4 Taloudellinen Stock Stories Getting torstai Traction

Tuire Heino Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 6 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Citigroup Inc.: Nykyinen hinta $ 48.49

Arvopaperit säädin ilmoitti torstaina, että Citi maksaa $ 30 miljoonaa rangaistuksen jälkeen yksi sen analyytikot väärin lähetetään luottamuksellinen tutkimus Apple myyjä suurille asiakkaille, joiden joukossa ovat Steven A. Cohenin hedge-rahasto SAC Capital Advisors. Analyytikko Kevin Chang Citigroup lähetetään julkaisematon tutkimus koskee Hon Hai Precision Industry Co - joka on merkittävä toimittaja Apple Inc. iPhone - SAC, T. Rowe Price, Citadel, ja GLG Partners, sanoi Massachusetts "sihteeri Commonwealth William Galvin .

Morgan Stanley: Nykyinen hinta $ 26.98

34-plus veteraani Merrill Lynch välittäjä Garry Bridgemanin on liittynyt Morgan Stanleyn Graystone Consulting -liiketoimintaryhmän johtajaksi Atlantassa. Bridgemanin tuli Morgan Stanley 26. syyskuuta, jolloin $ 1,9 miljoonaa maksut ja tulot viimeisten 12 kuukautta, ja on korkea teollisuus profiilin, sanoi Morgan Stanley tiedottaja. Hän toimi 2008-2009 hallituksen puheenjohtaja Investment Management Consultants Association, joka valtakirjojen neuvonantajien aktiivinen salkunhoito, ja oli ensimmäinen Afrikkalainen Amerikan palkkaa ylhäältä välittäjä-jälleenmyyjä Mississippi, sanoi Morgan Stanley.

Wells Fargo & Co: Nykyinen hinta $ 41.05

Numero yksi kotiin kiinnelainanantajan Yhdysvalloissa liittyy NeighborWorks Amerikan ja Charlotte-Mecklenburgin Housing kumppanuuden sekä Charlotte kaupunginjohtaja Patsy Kinsey, ilmoitti Charlotte NeighborhoodLIFT ohjelma, joka on $ 6,6 miljoonaa paikallista pyrkimystä auttaa asuntomarkkinoilla elpyä. Tämä ohjelma on käytettävissä oikeutettuja Asunnonostajien varata $ 15,000 käsirahaa tuet, joiden kautta ostaa kotiin Charlotte 25. lokakuuta ja 26 Charlotten kokouskeskus, Hall B.

MetLife Inc.: Nykyinen hinta $ 46.93

Torstaina MetLife, joka tarjoaa hampaiden suunnitelma hallintoon noin 20 miljoonaa henkilöä, ilmoitti se päivittää sen vaikutti hampaiden suunnitelmia vaatimusten potilaiden suojelemisesta ja edullinen Care Act. Alkaen 1. tammikuuta laki asettaa uusia vaatimuksia tietyistä terveydellisiä etuja useimmille pienille liikeyrityksille. Näistä yrityksistä, lääketieteen harjoittajien on tarjota lääketieteen suunnitelma koostuu kymmenestä olennaisten terveyshyötyjä, mukaan lukien lapsipotilailla hammaslääketieteen ja visio kattavuus lapsille jopa ikä 19.

Älä Miss: Top 10 senvaltio skyrocketing asuntojen hinnat.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha