4 Things You tulisi tietää Vakuutus

Janne Linkola Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Joten juuri kyytiin uuden veneen ja olet halukas osuvat veteen ja tuntea raitista ilmaa iholle kuin siirryt monet järvissä ja maailmalla on tarjota. Ennen kuin otat veneen ulos vedestä, sinun täytyy olla että olet kunnolla suojattu jos käsittämätöntä tapahtuu. Veneen vakuutus on yksi parhaista tavoista varmistaa olet käsitellään onnettomuuden sattuessa, kun olet ulos vedestä.

1. Miksi saada veneen vakuutus?

Monet uudet veneilijöille uskovat, että asunnon politiikka kattaa heidän veneensä samoin. Valitettavasti näin ei useinkaan ole. Haluat olla varma uusien investointien pysyy turvallisena, jos jotain tapahtuu, ja haluat myös varmistaa, että rahoitusvarat ovat suojattuja, jos on onnettomuus ja olet syyllinen. Voit tehdä tämän, sinun täytyy ostaa vakuutuksen teidän uusi vene.

Keskimäärin hinnat veneen vakuutus vaihdella muutamasta sadasta dollarista yli $ 1.000 riippuen veneen ja henkilökohtaisia ​​historia. Hinnat veneen vakuutus voi riippua monista tekijöistä, kuten:

  • Tyyppinen vene
  • Koko Boat
  • Koko moottori Boat
  • Odotettu käyttö Boat
  • Henkilökohtainen profiili

On tärkeää muistaa, että riippumatta kustannuksista, veneen vakuutus on yksinkertaisesti välttämätöntä. Jos aiot ostaa vene, ja sinun täytyy tekijä vakuutuksen hintaan vuosittain kokonaiskustannuksia.

2. Miten veneen vakuutus eroaa koti- ja autovakuutuksia

Veneen vakuutus on, monin tavoin, yhdistelmä sekä kodin ja autovakuutuksia. Kuten kotivakuutus, veneen vakuutus kattaa sinua, jos joku on loukkaantunut teidän vesiskoottereilla, ja se jopa antaa sinulle valita jälleenhankintahinnan tai rahallinen arvo, jos vene on täydellinen menetys.

Veneen vakuutus toimii myös paljon kuin auto vakuutus. Se kattaa te siinä tapauksessa, että kiinteistö on vaurioitunut veneily onnettomuudessa, ja se kattaa myös sinua, jos joku on loukkaantunut onnettomuuden aikana.

3. Veneen peittoalue

Jotkut veneiden omistajat ovat usein yllättyneitä siitä, että vene ei kuulu kaikkialla, vaikka monet tulevat huomaamaan, että peittoalue on vielä melko laaja. Useimmat vene politiikat sisältävät ns navigointi takuu. Tämä takuu kattaa yleensä suurimman osan sisävesillä Yhdysvalloissa ja Kanadassa sekä rannikkovesillä. Monet eivät välttämättä kata sinulle, kun olet saavuttanut kansainvälisillä vesillä, mutta ellet nimenomaan pyytää kattavuus, joka sitten aiheuttaa hinnat nousevat.

Jotkut veneilijät myös ihmetellä, jos vene on katettu, kun se ei ole vedessä. Kun vene on, todellakin, katettu, on eikä veneen vakuutuksen. Kun vene on kiinnitetty auton tai kuorma, veneen peittyy teidän auto vakuutus. Kun vene on pysäköity kotona, sinun asunnon politiikan olisi katettava veneesi ainakin rajoitetusti.

4. Miten säästää rahaa veneen vakuutus

Kun kaikki kustannukset veneen lisäämällä jopa, olet enemmän kuin todennäköisesti etsivät tapoja säästää rahaa veneen vakuutus. Onneksi on olemassa useita asioita, voit tehdä auttaa sinua säästää hieman teidän vakuutusmaksuja vuosittain.

  • Ota veneily luokka - Paljon kuin moottoripyörien turvallisuutta luokka, voit ottaa veneily luokka, joka opettaa sinulle kaiken tarvitse tietää veneitä ja veneilyyn turvallisuutta. Vakuutusyhtiöt usein alennus hinnat asiakkaille, jotka ottavat aika oppia, miten toimia uuden watercrafts turvallisesti.
  • Ole tarkka - Vakuutusyhtiöt voivat yrittää ylös myydä teitä kattavuus tarjoamalla enemmän kuin todella tarvitset tai tarjoaa sinulle kattavuus paljon enemmän veneen että olet itse omistat. Jos omistat pieni kalastusvene, eivät panosta vakuutus jahti. Vakuutusyhtiöt ovat monenlaisia ​​politiikkoja, jotka kattavat monia erilaisia ​​veneitä.
  • Invest in turvallisuusominaisuudet - Vakuutusyhtiöt usein laajentaa alennuksia veneen omistajille, jotka sijoittavat kaikki turvalaitteet he tarvitsevat suojella investointejaan. Esimerkiksi langaton lieka voi toimia pysäytyskatkaisin jos kaikki putoaa mereen estää veneen ajo auringonlaskuun kun polkea.
  • Pidentää kokoonpano aikana - Uusien veneiden omistajat, kokoonpano aika on, että aika, jolloin sinua ei käytät venettä, kuten keskellä talvea. Jos pidentää tätä aikaa teidän vakuutusyhtiö, voit saada pienen alennuksen välisenä aikana, että vene ei ole käytössä.

Kun ottaa veneen vakuutus ei vaadita lailla, se on edelleen yksi parhaista tavoista olla varma suojella niin uusia investointeja sekä itse siinä tapauksessa, että jotain tapahtuu, kun käytät sitä. Muista, valitse politiikkaa, joka parhaiten sopii veneilyyn tottumukset ja tyyppinen vene sinulla on, ja voit säästää rahaa vakuutusmaksujen samalla saada mielenrauhan, että uusi vene on turvallinen kun olet ulos vedestä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha