15, 2018 | 10:39:51 | myöhemmin 1 vuosi
Vilhelmiina Mäkinen
  Like 1   Dislike 2

En ole koskaan ymmärtänyt, miksi kaikki onni omistaa oman pihalla tai laastari maa ei kasva kasvimaalla

Helmikuu 15, 2018 | 17:47:54 | myöhemmin 1 vuosi
Milla Ruutu
  Like 1   Dislike 0

Kiitos vinkkejä. Olen jo alkanut kylvö siemenet ja toivomme pitkälti omavarainen vihanneksia tänä vuonna.

Helmikuu 15, 2018 | 23:20:01 | myöhemmin 1 vuosi
Vilhelmi Alanko
  Like 4   Dislike 0

Ei voi odottaa päästä alkuun ...! Doing kaavio puutarhaan selville, missä uusi "sänkyä" menee ... Tarve saada kompostin alue valmisteltuja, liian ...

Helmikuu 16, 2018 | 05:12:08 | myöhemmin 1 vuosi
Aila Heino
  Like 2   Dislike 2

En ole oikeastaan ​​alkoi siemenistä vielä, mutta aikovat. Ostanut jo kasveja, kuten orgaaninen tomaatit ja yrtit ja he tekevät hyvin. Rakkaus tomaatit ja siellä on niin monia lajikkeita, joista valita. Ja ne maistuvat hyvältä ja on niin ravitsevaa, niin monia erilaisia ​​reseptejä ovat tomaatit. On paketit siemeniä nyt minun täytyy laittaa ne niiden säiliöt.

Helmikuu 16, 2018 | 12:43:00 | myöhemmin 1 vuosi
Miina Rantanen
  Like 1   Dislike 2

kiitos, voi odottaa keväällä täällä ny, tämä on ensimmäinen vuosi yritän kasvattaa omaa ruokaa.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha