4 tyypit Loaferit

Teuvo Lakomaa Elokuu 7, 2016 Miscellany 5 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Perimmäinen herrat kenkä ja tyyli, joka sijaitsee kärkeen hienostuneisuutta voi olla hankala tyyli hallita. On paljon miehiä siellä, jotka vain saa tätä tyyliä oikeutta. Klassinen tyhjäntoimittaja on ollut jokseenkin olennainen osa miesten vaatteiden jälkeen, sen keksimisen Norjassa vuonna 1930, ja on sittemmin jatkanut syklin ja ulos trendi. Vuosien mokkasiinit ovat uskomattoman monipuolinen kannalta kekseliäs tyylejä ja kankaat, suunnittelijoiden jatkuvasti työntää rajoja tämän rento jalkineita, jossa yhdistyvät muoti pelottomuus ja mukava tyyli.

Löytää oikea pari mokkasiinit sopii yhteen tyyli on välitön päivitys teidän vaatekaappi: Ei vain ne klassikko, mutta ne ovat mukavat ja kieltämättä viileä. Muodikkain miesten historian katsotaan tyhjäntoimittaja olevan heidän go-to, ajatellut sitä heti hienostunut tyyli temppu. Pukeminen oikealla pari mokkasiinit voi muuttaa suhtautuminen elämään. Jos et voi aivan selvittää, miten käyttää tätä suuntausta, tässä on Opas masterointi aina tyylikäs tyhjäntoimittaja.

Tyypit mokkasiinit

Kuten etsit täydellinen tyhjäntoimittaja tarpeitasi ja tyyli. Tässä muutamia suosituimpia vaihtoehtoja, mukaan D'Marge.

Penny tyhjäntoimittaja

Tämä on kaikkein klassinen kaikkien tyylejä. Penny tyhjäntoimittaja on nahkahihna yläosassa kenkä, suunniteltu timantti-muotoinen rako, joka voi olla pienen kolikon. Vaikka on olemassa useita teorioita siitä, miksi timantti aukko kenkä olemassa, se pitää paikkansa muodin legenda herrasmiessopimuksen kenkä. On syy, miksi penniäkään tyhjäntoimittaja edelleen suosituin tyyli: "kauneus penniäkään tyhjäntoimittaja on sen monipuolisuus; kenkä voi olla pukeutunut ylös tai alas helposti ja toimii useimmissa asuja ", sanoo Gilad Yogev GH Basso & Co, ja suutaria Wilton, Maine FashionBeans.

Tassel tyhjäntoimittaja

Tupsu tyhjäntoimittaja alkuperä jäljittää takaisin 1950, ja olivat seurausta kokeilua suunnittelu, myöhemmin tulossa hitti miesten vaatteiden. Tarkka alkuperä tyhjäntoimittaja ovat epäselviä, mutta kenkä yritys, Alden kenkä yritys, sai tehtäväkseen tehdä ikään kuin Oxford tupsut ja keksi slip-on malli, joka käyttää tupsut koristeena.

Kuolain tyhjäntoimittaja

Et voi tietää tätä tyhjäntoimittaja nimeltä, mutta ehdottomasti tietää ulkoasua tyyli. Kuolain tyhjäntoimittaja otettiin käyttöön Gucci vuonna 1968; sen erottava tekijä on kultainen messinki hihna muotoinen hevosen kuolain vähän noudattaen yläosassa kenkä. Lisäksi Gucci sai kiitosta luoda musta tyhjäntoimittaja ja pitää tyyli muodollinen tarpeeksi kuluneet kanssa sopii.

Esiliina tyhjäntoimittaja

Alkaen nimi itse, nämä mokkasiinit ovat tunnistettavissa näkyvissä silmukkaa tai reunat lopettaa varvas, muodostaen eräänlaisen "esiliina" muotoon pitkin edessä kengän. Esiliina tyhjäntoimittaja on suunniteltu erillinen pala nahkaa, joka ulottuu pohjasta ylimmällä rivillä, ympäri kenkä itse. Ommeltu linja johtaa vaikutelman prässi välillä yläosan varvas ja pohja.

Miten rock niitä

Yllään niitä puku, muodollinen tyyli

Kun valitset minkälaista tyhjäntoimittaja ostaa, onko se juhlapuvut tai vapaa-ajan kulumista, sinun pitäisi tehdä investointeja ja ostaa laadukkaampia nahka, koska ei vain ne kestävät pidempään ja imevät elementtejä, mutta niiden pitäisi olla muokattavaksi jotta muoto teidän jalka, mikä tekee heistä mukava käyttää. Sinun ei koskaan tulisi pihistää nahkakenkiä, mutta se on vielä niin tärkeä, kun ostat mokkasiinit, sanoo Esquire.

Tämä on tärkeää huomata, kun olet pukeutunut mokkasiinit muodollisia liiketoiminnan pukea: "Kun yllään puku kanssa tyhjäntoimittaja, tärkein tekijä on pituus teidän housut jalka; tauko ei pitäisi olla yläreunassa teidän tyhjäntoimittaja jotta siluetti näyttää puhtaalta ja voit silti nähdä yksityiskohtaisesti, kenkä ", sanoo Topman personal shopper Daniel Rhônen FashionBeans.

Sisällyttämällä ne arjen vapaa-ajan asusteissa

Kun on kyse vapaa-ajan tyhjäntoimittaja kulumista, se on parasta harkita mokkasiinit kuin suuri tyyli julkilausuman. Varmista vain, kun valitset tyyli ostaa, että et ota sitä liian pitkälle. Älä päästä olevista värejä tai malleja, jotka ovat liian törkeää, kuten seepra tulosteita, järjetön tupsut, tai minkä tahansa muun tahmea yksityiskohtaisesti. Kun ajattelet mokkasiinit vapaa-ajan kulumista, ajattele niitä korvikkeena lenkkarit tai muita asuntoja. Harkitse eri tyyliä vaihtoehto jostain rento asu haluat käyttää niitä. Jos ostat mokkasiinit kesällä, valita vaaleampi sävyt sekä mokkaa ja pehmeämpi nahka.

Going sockless

Yllään mokkasiinit ilman sukkia ja pari hoikka leikattu housut on erittäin moderni eurooppalainen tyyli. Yllään tahansa edellä mainituista tyylejä sockless tekee. Se on vain asia, jonka tyyli ja väri tunnet olosi mukavaksi yllään teidän porukka valita. Kun menee sockless, kyse on vain varmistaa saat kuilu oikea. Varmista, että housut eivät notko yli kengät. Sockless tyhjäntoimittaja ilme on ihanteellinen kesä tai siirtymäkauden kuukausien aikana, ja on paras kuluneet liinavaatteet tai chino housut, ja villasta tai denim kylmempiä, siirtymäkauden kuukauden aikana. Voit todella naulan tätä tyyliä, varmista, että ne kapenevat lähellä nilkan tai jätä pieni rako. Ei voi vastustaa ole yllään sukkia, koska se saa hieman kylmempi? Jos haluat laittaa sukat, varmista, että ne vastaavat väri housujen tai housut; mutta vaihtoehtoisesti voit käyttää erottuvalla värillä, jos luulet, että voit vetää sen pois.

Viime asia huomata jos olet valinnut mennä sockless on muistettava, että jalat luultavasti erittäin kuuma. Esquire suosittelee yrität pukeutunut näkymätön sukka estää jalat hikoilu ja haisi oman tyyris mokkasiinit. "Toinen vinkki on pölyä jalat hieman talkkia niin et päädy hikoilun liikaa oman upouusi mokkasiinit," Rhone kertoo FashionBeans.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha