4 Taloudellinen Stock Stories Weekend Investor Reading

Ismael Isotalo Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

BlackRock: Nykyinen hinta $ 236.10

Mukaan markkinoiden säädin Ranskassa, omaisuudenhoitaja BlackRock on kiinnostunut 5,002 prosenttia, ja 4,48 prosenttia äänimäärästä ryhmässä, Ranskan pankki Societe Generale. Pakollisen julkistamisen tehtiin perjantaina, kun BlackRock omistusosuus nousi yli 5 prosentin kynnyksen, jolla Näitä tietoja on tehtävä.

Ovatko nämä varastot ostaa tai myydä? Anna meidän auttaa sinua päättämään. Tutustu Stock Picker uutiskirje nyt.

JPMorgan Chase & Co: Nykyinen hinta $ 47.10

Analyytikko Matt O'Connor Deutsche Bank on päivittänyt JPMorgan ostaa Pitäkää huomata sijoittajille aikaisemmin perjantaina toteamalla, että JPMorgan kustannussäästöt tulisi ylittää odotukset reilusti, ja sen pitäisi hyötyä enemmän kuin tulee sen ikäisensä kulutuslainojen kasvua pidemmällä aikavälillä. Lisäksi JPMorgan osakkeet ovat jäi muita suuria pankki varastot elokuusta 2012 sanoi O'Connor, joka kohotti hinta tavoitteen osakkeita $ 48 $ 53.

Ensimmäinen Potomac Realty Trust: Nykyinen hinta $ 13.58

Yhtiö ilmoitti perjantaina päivitetty strateginen ja pääoman suunnitelma, kun se jatkaa eteenpäin strategiaansa asetella sen salkun niin keskittyä, kun laadukasta toimistokiinteistöä Washington, DC pääkaupunkiseudulla. Valitun strategian, yritys odottaa tutkia luopuminen sen teollisuuskohteisiin, joka koostuu noin 4.300.000 neliöjalkaa, joista noin 2,6 miljoonaa neliöjalkaa sijaitsee Etelä-Virginia.

Goldman Sachs Group: Nykyinen hinta $ 144.52

Perjantaina, Deutsche Bank alensi Goldman Sachs Osta Hold koska pankki on kaupan lähellä sen 12 kuukauden tavoitehinta $ 144. Analyytikko Matt O'Connor Deutsche sanoo, että Goldman puuttuu samat mahdollisuudet kustannussäästöjä on JPMorgan, ja on siten kaupankäynnin arvossaan muille suuret investointipankit.

Sijoittajasuhteet Insight: Fedin tase: $ 1 biljoonan ... $ 2 biljoonaa ... $ 3 biljoonaa

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha